Дълго време не съм писала, няма нищо ново за споделяне но пък съм редовен четец.
Не ми се струва нормално всяко трето дете да има алергия, каква може да е причината. Аз когато бях дете такива неща нямаше...
.Тук ползвам един имуностимулатор който дава резултати / пу пу да не чуе дявола/.Тайно се надявах да се разминем без него , но реших да заложа наизпитаното когато започнаха да се показват упоритите симптими
.
Надявам се тази година да се разминем без Кларитина

По въпроса за Коледните подаръци
направо нямам никакви идей - играчки не искам да купувам имаме отвсичко по- много .Аз се надявах да се разминем с нещо дребно , но подозирам половинката в предателство След като се прибрахме от ваканцията в бг, обзаведохме детската стая, подновихме и телевизора и дреби вече няма никакви желания да ни навестява
.леглото е голямо 1.20 , но дълго време имахме падания
По въпроса със спането отделно при нас стана от самосебе си , при все че е спал с нас на спалнята , сам си се отдели на леглото в неговата стая

Жиема, честита рожба ! Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Честито на всичко имащи нови придоивки и поводи за празнуване
Дано имате напредък с кърменето и коликите не продължат дълго. 
Трети език! Това е страхотно, поздравления за ентусиазма.
Ха де?!
Госпожите не се ли намесват, когато тя плаче и се усамотява, не ми се вярва да остава незабелязано това? Нашите госпожи вечно гушкат дечицата, колкото пъти оставя/взема Анелия все има дечица из ръцете им, а тя ми докладва всеки ден кой е плакал, кой кого е гушкал и т.н. Анито много се нажалява като види дете да плаче и каза, че помага на гопожите и тя гушка децата понякога, даже си давала мечето (което за нея е много!). Далинка ще свикне с децата, но си представям какво ти е да знаеш, че си страда така.
Започват едни разсъждения, че другите деца са вече големи, а той не е...
Искам само да ти кажа още, че всички деца минават през подобен период.Най- вероятно и други дечица в групата ви също плачат и страдат по свой начин.Навсякъде е така, за съжаление.Дано да отмине по- бързо! 
Това са ми най- важните реплики, когато ще посещавам нова страна , неговореща английски . Малко ми идва ударно ученето, защото реших, че съм свръх умна и мога да взема материал изискващ 3-4 месеца за 1 месец
И си е разделил дрехите на домашни и за пред хора и няма сила, която да го накара да си облече домашни дрехи за навън ...драми, сръдни...ужас!
на теферич.