На море с............мама

• 29 307
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
Абе и аз това исках да попитам - за по-голямото детенце, ама нали тя ни отряза "то е при баба си и дядо си - какво го дъвчете него" и аз си викам - да не й се бъркам на жената, явно смята, че го е уредила дългосрочно и няма грижи за него. Вярно са й странни приоритетите....

# 121
Аз бих ѝ предложила, така и така мъжът ѝ вече си е намерил занимание, да тропоса бебето на майка си, че да не скучае женицата, а наша Мира, щом чак толкова е загоряла за секс, да се пусне по плажа. Сигурна съм, че колкото и да е деформирана от раждането и бременността (дано да не е  Peace), все ще си намери някой още по-загорял гларус, който да я ощастливи.
Хепи енд! Hug

# 122
Моето семействоне е стандартно!Голямата ми дъщеря прекарва летата на село-и аз съм била така.Сина ми,ще си е в нас,но следващото лято и той там ще прекара.Басиииииииииииииииииии никога ли децата ви не са били с баба и дядо на село?
Никога не съм цивяла през лятото с майка си.Все бях на село,морето и на вилата...брат ми също

# 123
Били са. Но на почивка са били с мама и татко. И двете/трите/десетте (кой колкото има) заедно.
Историята ти е направо като от матриархата - мама и децата ѝ са по-близки роднини за жената от мъжа ѝ и децата ѝ...

# 124
  • София
С удоволствие бих взела майка ми на море с нас. За съжаление това не може да се случи, тъй като тя се грижи за баба ми и няма как да я остави сама. Мъжът ми не би имал нищо против, просто защото майка ми е много готин и добър човек.

# 125
За мен морето е място за почивка.
Не мога да си представя да помъкна родата с мен.Просто не се виждам в този филм Laughing

# 126
Моето семействоне е стандартно!Голямата ми дъщеря прекарва летата на село-и аз съм била така.Сина ми,ще си е в нас,но следващото лято и той там ще прекара.Басиииииииииииииииииии никога ли децата ви не са били с баба и дядо на село?
Никога не съм цивяла през лятото с майка си.Все бях на село,морето и на вилата...брат ми също
Е,вие на море,детето на село!
Това при нас никога не може да се случи,тъй като съпругът ми така са го оставяли все при баба и дядо и той винаги е бил против децата ни да са при тях,когато се ходи някъде.Има време за селото.
Най добре оставете малкия при майка ти,а вземете голямото дете!

# 127
  • Бургас
а ако проблемът е повече в оставането насаме, то по-добре отидете само двамата, без деца, тъщи и свекърви. щом парите не са проблем, може да направите втора почивка с цялото семейство.

# 128
  • където ми харесва
Аз също НИКОГА не съм заточвала децата си, някъде на село. Това е брутално-ти 3 месеца при баба си, докато аз си пържа дупето на море... #Crazy

На теб не ти ли е гадно, че цяло лято не виждаш щерка си, авторке?

# 129
Еееее, вие пък гадно било....)
По-важно е да заведе мама на море, отколкото детето.

# 130
  • софия
ми ако взимаш майка ти, за да ти гледа детето, ще й осигуриш компания. Винаги са ми били интересни онези хора, които имат баби, взимат ги, за да им гледат децата по почивки и в същото време се оплакват от това, че ще трябва да водят баби. Ние например като ходим на почивки си водим децата винаги с нас - и сега ще направим така - наемаме апартамент - дребните ще са в едната стая, ние в другата, отделно си има кухненски бокс, баня към нашата спалня и усамотението е готово. Дъщеря ни отдавна знае правилата у дома, спи самостоятелно, съобразява се с нас винаги и с готовност ще сподели стаята с братчето си на почивката. По заведения и дискотеки - не ходим, отдавна нямаме такива мераци.

# 131
Търся навит бабиер да гледа децата за едно 14-дневно море! Настанявам в затворен комплекс, осигурявам джобни, храна, апартамент с климатик и транспорт до плажа.

Мира, Мира, купи си вибратор.  Hug

# 132
Не бих тръгнала на почивка с майка ми ,много си я обичам,но почивка и майка са две взаимоизключващи се неща  Cry

# 133
Касита, при тези условия аз може ли да се цаня за "бабиер"? Laughing

# 134
  • София
Малко извън темата, но някой от вас вярва ли, че авторката е реална, а не въобразена личност? Толкова много нарочни правописни грешки, толкова несъвместими изрази, тези, истории, по моему са дело на някой, който ужасно много подценява потребителите тук или ужасно много надценява собствените си възможности.

Иначе по темата не знам какво да кажа, защото не схващам какъв е въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт