Да преправим старите мебели - 15

• 102 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София-в сърцата на моите деца
За метална врата и решетка-Протекта 3 в1.Измиваш вратата хубаво и отгоре почваш да мажеш!Идеална боя с добра покриваемост, а най-много ми харесва това,че я има в състаряващ ефект-синьозелено,кафеникаво,златисто...

# 181
  • София
Мелани, аз имам едно такова лепице

Много съм доволна от него. Лено се работи, но трябва да се внимава да не излезне прахта (лепилото е прахообразно) извън картинката/апликацията.

# 182
maminko , мерси много. Сега се сещам за онова подлепващото, което с ютия се фиксираше, явно с такава пудра е поръсено.
Записвам си и в понеделник ще търся.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 183
 Confused Не съм доволна
https://picasaweb.google.com/103756488488347349953/atxFfF02
Нещо не ме кефи

# 184

На мен ми харесва така беличко, само тая фигурка на вратата.......кученце ли трябва да е или ми се привижда, защото съм им любителка? newsm78 Не знам на живо, на снимката малко не ми стои добре, въпреки слабостта ми към тия животинки, но на живо пък може да е друго. А ти от какво точно не си доволна?

# 185
Не е куче..Нищо не е. Всичко тръгна от неуспешно докупирата тоалетка  Joy Придържам се стриктно към този дефект-ефект. Има го и на рамката на огледалото, спалнята и гардероба. А за това, какво не ми харесва...ами като за начало кафявото изби отдолу. И това ме дразни, вратата скърца. Надявам се, сменяйки пантите да се оправи. Hug

# 186
Не е куче..Нищо не е. Всичко тръгна от неуспешно докупирата тоалетка  Joy

Значи тотално съм повредена на тема кучета!  И сега гледах, гледах....... пак клепоухчо ми се привижда! Joy Не мога да видя избиващото кафяво, а няма ли спасение, аз не ставам за акъл да давам, но момичетата, дето са наясно, може би знаят начин? newsm78

Да се добавя Grinning, VK видях тая снимка, тая тук и ми се изясни идеята, вече не ми се привиждат кучета! Peace Grinning

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 15:32 от labrex

# 187
Не е куче..Нищо не е.

Ами и според мен нищо не е. Прилича все едно е имало голям стикер, който е махнат, но са останали следи от лепилото. Въпросният ефект прилича само на дефект. По-добре го боядисай цялото в плътно бяло. Peace
Извинявай, че така директно те критикувам. Blush Вярвам, че лесно ще оправиш нещата с още една ръка бяла боя.
Успех! Hug  bouquet

# 188
VK , тя Седефка колко пъти повтори, че за да не избирва жълто, първо се минава с раздерен лак за запечатгване и след това се боядисва... newsm12

Нищо де, шкуриш и започваш отначало.

П. С. Това може би да се сложи в таблицата?

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 16:36 от Melany99

# 189
Не, не...нищо няма да правя.  Confused Така ще си стои и ще чака да го подменя.
Melany99 това изобщо не съм го прочела  Sad

# 190
VK, аз никак не съм убедена, че новите мебели са по-добри от старите.
Като гледам този си е съвсем наред, дървото не се нито изметнало нито има друти повреди. Почини си малко и започвай отначало.
То да не мислиш, че при нас все се е получавало от първият път... smile3511

Не се отчайвай!
  love001

# 191

Да покажа едно красотно столче, ама надали ще намеря такова изхвърлено, колкото и да оглеждам покрай кофите Grinning?

# 192
VK, не се отчайвай. Какво като избива кафяво пък! По-шаренко - по-състареничко. Претъркай ръбовета малко и, ако е възможно, този дефекто-ефект да го разпространиш върху цялата вратичка, ще стане супер /както е на вратичките на ниското шкафче/. И друг път да слушаш СедеФка.

Масичката с чекмедженцата е страшна разкошотия!

# 193
Аз този уикенд боядисвах варненската секция, която показах преди няколко седмици, не мога да намеря снимката в момента.

Естествено, не успях с цялата, защото е огромна, но ви послушах и я разделих на модули, които ще ползвам поотделно. Действах с бороконтакт и боя Аквис. Доволна съм от резултатите, боята съхне бързо, лесно се нанася, но и при вас ли така се разпенва?  newsm78

Както и да е, имам още работа, следващата седмица продължавам и после ще снимам Peace

# 194
  • Пловдив
Не мога да не споделя тази снимчица тук  Mr. Green Много ми хареса... Само крачетата да не бяха толкова лъскави...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт