За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 752
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Отново се включвам - реших, че след толкова пропуснати срещи, е срамота да не дойда и на тази Embarassed
Така че, ще бъда в Кривото в сряда в 12.30- нали така? Само няма да ми се смеете на липсващия корем hahaha hahaha

# 61
ОК - Остава сряда 12:30 Кривото до СУ.

То наистина при този интезиетет на прегледи и записи на тонове няма как да се оцели време, в което всички да са на линия  33uu

# 62
  • София
Аз тази седмица съм пас за всички срещи  Sad но поне съм на хладно

# 63
  • София
Еее супер и аз съм там в сряда в 12.30ч.  Hug

# 64
Аз тази седмица съм пас за всички срещи  Sad но поне съм на хладно
Защо си пас. Нещо не съм разбрала... Добре ли си?

# 65
  • София
Дбс, добре съм. Не съм в София тази седмица. Не издържах на жегата и реших да се прибера за малко в Смолян, да се понаспя на хлад. Следващата седмица съм на линия, стига да няма изненади  Wink

# 66
Шех, отбелязана си. Wink Май имаше и др. мама в твоя квартал?
Момичета аз в сряда за сега нямам ангажимент, а и като Елси ще им кажа, че съм много заета, а и имам нужда от малко лично време, освен ако Вики не ми се падне пак на мен, но той с един сок и айрян е неутрализиран за известно време. Laughing

# 67
  • София
Аз нещо съм проспала тая тема, докато се запиша, 5 страници.
Морско конче, къде си в Княжево, може да бутаме заедно количките? Wink

# 68
Ейй, супер че ще дойдат и мами, които не сме виждали! Май пак се очертават 2 пейки!  preggo preggo preggo preggo preggo :preggo

Маги, на теб ти завиждам за Родопите!  Hug

irony, аз щях да ти пиша ако искаш да ходим утре на лекция и малко мотане, ама съм забравила... Ще видим как ще се събудя и може и да ходя аз...

# 69
Дбс, добре съм. Не съм в София тази седмица. Не издържах на жегата и реших да се прибера за малко в Смолян, да се понаспя на хлад. Следващата седмица съм на линия, стига да няма изненади  Wink
Много добре си направила Hug

# 70
Аз нещо съм проспала тая тема, докато се запиша, 5 страници.
Морско конче, къде си в Княжево, може да бутаме заедно количките? Wink

С удоволствие, само да го докараме този момент  Hug

на Борис и Околовръстното

# 71
  • София
Е, не сме супер близо една от друга, но можем да се виждаме, живот и здраве. Аз съм от страната на хлебозавода, ама нависоко. Simple Smile

# 72
Е, не сме супер близо една от друга, но можем да се виждаме, живот и здраве. Аз съм от страната на хлебозавода, ама нависоко. Simple Smile

Нищо, по средата. А ти познаваш ли една докторка, педиатърка Соня Асенова? В мед. център на блока с китайския ресторант е.

# 73
Момичета, бих искала да помоля някоя от вас, която със сигурност ще ходи утре на срещата да ми изпрати телефона си на лични, в случай, че имам някакви затруднения  Embarassed Срещата е директно в Кривото в 12:30ч, нали?

# 74
  • София

Нищо, по средата. А ти познаваш ли една докторка, педиатърка Соня Асенова? В мед. център на блока с китайския ресторант е.
Не, не я познавам, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт