За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 597
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз съм ЗА  сряда сутринта,другите мацки ?!  Simple Smile

# 181
Да, сряда сутринта е супер - само кажете къде Simple Smile

# 182
Цитат
Цитат на: Elsun в Пон., 06 Авг. 2012, 11:06
Гунди, Айръни как се казваше?[/color]
Вероника   
Голям си шемет, признавам те! Joy hahaha

Аз в сряда съм на тонове и ако успея ще трябва да е само за около час, ама нищо де... а дбс не каза ли, че в сряда може да ражда?  Rolling Eyes

# 183
Аз също съм ок за сряда сутрин, ако искате пак в Конфети, много ми е удобно там  Embarassed

# 184
В София съм:) Ако искате пък среща в сряда сутринта, за да може ДБС да дойде. И май най-добре е сутрин, защото след това не може да се диша...Какво ще кажете?

В сряда сутрин живот и здраве ще имам друга доста по-важна среща  Mr. Green 
Предлагам да се уговаряте без да ме имате предвид, пък аз ако мога ще се включа и така  Hug

# 185
  • София
Здравейте момичета,как сте в тази адска жега   Nature Sun With Face  ?Остава ли за утре сутрин срещата?

# 186
Аз съм за... утрешен повод за излизане нямам друг... ама 9.30 ми е рано май... моткава съм си... а 10-10.30 дали няма да хванем жега... иначе четвъртък май ще разхлажда, та кажете как е по-удобно за всички...

# 187
Ами ...дайте да се разберем направо нещо, че иначе то ще си дойде утре Simple Smile
Какво ще кажете утре в 10.00 , пак в Конфети (май беше добре за кафе)
нали ще дойде все пак някоя мама , да не си пия кафето сама  Embarassed
Ако предпочитате друго място - аз нямам никакви проблеми
Мери - заведението се намира точно преди KFC на графа, срещу пилоните - вижда се от входа, че вътре продават мноого сладоледи Simple Smile

# 188
  • София
Оки аз ще дойда само че към 10 и нещо,че от 09.30ч. съм на кола-маска на Стамболийски и после ще хвана едно такси и съм там.Аха КФС го знам,значи ще се ориентирам лесно  Laughing
Еми хайде,който може утре след 10ч. да се съберем  Hug

# 189

Какво ще кажете утре в 10.00 , пак в Конфети (май беше добре за кафе)

Аз ще съм там в 10:00,  че после ми е много жега и ще бягам:) 10 ми е супер:) Hug

# 190
  • София
Ей хора какво става с Hrisi Radoslavova ?
Някой има ли новини,да знаете че тя сигурно е родила,ама не е отбелязана  newsm78

# 191
Тези дни някой беше писал, че още е в МД с 3 см. разкритие и следят тоновете ...добре е май Simple Smile Може и още да не е родила Simple Smile

# 192
Ей хора какво става с Hrisi Radoslavova ?
Някой има ли новини,да знаете че тя сигурно е родила,ама не е отбелязана  newsm78

Ами тя вместо да си стои там можеше да идва на срещи- изпусна няколко срещи, а още няма бебче. Laughing

# 193
Добро утро, момичета, оказва се за съжаление, че няма да мога да дойда да ви видя днес  Cry Надявам се и за другата седмица да останат мами с кореми, с които да организираме среща, ако пък не - то с бебета  Crazy Приятна среща на вас  Hug

# 194
Запис и от мен, групата от манастирски ливади - запад

Общи условия

Активация на акаунт