За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 636
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Дааа, вивиен, трябва този път да те има на снимката! Simple Smile

# 136
А къде точно на Попа? Аз нещо не се сещам, а хем ми е познато заглавието на заведението? Wink

# 137
Гунди, не е на попа, а на колоните на Графа, близо до KFC http://www.facebook.com/gelateria.confetti

# 138
Гунди, не е на попа, а на колоните на Графа, близо до KFC http://www.facebook.com/gelateria.confetti
Да, май се сещам, малко тъпо ,ама в тая страница на нито едно място не пише точен адрес ....нали ако идвам от Халите и ходя покрай трамвайната линия малко преди да стигна до КФС, има май витрина?

# 139
Гунди, аз оня път за там ви говорех, има витрини и столчета отпред, до него има индийски магазин, а там на това място все си има заведения от години (Джепето беше по едно време).
Аз сигурно ще дойда, но се подозирам в замотаване отново  Embarassed , та вижте дали в градината или вътре ще е по-прохладно, че утре ги дават брутални жеги май!

# 140
  • София
Онзи ден вътре беше по-хладно, ама айрони за вторник говорим, нали?

# 141
Онзи ден вътре беше по-хладно, ама айрони за вторник говорим, нали?
А тя ако иска да не се замотава нека отиде от утре. Joy

# 142
 Embarassed  Embarassed така де, то пък утре не вярвам да е по-хадно  Whistling

# 143
Да взема да обощя:
Вторник, 10:00ч, Конфети на Графа - съвсем близо до Кентъки на пл. Гарибалди

# 144
Обадих се на моята лекарка, тя каза да отида чак в петък, аз й казах за болките, тя вика да съм отидела утре в 10,30- ама аз викам, че не мога и затова чак след срещата. Заради някакви си тъпи болки да не идвам на срещата. Mr. Green

# 145
Хаха, а така Гунди, кви са тия ангажименти дето си измисляш, ти нямаш право на повече отсъствия! hahaha
Аййдее, нямам търпение! А Белверде май не пише тук, дали не иска да идва или...?

# 146
Хаха, а така Гунди, кви са тия ангажименти дето си измисляш, ти нямаш право на повече отсъствия! hahaha
Аййдее, нямам търпение! А Белверде май не пише тук, дали не иска да идва или...?

Joy
Аз мисля да пусна инфо за срещата и в др. тема, че да може някоя пропуснала мама да види. Peace

# 147
Писах на лични на Белверде, надявам се да успее да дойде. Аз засега съм на линия, освен ако няма промени в последния момент. И за да засиля мотивацията за утрешната среща ще кажа, че в тази сладкарница правят страхотна морковена торта  Mr. Green

# 148
Гунди най-добре да пуснем и в другата тема инфо. Аз се бях засилила, ама айде пусни ти, да не се дублираме:)

# 149
Гунди най-добре да пуснем и в другата тема инфо. Аз се бях засилила, ама айде пусни ти, да не се дублираме:)
Айде ти, че така ме мързи- забравих преди да изляза , а сега отивам да приспивам Викчо.

Общи условия

Активация на акаунт