1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 060
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 270
  • София
lea, вие в коя паралелка сте?
В 8 Б - испанската  Simple Smile

# 271
  • София, Младост 2
Аз днес разбрах от една мама на девойка от нашия клас, че младежът е 8 А при г-жа Капка Николова (ако правилно запомних името), която била някакво легендарно страшилище Mr. Green

# 272
  • Сфия
ох, моят има нужда от едно такова страшилище.  Mr. Green Определено трябва някой да му свие сърмите малко...  Laughing

# 273
Аз днес разбрах от една мама на девойка от нашия клас, че младежът е 8 А при г-жа Капка Николова (ако правилно запомних името), която била някакво легендарно страшилище Mr. Green

Дам и ние сме там. И са ги наплашили много.  Laughing
Ама такива "страшилища" обикновено са радост за родителските ни души  Mr. Green
Питах го само в какъв смисъл е "страшилище" и езика научава ли се при нея. Отговори ми "абе, езика се научава много, ама..." - по-нататък не слушах  Mr. Green
Утре ще се запознаем с дамата и надявам се ще останем доволни.  Wink

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 15:53 от Na_Vesi_Pateto

# 274

Глупости.
Просто държи желязна дисциплина и сериозно учене. При нея няма капризи и пазарлъци.
Не мога да повярвам (в добрия смисъл), че такъв сериозен учител ще поеме руската паралелка.
Сега, ако се окаже, че Цв. Ганева поема немска, ще падна.

# 275
  • София
Аз пак да попитам за отзиви за госпожа Лозанова-тя поема паралелка с немски.

# 276

Глупости.
Просто държи желязна дисциплина и сериозно учене. При нея няма капризи и пазарлъци.
Не мога да повярвам (в добрия смисъл), че такъв сериозен учител ще поеме руската паралелка.

Радост за очите ми. Laughing
А иначе, руската паралелка я подценяват обикновено ли ?

# 277
  • Сфия
и на мен ми се ще да чуя отзиви за Кожухарова, ако може.  newsm47

# 278
Мнения за Ганева  ?

# 279
  • София, Младост 2

Глупости.

Аз съм учителка, така че ми е пределно ясно на кои преподаватели се лепват такива страховито-уважителни етикети Mr. Green Моят човек грам не се впечатли от "репутацията" й... той си е с нагласата да му е пей сърце цялата година (и най-вероятно ще му е, така че по-добре, че ги поема някой, който ще ги кара да учат повечко и да не се измъкват с това, че знаят).

Щели да учат по някакъв друг учебник, не по Opportunities? И трябвало да си носим утре пари за учебниците.

# 280
  • 1st floor
И трябвало да си носим утре пари за учебниците.
ОК, ще носим, но това обявено ли е някъде? newsm78 За нещо друго трябва ли да съм подготвена - други помагала, учебници, дарения, униформи?
Леа, госпожицата ми наистина е срамежлива.  Laughing И аз й казах, че ако мълчи като пън, всички ще я помислят за ...пън!!!Явно е надвила себе си!!!  Mr. Green Радвам се, че със сина ти са в един клас! Ако ходиш на РС утре, ще се видим!  Peace Щерката и тя ще идва, на прословутата им втора среща... Mr. Green

# 281
  • София-Младост
И трябвало да си носим утре пари за учебниците.
ОК, ще носим, но това обявено ли е някъде? newsm78 За нещо друго трябва ли да съм подготвена - други помагала, учебници, дарения, униформи?
Леа, госпожицата ми наистина е срамежлива.  Laughing И аз й казах, че ако мълчи като пън, всички ще я помислят за ...пън!!!Явно е надвила себе си!!!  Mr. Green Радвам се, че със сина ти са в един клас! Ако ходиш на РС утре, ще се видим!  Peace Щерката и тя ще идва, на прословутата им втора среща... Mr. Green
По едни 20лв събирахме си спомням мин.година, с дарителска цел. Не са задължителни разбира се. За учебника и да не носите, не мисля че е проблем. Интересно ми е по кой учебник е решено да учат тази година.

# 282
  • София, Младост 2
Това, което чух, е, че различните паралелки ще учат по различен учебник (не че е особено важно, защото и двата са одобрени за такъв тип обучение) - не знам по каква причина, просто предавам какво ми казаха на мен, иначе е ясно, че утре ще разберем със сигурност дали е вярно.

Едните си остават на Opportunities for Bulgaria, другите ще са на Upstream - може би искат да сменят системата и да пробват нов учебник newsm78

# 283
  • София-Младост
Вероятно този:
http://www.expresspublishingbg.com/bg/catalog/special-for-bulgar … ream-for-bulgaria

Но ми се струва странно един випуск да учи по различни учебници.

# 284
  • 1st floor
Има ли информация коя е по-добра от двете системи? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт