Да преправим старите мебели - 15

• 102 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Шумен
Момичета,някой търсеше бюро с тънки крачета.
Днес видях много интересно бюро в магазина на Наркоманите на Женския пазар.
Представляваше бюро с тънки високи крака, с две чекмеждета под плота и цялата дясна страна до долу с чекмеджета.Боядисано в бяло ,а чекмеджетата в кафяво.
Не бих казала,че беше добре боядисано,но ако някой си го хареса може да го направи прекрасно.
Дано на някой му свърши работа тази информация.Трудно видях цената,защото беше затворено,и гледах през витрината,но ако не бъркам беше 160лв.
Мда аз. За съжаление няма как да отида до София Sad. Дано се включи другото момиче Simple Smile.

# 151
Аз показвах такива столчета ,бели и с дамаска на рози станаха много хубаво.
Melany99  благодаря за отговора.Ама  се чудя и на големите кошница как да го направя,май ще трябва с четката да мажа.Ще го мисля утре.

# 152
Аз ходих вчера да вземам съндъка, но се отказахме. Много изгнил. За да не скучая снощи започнах да боядисвам вградения гардероб/ПДЧ/ с латекс, бял. Обаче не положих контактен грунд. Сбърках ли?
Търся си дамската чанта, забравила съм в къщата на дядото  Crazy

# 153
  • София-в сърцата на моите деца
Аз ходих вчера да вземам съндъка, но се отказахме. Много изгнил. За да не скучая снощи започнах да боядисвам вградения гардероб/ПДЧ/ с латекс, бял. Обаче не положих контактен грунд. Сбърках ли?
Търся си дамската чанта, забравила съм в къщата на дядото  Crazy

Ами ,за да не ти се олющва е задължително отдолу Боро контакт на ПДЧ-то!Ако няма много механични удари може и така да изкара! Peace

# 154
pars    щом и другите ти наща са в бяло аз и столчетата бих боядисала в бяло на кафявата дамаска ще изпъкнат  и няма да се слеят.

# 155
  • гр.Варна

златен дъби аз така си мисля,че с тази кафява дамаска, ще е по добре да са бели.Благодаря ти,а твоите кресла ги помня ,страхотни са.  bouquet

# 156
Melany99  благодаря за отговора.Ама  се чудя и на големите кошница как да го направя,май ще трябва с четката да мажа.Ще го мисля утре.
аз си играх с една такава плетена чинийка-кошница, с четка, то се разтече боята, останаха капки, ходих навън да изтръскам хубаво капките и сложих после на канапче да виси, изсъхна много бързо. Втори път не минавах, че беше голяма играчка. Ако можех да пръсна със спрей, бих използвала спрея, колкото и боя да ми отиде.

# 157
http://prodavalnik.com/kanapeta-i8038695
Откога си търсех и вече се сдобих с тези красавци. LaughingДругата седмица се залавям за работа,но се чудя дървената част бяла или кафява да бъде. newsm78Дамаската ми е тъмно кафява.Помагайте. PraynigВ стаята имам бяла холна масичка и бял скрин ,да не стане много бялото?

Стига бе! Вчера пред нас имаше 2 бр. изхвърлени - абсолютно същите! Докато се усетя и някой ги беше отнесъл Laughing

# 158
jos  а минава ли преди това кошницата с грунд.Знам че ще е играчка но сега едната е някаква червеникава,другата в кафяво,и нещо не ми харесват в този си цвят.Нямам апартче да снимам ,чак след 6 евенуално,та може и до тогава да изчакам и да ги почна и тях.

# 159
Момичета, един бърз въпрос. Ако няма да ми хареса резултата с тъмното Осмо, после дали ще мога отгоре да боядисам с бяла Аквис или подобна на нея, но в бяло?

# 160
Момичета,някой търсеше бюро с тънки крачета.
Представляваше бюро с тънки високи крака, с две чекмеждета под плота и цялата дясна страна до долу с чекмеджета.Боядисано в бяло ,а чекмеджетата в кафяво.
Не бих казала,че беше добре боядисано,но ако някой си го хареса може да го направи прекрасно.
Дано на някой му свърши работа тази информация.Трудно видях цената,защото беше затворено,и гледах през витрината,но ако не бъркам беше 160лв.
Мда аз. За съжаление няма как да отида до София Sad. Дано се включи другото момиче Simple Smile.

И аз, и аз! Краката прави ли са или извити? И ако може да ми обясниш къде е точно магазина? Леле мъжът ми ще ме изгони, хич не дава използвани мебели вкъщи Sick

# 161

Къде е този магазин?
Не се интересувам от бюрото  Wink

# 162
  • Бургас
Момичета, един бърз въпрос. Ако няма да ми хареса резултата с тъмното Осмо, после дали ще мога отгоре да боядисам с бяла Аквис или подобна на нея, но в бяло?

LaValetta, аз ти отговарям първа, защото работих наскоро точно с тези материали. Тъй като ми се наложи да правя корекции на плота на масата (тук - там седеше на четки, защото бързо попива), третиран с ОСМО, за да не се наслагва цвета и да става на петна, аз го изшкурих отново целия, при това доста лесно (за моя голяма изненада!). Очертавах контур на същия плот с бяла акрилатна боя Аквис. Не бях облепила с книжно фолио, там където пръсна от боята върху вече добре засъхналата повърхност с маслото, боята си хвана доста здраво, друг е въпроса доколко би било трайно, ако остане така незнам, но със шкурене и нея я свалих лесно. Изпробвай върху ненужна дъсчица. Мисля, че ако хубаво нанесеш ОСМОТО и го размажеш бързичко с парцалче, за да е равномерно, няма начин да не ти хареса. Аз положих две ръце масло с тънък слой, за да се уеднакви хубаво цвета на плота, но задължително след поне 12-15 часа изсъхване между тях.

# 163
red shoe   ако идваш по Ботев от към Пиротска,стигаш до Симеон и завиваш на дясно.Ходиш някъде към 300м. и си пред магазина,мисля че имаше и надпис.Дано си ми разбрала обяснението, че не помня името на улицата.Те имат и още един точно на женския пазар, но него не мога да ти го обясня точно,но и този е близко до женския пазар.

# 164
  • София
Кия,не,краката не са барокови,прави са.
Но  бюрото е интересно и елегантно,не е тежко,масивно и грубо.
Магазина се намира там където трамвай 22 завива от Пиротска наляво към Женския пазар.Надясно остава един площад-паркинг. Там е магазина.Тръгва се посока Тодор Александров и на 50 метра от лявата страна е магазина.Има витрини,и се виждат стари мебели.
Дано стана ясно,ако не ще обяснявам пак.

Общи условия

Активация на акаунт