Бихте ли отказали секс , ако ...

• 115 016
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 440
И аз според тази статия съм мъж. След секс може и да не заспя, но искам тишина и спокойствие. От тази гледна точка много повече предпочитам мъж, чийто мозък му заповядва да заспи (и следователно да мълчи) от мъж, чийто мозък се обърква и му заповядва да говори, при това да иска да обсъжда стореното.
Никак не са ми по вкуса повторки, потретки, пръсти, играчки и т.н. За мен сексът е добър, само когато и жената получи удовлетворение по време на акта. Компансациите са за смотаняци.

# 1 441
  • София
явно на мен все са ми се падали мъжете от статистическата грешка - след секс са гладни и пълни с енергия. За мен еволюционно това е по-доброто, защото често мъжките в природата трябва да дебнат, за да е.н.т, и ако ги огрее, трябва после бързо да бягат, т.е. трябва да са достатъчно жизнени и енергични, че да си оберат крушите, преди някой съперник да ги е погнал или доминиращият мъжки. В едно маймунско стадо доминиращият мъжки е един, той също трябва да е нащрек, защото има да пази много женски и докато оправя една, трябва да дебне за навлеци по другите.

# 1 442
И аз според тази статия съм мъж. След секс може и да не заспя, но искам тишина и спокойствие...
Никак не са ми по вкуса повторки, потретки, пръсти, играчки и т.н. За мен сексът е добър, само когато и жената получи удовлетворение по време на акта. Компансациите са за смотаняци.

И аз мразя повтарянки, потретванки и потретванки, компенсации също, звучи ми абсурдно, мразя и дългия секс, от бързосвършващите съм и после се отегчавам.

Не обичам и приказки, гушене и др. глезотии.

Заспиването зависи от това колко е часа, ако е през нощта, бе значение дали си мъж или жена, какво по-нормално от това да заспи?

# 1 443
Ама много сте капризни бе Simple Smile аз пък ако ми заспи ,веднага съм го сменила Simple Smile очаквам да ме повтаря и потретва  и изобщо да ме клати като гладен циганин джанка  Mr. Green Laughing Grinning

# 1 444
...бързосвършващите съм и после се отегчавам.

Не обичам и приказки, гушене и др. глезотии.

Peace Тук съм много съгласна с теб.ето това е една от причините , които ни правят различни нищо , че сме жени.някои момичета могат е след 30 мин.клатене да свършат , има и такива(аз също съм една от тях) 4-5 минути и съм готова , моя мъж примерно , е добре за мен 15-20минути някъде правим секс , ако е уморен може и по-бързо , но на мен ми е супер достатъчно.вече ако е някой ненаситница е друг въпрос , там трябва да търси някой с жИлезен Уй Mr. Green(първото ми сексуално гадже издържаше по 1 час Whistling , случвало се е да го правим по 3-4 пъти за нощ , напраУ ми писваше Joy)

# 1 445
От секс ме е отказвало някакво странно поведение,действия.Бях с един,който правеше много странни движения докато ме целуваше...или беше много неумел,или доста загорял.След като ме облиза много гадно по врата го избутах и казах,че нещо май няма да стане. 
Би ме отблъснала миризма,нещо неприятно,но окосмение никога.Аз обичам космати мъже  Laughing

# 1 446
О и мен определено би ме отблъснала лоша миризма , да си призная случвало се да се свалям с мъж , който първо иска малко френска , но в още докато си събува гащите и от *уя му една лоша воня Sick всеки се поти и мирише ,но да ми лъхне на лошо все  не се е къпал от дни Stop измислям причина и до там.Често се е случвало пък докато си вървя по пътя да се размина с някой мъж , който ухае Blush на хубав парфюм и направо се обръщам след него и ако съм с приятелка ясно на глас така за да ме и чуе , казвам колко хубаво миреше сладура Mr. Green даже се е случвало и да се обърне и да ми каже"мерси" Blush питах мъжо си какво би го отказало от секс , а той-ако много бърборела докато почвали да правят както ще правят нищо друго , бре той по обран от мен мен доста неща могат да ме откажат

# 1 447
По показател заспиване и аз трябва да съм мъж Rolling Eyes
+1!

# 1 448
  • Варна
Четейки напоследък темите ме напъва една идея- колко прекрасно би било ако има правило задължаващо младите мъже 18+ да преглеждат поне една година форума. Толкова много недоразумения биха се избегнали....А муньовската тема би пресъхнала завинаги.  Laughing

# 1 449
  • Galaxy 13197853088
 Sunglasses идея си нямаш какво ще се случи ...

# 1 450
Наистина си няма идея Laughing

# 1 451
  • Варна
Е, какво толкова?  Rolling Eyes
Най- малкото ще разберат, че филмите за възрастни са най- ненадежният източник на знания и техники.  Laughing

# 1 452
Само със свършването ли свързвате секса?
За млада жена странно ми звучи да се умори или отегчи след 20тина минути или след като веднъж е свършила...
Аз дори не го броя точно за хубав секс - независимо от свършването, ако е кратък...

# 1 453
... или след като веднъж е свършила...

Кой говори за веднъж?

# 1 454
... или след като веднъж е свършила...

Кой говори за веднъж?

Не написа ли точно ти:

И аз мразя повтарянки, потретванки и потретванки, компенсации също, звучи ми абсурдно, мразя и дългия секс, от бързосвършващите съм и после се отегчавам.

Общи условия

Активация на акаунт