1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 194 909
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 180
 Laughing  Тъкмо взех да пиша.
Та по-същество,конкретно какво е по учебника-мисля,че е предостатъчно:
По списъка по-горе:
1,Само самият разказ"Дервишово семе"-сборникът "Диви разкази"-по желание,за мен е класика пък и произведенията са филмирани Peace
2,Само"Преди да се родя". "След това" е отделно произведение.
3,Само разказът"Нежната спирала"
4,"Крадецът на праскови"
5,Само самото стихотворение"Потомка"
6,"Жена"-само
Останалите са все така.
Ако искат за цвят да прочетат и целите стихосбирки Hug
Лично нищо не съм купувала-или е било в наличност или теглене от нета Wink
Приятно четене Laughing

# 181
  • София
Sause baus! и Непокорна, благодаря!

# 182
Sause baus! и Непокорна, благодаря!

Моля, и едно лично пожелание-много не се морете,а хубавичко си починете Laughing,че не есен с песен...

# 183
  • 1st floor
Laughing  Тъкмо взех да пиша.....
Страшна си!!!  Hug И да, няма много да се морим , обещавам! Laughing Просто ми се иска да не отиде неподготвена. Иначе със странични занимания няма да я тормозя, само каквото е дадено...Това, което си писала, че е по желание , сигурно ще бъде прескочено.  Wink Нека отпочинат децата, цяла година работиха усилено... Peace

# 184
  • София
Няма да го насилвам.
Но като не става от компа, а очичите му все са червени и светят като фарчета, се надявам малко да го откъсна от тая му основна дейност.

# 185
  • София
Да питам за униформите, дали за първия учебен ден децата ще бъдат с униформи? И дали сте поръчали вече?

# 186
  • 1st floor
Не са ни споменали и дума за униформи. Сигурно на първата РС.

# 187
  • София
Днес като се записвахме сутринта, попитах за униформите-казаха ми, че след 15 септември ще става дума за това. Което означава, че на първия учебен ден-кой както дойде. Grinning

# 188
Униформите се поръчват организирано след 16,09.2013г. Laughing докато се ушият става поне октомври месец.Слагат ги ден-два и в гардероба Mr. Green С униформите не се занимават преподавателите,а училищното настоятелство.Да май и дарение около 20-50лв."доброволно" се прави,но това не го мислете-чак септември.

# 189
Писах на мейла с молба да изпратят списък със задължителната литература за 8 клас.

Отговориха ми много бързо, ето какво:
-------------------------------------------------------
За задължителна л-ра -направете справка по учебник за 8-ми клас,
Поздрави!
Първа английска езикова гимназия
-------------------------------------------------------

Е, ние все още нямаме учебник за 8 клас. Ако някоя от 9-класните мами наднича в темата-дали ще е удобно да направи нещо като списък. Praynig
Много ще сме благодарни.

И аз да се маркирам. Един нов младеж, хубав Sunglasses, е приет на второ в руската паралелка .
Записахме се преди час и понеже прочетох преди това, че стана въпрос за литературата, запитах вежливите дами какво трябва да четат децата през лятото.
Отговорът: " Нямаме специални изисквания, каквото са му дали - да чете, каквото прочете е в +, но по-добре да почива, че от есента д... да му е яко....Май не се изразиха точно така  newsm78, но в подобен смисъл Laughing. Прозвуча ми прекрасно застрашително и зарадва изтерзаната ми душа на родител на мързелив тинейджър.  Grinning
На родителската през септември ще обясняват всичко - униформи, учебници, "доброволни" дарения и др. подобни. И отпусното го искат през септември + мед. картона.
Радвам се, че са на модулна система. Доказано по-удобна и добра, а и до сега нашият е учил по нея.

# 190
Ех,да напиша и една "тайна"-произведенията се четат в часовете и анализират,така,че и да не сте ги чели ,ще ви се изяснят.Това за "дупе да ви е я.."-най-важи за тези които никога не са учили езика-интензивно,ударно преподаване.Също и математиката-поради по-малкия брой часове-няма време за преподаване и упражнения Mr. Green

# 191
  • София
Здравейте и от мен със запис за още една бъдеща гимназистка в 1 АЕГ с втори ФЕ прясна прясна от днес на обяд.

Дъщерята беше класирана в тази паралелка още на 1-во класиране, но избра да изчака 2-ро за да види дали ще се качи едно желание нагоре за АЕ/ИЕ, но не стана.
Здраве да е.  Това и/ни бил късмета и както многото майки в 7-мокласната тема писаха (и все още пишат) то понякога съдбата се намесва и решава на финала.

Така че от днес си имам подготве в 1-ва.
Честито и на останалите зайци и благодаря за инфо-то от вече старшите тук.

Желая хубаво, слънчево, синьо и релаксиращо лято на децата А И НА НАС родителките Simple Smile

# 192
  • София
Ех, мамчета, мамчета...
Да ги оставим да си веят байрака цяло лято... Ами то бива любов родителска, ама чак пък толкова.
Но както се вижда - и при нас ще е така.
Не помага никакво "конско" за изчистване на стаята или обядване на време. newsm75 newsm79

# 193

Желая хубаво, слънчево, синьо и релаксиращо лято на децата А И НА НАС родителКите Simple Smile
А родителите, кучета ги яли #2gunfire Grinning

# 194

Желая хубаво, слънчево, синьо и релаксиращо лято на децата А И НА НАС родителКите Simple Smile
А родителите, кучета ги яли #2gunfire Grinning
ивот.
Специално за татковците, Hug Embarassed,юнашко ръкостискане и весело лято-починете добре,нищо че родителската професия е до живот.
Ето-ваканция за децата и днес си пожелах да съм дете Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт