Искам бебе , но ме е страх от раждането!

• 31 137
  • 682
  •   1
Отговори
# 645
...и катетърчето ми го сложиха след упойката, при пълната май го слагат преди това

Да. Но нищо не усетих. А и то е екстра, не е задължително, така че ако е повод за притеснение, може да се откаже.

# 646
Аз също бях със секцио,бях с пълна упойка.Катетъра  ми го сложиха като бях в упойка.Много зависи от болницата и доктора как практикува.

# 647
...и катетърчето ми го сложиха след упойката, при пълната май го слагат преди това

Да. Но нищо не усетих. А и то е екстра, не е задължително, така че ако е повод за притеснение, може да се откаже.
В какъв смисъл "екстра"?

# 648
Ако си секцио няма как да си без катетър...Simple Smile

# 649
Ако си секцио няма как да си без катетър...Simple Smile
Не е вярно.
Аз бях без.
Всички жени, раждали със секцио в болницата бяха без.

# 650
Да в общите случаи е така ,както е било при теб . НО доста жени са споделяли ,че са усещали болка по време на операцията .Упойката не е подействала на 100%.

мен ме изчакаха съвсем малко докато не истръпнах до толкова че да не мога да си отлепя крака от масата. няколко пъти ми каза вдигни, аиде сега другия крак, айде пааааак вдигни... вдигни вдигни ама не става. анестезиолога каза готова е и ааааайдееее. истината е, че ми стана зле от упойката и с извинение  Praynig ама си повърнах  Laughing стана ми лошо нямаше как . То накрая така или иначе всичко боли, ама на мен със спиналн ми беше по спокойно виждаш си бебето веднага все едно си родила нормално. И да кажа също, че мен глава не ме е боляла за 5 дена в болницата не съм чула някой да го боли глава.

# 651
 newsm78   как ходихте до тоалетна,с тая операция? Може както казах много зависи от болницата и доктора.

# 652
Как ставате да пикаете първите няколко часа?

# 653
ходенето до тоалетна не етрудно. 1 ден си с катетър (това е ясно), а на следващия ден ставаш, ходиш, пишкаш е не е като да не усещеш нищо, но се търпи, ама ако си от малко по разглезените 4 дена в болницата ще има да мрънкааааш Laughing Пък и според мен то цялото тяло те боли така или иначе.

# 654
Питам за непосредствено след операцията, не за след първия ден.

# 655

Хаха, не питай с нормално как става Simple Smile

# 656

Бях с катетър първите няколко часа. Родих малко след 9 сутринта, бебето ми го дадоха към 3 следобед, малко преди това ми махнаха катетъра и ходих да пишкам сама.

# 657
операцията ми беше за 6 в 6 и 6 извадиха бебето, измиха я донесоха ми я на рамито да я цункам и я занесоха да я види таткото.На другия ден сутринта ми махнаха катетъра, раздвижиха ни и ни разпределиха по стаите,там вече сам си ходиш до тоалетна. В 10 отидох да си взема бебето, дори първата вечер си я оставих да спи при мен. Е не бях годна за маратон, ама можех да се тътря по коридорите.

# 658
Нещо не можем да се разберем май. Laughing Питам тези със СПИНАЛНА упойка, които изобщо не са имали катетър - как става номерът, като се има предвид, че докато не те пусне упойката, не усещаш нищо от кръста надолу,  а освен това те карат да пиеш много вода.

# 659
Е как без катетър? Пелена ли ще да слагат?

Общи условия

Активация на акаунт