За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 791
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Среща в сряда, 23.01.2013 г., в градинката на Сити Център София /срещу хотел Хемус/ - 12ч.?

# 601
Аз пак да си кажа, че предпочитам южен все пак! Мрън!   smile3506

# 602
Аз пък нямам претенции само да прецените дали ме /ни искате?  Rolling Eyes

# 603
Ако сме здрави  Praynig съм за (мда... Южен парк ако е по-хубаво времето е по оферта)..  Hug

# 604
  • София
Ако е хубаво времето може и ние да се присъединим с малката.Ще предложа и на Джиджи да видим и те ако искат да се присъединят.Обаче за нас е по-удобен Сити центъра,понеже пюрето ни се пада винаги около 1-2 часа  ooooh! Ама ако се разберете за Южния ще измислим нещо и за там  Mr. Green ако разбира се ни искате Simple Smile

# 605
Аз съм за, но ще закъснея малко, че сме на гимнастика до 12. Където решите там и Южния и мола харесвам, молът може би е една идея по-добре, защото може да се кърми там.

# 606
Аз съм за, но ще закъснея малко, че сме на гимнастика до 12. Където решите там и Южния и мола харесвам, молът може би е една идея по-добре, защото може да се кърми там.
Е ,че то никой почти не ходи точно в 12  Embarassed Party
Тайра, а в Южния какво ще ти попречи за пюрето ти нали си носиш всичко и както зад МОла така и в Южния ще го дадеш на пейка? Нали.

# 607
  • София
Гунди досега не съм пробвала с облечено бебе  Mr. Green Винаги се крием някъде да мога да й махна якето,че иначе става мазало.Ама ако трябва ще пробваме,какво толкова.Ще гледам да е пюре,което не е оранжево,че другите не я привличат да се маца  hahaha Joy

# 608
Е ,че то с оранжево и баба ми може  Joy hahaha Ще свикнеш. Peace

# 609
Ехаааа сега ми подсказахте отговора на дилемата още какъв цвят лигавник да купя  Mr. Green ... ораааанжев Simple Smile ... аз ще пробвам да не подобря личния си рекорд по закъснение.... само да сме ок и да можем да дойдем де... че към момента и двамата кашляме... давайте идеи кво да правя аз с тва гърло и кашлица, че ми писна  #Cussing out

# 610
Хайде цоп и аз тук  Hug
За сряда и ние ще се присъединим, ако сме добре, че бяхме съседи с Айрънчетата в пулмологията. Sad
Ехаааа сега ми подсказахте отговора на дилемата още какъв цвят лигавник да купя  Mr. Green ... ораааанжев Simple Smile
Ще го харесаш ти това оранжево ей Mr. Green  Hug

# 611
Ехаааа сега ми подсказахте отговора на дилемата още какъв цвят лигавник да купя  Mr. Green ... ораааанжев Simple Smile ... аз ще пробвам да не подобря личния си рекорд по закъснение.... само да сме ок и да можем да дойдем де... че към момента и двамата кашляме... давайте идеи кво да правя аз с тва гърло и кашлица, че ми писна  #Cussing out
За гърло. мед и лимонов сок, оставяш да се стича  по гърлото ти. Иначе сода и мед и се мажеш, действа безотказно, но на мен ми е гадно и го избягвам, но ако успееш, ще ти стане по-добре.
Мед и масло съшо помага, но не знам можеш ли  да ядеш така масло. Simple Smile

За кашлица има един чай, бронхопам, пробвай него, но виж какво съдържа, че мента и маточина понякога действат намаляшо кърмата. Иначе проспан, но не знам дали при кърмене става.

# 612
За гърло. мед и лимонов сок, оставяш да се стича  по гърлото ти. Иначе сода и мед и се мажеш, действа безотказно, но на мен ми е гадно и го избягвам, но ако успееш, ще ти стане по-добре.
Мед и масло съшо помага, но не знам можеш ли  да ядеш така масло. Simple Smile

За кашлица има един чай, бронхопам, пробвай него, но виж какво съдържа, че мента и маточина понякога действат намаляшо кърмата. Иначе проспан, но не знам дали при кърмене става.

Благодаря  Hug , аз правя миксиран вариант... лимон със сода и мед.... става като гъста лимонадка, сега ще си направя пак... иначе вкарах и стодал... лукчета... макар че те имат мента наистина и аз знам, че може да повлиаят... ама засега май си е ок  Peace
А вие в коя част на южния се разхождате? Ние не, че скоро сме ходили де  Embarassed, нищо че сме близо...

Хайде цоп и аз тук  Hug
За сряда и ние ще се присъединим, ако сме добре, че бяхме съседи с Айрънчетата в пулмологията. Sad
Ехаааа сега ми подсказахте отговора на дилемата още какъв цвят лигавник да купя  Mr. Green ... ораааанжев Simple Smile
Ще го харесаш ти това оранжево ей Mr. Green  Hug

Хихи с теб май можем да отнесем приза за най-кофти място на микро-форумска среща  Grinning

# 613
  • София
Да,в интерес на истината само оранжевия ни лигавник няма петна  Joy hahaha Защо ли.Аз свикнах вече,няма къде да ходя.Ще й сложа някое яке,което не ми е толкова мило,та да не ме е яд  Crazy

# 614
  • София
За мен няма значение къде ще е срещата от гледна точка на разстояние, защото ще дойда с кола и на двете места. Но къде ще си стопля пюрето в Южния парк? Ако се наакат къде ще ги преобуем, вие навън ли ще кърмите? Единият ми вариант е да дам пюрето вкъщи преди да тръгнем и да закъснеем, може би така ще направя. Другият ми вариант е да не давам пюре в този ден. Гунди, защо питаш дали ви искаме, заради варицелата ли, тя нали мина?

Общи условия

Активация на акаунт