Да преправим старите мебели - 15

• 102 037
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
red shoe   ако идваш по Ботев от към Пиротска,стигаш до Симеон и завиваш на дясно.Ходиш някъде към 300м. и си пред магазина,мисля че имаше и надпис.Дано си ми разбрала обяснението, че не помня името на улицата.Те имат и още един точно на женския пазар, но него не мога да ти го обясня точно,но и този е близко до женския пазар.

Да не би това да е магазина? http://www.retobulgaria.org/kontakti.html

# 166
Кия,не,краката не са барокови,прави са.
Но  бюрото е интересно и елегантно,не е тежко,масивно и грубо.
Магазина се намира там където трамвай 22 завива от Пиротска наляво към Женския пазар.Надясно остава един площад-паркинг. Там е магазина.Тръгва се посока Тодор Александров и на 50 метра от лявата страна е магазина.Има витрини,и се виждат стари мебели.
Дано стана ясно,ако не ще обяснявам пак.
има понякога хубави неща, преди две години май там имаше един много як червен хладилник, руски. по-към бул.Тодор Александров изнасят разни стари броеве на интересни списания на намалени цени Wink на едно хубаво столче бяха преди, ама не го даваха  Flutter

# 167
Благодаря ви, момичета, живея наблизо и разбрах къде е, даже мисля, че се сещам за кое говорите. Интересен "прякор" на магазин  Mr. Green

# 168
  • София
Дейността на магазина е за зависими от наркотици,имат няколко магазина из цялата страна.
Мебелите са подарени,или изчистени от мазета и тавани,те ги преработват,продават, и подпомагат наркозависими.

# 169
# 170
Да за тези магазина става на въпрос.Тези до женския пазар са ми близо,а пък да ме пита човек защо веднъж не слязох на този на Западен парк, като всеки ден минавам от там. ooooh!

# 171
jos  а минава ли преди това кошницата с грунд.Знам че ще е играчка но сега едната е някаква червеникава,другата в кафяво,и нещо не ми харесват в този си цвят.Нямам апартче да снимам ,чак след 6 евенуално,та може и до тогава да изчакам и да ги почна и тях.
моята беше от "циганските" плетени, не съм слагала нищо преди това, но после лак - мат.
само да спомена, че си писала червеникава.. Аз съм боядисвала преди време такава, исках да е бяла, обаче много излизаше боята на места... Затова я измих, изсуших, после намазах със свещ изпъкналите ръбчета, наклепах с бял латекс, това имах тогава и после изшкурих изпъкналите. Стана една шарения, ама ми хареса. Та, това вземи под внимание също. И, да, много търпение трябва и за самото боядисване и спиране на капките боя, дооправяне, играчка голяма, чак си мисля, че не си заслужава, ако не е със спрей  Outta Joint
Wink

# 172
Момичета, ще боядисвам входната врата - бял емайл лак - поожулен тук -  там. Към нея има и метална решетка в същия цвят. Въпросът ми е - след като я измия, да я мина ли с нещо на спиртна основа или друго? Не можах да намеря отговор на първа страница...  bouquet

# 173
ама входната врата желязна ли е или?
ако е ожулен, трябва да се свали боята, с шкурка по-скоро, ако по металната решетка има ръжда да се свали ръждата, да се китоса, има един кит 3 в едно различно цветове и боя е даже, или само кит и да се боядиса след това.

# 174
  • Австрия
Привет и от мен  Grinning

При n-тото (само за днес) почистване на метална повърхност вкъщи ми хрумна идеята за боядисване. Имам опит само с лампата показана в началото на темата. Но сега става въпрос за.. краката на столовете и на кухненската маса, едно шкафче на колелца с хромирана конструкция в банята и коша за пране. Малечко непрекъснато пълзи насам-натам и резултатът е следи от пръстчета навсякъде. Но по тези повърхности вече се превръща в проблем за мен: не смогвам  Crazy Ако не са метални, няма да ме дразни толкова.

Въпросът ми е: мога ли и с какво да ги боядисам сполучливо?

Скрит текст:
Най-вече коша за пране

ми се иска да е просто бял  newsm78

# 175
ама входната врата желязна ли е или?
ако е ожулен, трябва да се свали боята, с шкурка по-скоро, ако по металната решетка има ръжда да се свали ръждата, да се китоса, има един кит 3 в едно различно цветове и боя е даже, или само кит и да се боядиса след това.
Входната е дървена, а решетката метална. На боята пише, че става и за двете. В тъмен цвят е, мисля, че ще покрие бялото. Няма ръжда, само на места вратата е поожулена на местата, където се е опирала детската количка.
Да китосам само? Или... newsm78

# 176
ilinayor, благодаря много  Hug! Просто в момента в мен се бори любовта към бялото и практичната ми страна  Joy. Подхванах трапезната маса - и съм в чуденка относно цвета на плота.

# 177
Момичета, да питам ня  е лепил плат върху плат?
Искам едни декрации на въглавнички да залепя, че се опитах да ги зашия, ама не ме билва нещо като шивачка...  Blush Blush Blush
Гледах в магазина, видя ми се това лепило, което уж за плат точно като С200  newsm78 newsm78

Нефертари ако боята с която ще боядисваш е блажна също - няма нужда от друго шкурене или да минаваш с грунд. Въпреки че с грунд преди това ще ти се улесни боядисването, особено ако е оцветен в близък до боята цвят.

Ако е било боядисвано с блажна боя, е сегашната е на водна основа - ще трябва да пошкуриш, а след това боята.
По-принцип уж не може да се боядисва с боя на водна основа върху блажна боя, но аз едната страна на вратата така съм я боядисала, че при мен от миналата година не се продава вече блажна боя по магазините.

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 21:21 от Melany99

# 178
  • София
Има си текстилно лепило.Става и с ц200,но е грубо и зависи за какво-+за възглавници не е удачно.Може и с топъл силикон.Има си и текстилна боя-фиксира се с ютия.

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 13:08 от lluna

# 179
Благодаря.
Тук има и някакви стикчета, които се поставят в пистолет, загряват се и така се лепи.
Такова фиксиращо с ютия лепило не видях, ама пак ще потърся.
Благодаря отново.

Общи условия

Активация на акаунт