Никак не са ми по вкуса повторки, потретки, пръсти, играчки и т.н. За мен сексът е добър, само когато и жената получи удовлетворение по време на акта. Компансациите са за смотаняци.
Тук съм много съгласна с теб.ето това е една от причините , които ни правят различни нищо , че сме жени.някои момичета могат е след 30 мин.клатене да свършат , има и такива(аз също съм една от тях) 4-5 минути и съм готова , моя мъж примерно , е добре за мен 15-20минути някъде правим секс , ако е уморен може и по-бързо , но на мен ми е супер достатъчно.вече ако е някой ненаситница е друг въпрос , там трябва да търси някой с жИлезен Уй
, случвало се е да го правим по 3-4 пъти за нощ , напраУ ми писваше
)
всеки се поти и мирише ,но да ми лъхне на лошо все не се е къпал от дни
измислям причина и до там.Често се е случвало пък докато си вървя по пътя да се размина с някой мъж , който ухае
на хубав парфюм и направо се обръщам след него и ако съм с приятелка ясно на глас така за да ме и чуе , казвам колко хубаво миреше сладура
питах мъжо си какво би го отказало от секс , а той-ако много бърборела докато почвали да правят както ще правят нищо друго , бре той по обран от мен мен доста неща могат да ме откажат