Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • au bout du monde
Оооо, изгледайте това видео, толкова е смешно и сладкооооо  Laughing Laughing Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=QtYRj6OBAw4&feature=plcp

Такива упражнения съм правила с котката hahaha но тя не беше очарована Mr. Green

# 511
Оооо, изгледайте това видео, толкова е смешно и сладкооооо  Laughing Laughing Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=QtYRj6OBAw4&feature=plcp

Такива упражнения съм правила с котката hahaha но тя не беше очарована Mr. Green

И аз имам котка, но е пълен абсурд да стои толкова мирна...тя е като хваната от гората  Laughing

# 512
  • Варна
Тъкмо го изгледахме с мъжа ми и той ми предложи да пробвам с котката. Тя е много кротка, но мисля, че ще й дойде в повече Laughing
Кат, това бруталното е наистина такова! Аз само го заобикалям и отвреме-навреме прецъквам, но не ми се прави още - мил ми е живота Whistling Правила съм само опит за някои упражнения и наистина са за про-та като теб например Hug

# 513
  • На острова
Мдам, някои неща в блендъра наистина изглеждат лесни. Но само изглеждат.
Днес реших да разнообразя и по средата щях да се строполя на земята, не знам защо се надцених така с това:
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/At-Home-HIIT-Wor … -for-Fat-Loss/a6/
(просто го превъртях надве-натри и реших, че ще се справя).
На вас може и да ви е лесно, ама аз наистина съм загубила форма и ми се стори непосилно. Довърших със 17-минутното. Другият месец ще го пробвам пак  Mr. Green

# 514
Момичета, току-що проведох разговор с професионален фитнес инструктор и боди-билдър, Радо се казва, има си даже верига от фитнес зали, много точен човечец.. Та, засегнахме темата за Л-карнитина . Посъветва ме, вместо по 2000 мг да приемам по 4000, аз бях много очудена  Shocked защото всички тръбят да не се надвишават тези 2000 мг... Но той каза, че само така се горят мазнини с Л-карнитин..ии..момичета..честно - ще опитам  Peace Аз съм МНОГО доволна от действието на л-карнитина и не вярвам на митовете, че вреди, особено след всички проучвания, които съм изчела... Така че, от следващия път започвам. Ще видим какво ще стане. Той, разбира се, ме предупреди, че е строго индивидуално и е възможно да не ми повлияе по този начин,но каза, че от дългогодишния си опит с клиенти и клиентКИ, има доста хора с невероятни постижения. Не пречи да опитам  bowuu

# 515
  • На острова
А кога точно го пиеш л-карнитина - непосредствено преди самата тренировка или половин час преди това? Имам някакви спомени от едно време, че го пиех половин час преди тренировка  newsm78
Тогава тренирах в зала и отивах по-рано - пиех късо кафе, аспирин и л-карнитин.

Другият ми въпрос е - колко време след тренировка на гладно може да се закусва? Половин час, час?

# 516
А кога точно го пиеш л-карнитина - непосредствено преди самата тренировка или половин час преди това? Имам някакви спомени от едно време, че го пиех половин час преди тренировка  newsm78
Тогава тренирах в зала и отивах по-рано - пиех късо кафе, аспирин и л-карнитин.

Другият ми въпрос е - колко време след тренировка на гладно може да се закусва? Половин час, час?

Принципно се пие 30 мин преди това, но аз пия чист л-карнитин на Pure nutrition, за който се твърди, че може и непосредствено преди тренировка да се приема...

# 517
: Ето я и въпросната тренировка http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/HIIT-Workout-for … Cardio-Toning/9u/ разбира се, някои от упражненията ги замених, понеже нямам необходимите принадлежности, но аз имам навика обикновено, без да искам Mr. Green, да замествам с по-трудни упражнения, та тази тренировка ми излезе ПРЕЗ НОСА!!! По едно време щях да е разплача  Shocked
 Laughing
С какво ги замени?Аз нямам шведска топка и  къде да се набирам ThinkingМного се изкушавам да я пробвам Laughing

# 518

ВЕДНАГА : )

# 519
: Ето я и въпросната тренировка http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/HIIT-Workout-for … Cardio-Toning/9u/ разбира се, някои от упражненията ги замених, понеже нямам необходимите принадлежности, но аз имам навика обикновено, без да искам Mr. Green, да замествам с по-трудни упражнения, та тази тренировка ми излезе ПРЕЗ НОСА!!! По едно време щях да е разплача  Shocked
 Laughing
С какво ги замени?Аз нямам шведска топка и  къде да се набирам ThinkingМного се изкушавам да я пробвам Laughing

Ами - топката е швейцарска, не шведска..но, както и да е, аз имам такава, така че с нея си правих упражненията, които и бяха предназначени за нея, но с нея правих и тези с медицинска топка.
Но пък, например, упражнението "турско изправяне", или нещо такова  newsm78, не го правих, вместо него правих суинг с дъмбел в ръката, супер динамично..което се оказа по-трудно  Laughing

# 520
  • На острова

ВЕДНАГА : )
Thanks God Joy

# 521
тъй де, швейцарска , объркала съм се Simple SmileИначе знам ,че така се казва, даже и имах такава, ама сина ми я спука като беше малък.Както и да е...благодаря за отговора.Ще преценям на момента с какво да заменям.Мисля,че ще оставя тази тренировка за утре.Неразумно ще е да я правя днес...Хем ми се иска да я пробвам, но в същото време усещам че тялото ми има нужда от почивка.
Няма смисъл да издевателствам над него...

Ами редактирам се..,то луд умора няма  CrazyНаправих тази тренировка и искам да ви кажа,че страхотна за паласки и долна част на корема!Горещо препоръчвам-тотален мор е за паласките най-вече! Peace
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender- … to-get-Curves/8k/

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 17:16 от MALVINA

# 522

Това беше много забавно Laughing За жалост моето куче е само 1,3 кг. и няма изгледи да расте Mr. Green Но беше доста свежо Simple Smile

# 523
  • Sofia
Много сладурско е клипчето с кученцето!
По отношение на  обиколката на бедрата и на мен мерките  там най-трудно помръдват(и на дупето, да му се не види!).Миналото лято след всекидневен спорт и намалени мерки навсякъде, само на бедра нямах минус. Чак когато започнах да спазвам ВМ-НВД есента сантиметъра показа -2 см, които съм запазила и до сега.52 см ми е обиколката на дясното бедро в момента и искам още да я намаля, но през лятото не съм толкова стриктно режимна, заради плодовите изкушения. Талията ми е 61. С 1 см  повече от преди раждането.
Аз днес се отчитам с кръгова тренировка 55 мин-1 мин силова, 1 мин кардио. Много ми харесват тези клипчета от блендера, които пускате HIIT, но така и не мога да ги изпробвам в моментa Cry, защото коляното ме боли. Оперирана съм  и внимавам.
Поздрави

# 524

Ами редактирам се..,то луд умора няма  CrazyНаправих тази тренировка и искам да ви кажа,че страхотна за паласки и долна част на корема!Горещо препоръчвам-тотален мор е за паласките най-вече! Peace
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender- … to-get-Curves/8k/

Малвинке, съветвам да не се правят много упражнения за паласки, тъй като с тях, единтвено развиваме страничните мускули около талията, не топим мазнините там. Съответно мазничкото си стои, но е в комплект  мускул под него, което е равно на още по-голям ханш  Mr. Green Преди 1 година качих сантиметрите с такива упражнения и бяха големи мъки, докато се оправя  #Cussing out

Утре БИ ТРЯБВАЛО да съм на фитнес, но няма да ходя, защото ще оправяме багажите, във вторник заминаваме за морето, за това ще си направя вкъщи силовата.
Много моля, препоръчайте ми МНОГО мооощна силова тренировка, с акцент върху горната част..ама наистина ми се ще да е натоварваща  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт