Отговори
# 525
Днес няма да има,още сутринта Ви написах.Не знам защо все още се надявате.

# 526
момичета пуснах си това нет банкиране ,но не мога да си спомня каде си прибрах листа с пот. име някои знае ли дали мога да поискам ново

можеш споко отиди в банката
ок благодаря ти Simple Smile

# 527
Az sa6to si mislq,4e dnes nqma da ima,na men mi gi puskat v 14 no sega nqmam.Pak vav Facebook ima edna maika ot blg i ot vraca,koito imat prevodi.Stranna rabota!

# 528
  • 42.016399,23.101179
И аз съм от Благоевград и все още нямам. Според мен също ще са утре.

# 529
В Благоевград НЯМА превод - Общинска

# 530
Здравейте,мами.И аз да се запиша тук.Скоро не бях влизала в тази тема.Аз имам първокласничка и си пуснах документите за еднократна помощ за първокласник.Очаквах ,че ще получим парите на 17 септември за първия учебен ден ,но уви....дори и днес ги няма.За пореден път се разочаровах от милата ни Държава.

# 531
  • Mediterraneo
Здравейте,мами.И аз да се запиша тук.Скоро не бях влизала в тази тема.Аз имам първокласничка и си пуснах документите за еднократна помощ за първокласник.Очаквах ,че ще получим парите на 17 септември за първия учебен ден ,но уви....дори и днес ги няма.За пореден път се разочаровах от милата ни Държава.

Ами просто можеше да ги подадете един месец по- рано  Laughing

# 532

Ами просто можеше да ги подадете един месец по- рано  Laughing
въпроса не седи така, по различните области е различно, на нас ни казаха че молбите се подават от 1-ви август до края на септември и няма как да получим помоща за първокласник по рано от септември с децките.остана да се молим днес да ги преведат. Praynig

# 533
Групата във фейса пишат,че вече има преведени детски.

# 534
Групата във фейса от вчера пишат, че са получили. Не знам до колко може да им се вярва и там, както и в дарик.

# 535
  • varna
запис Peace дано днес вече има детски Praynig

# 536
  • София
То вече и във фейса започнаха с шмекериите. Обадих се на Социалните ни в Люлин и казаха, че са започнали преводите не само за Люлин.....ако са ме излъгали, значи лъжа и Вас  Sad

# 537
коя е групата във фейсбук?

# 538
На предната страница има линк.

# 539
отдавна не сам се включвала в русе пиреус две мои  приятелки получиха вече смс аз едва ли защото ако детските са месец за месец този месец няма да ме огрее бавят документите на мъжа ми от китен и сега чакане за да ги подам в соц Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт