Да преправим старите мебели - 15

• 101 781
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
Тази тема я изпуснах, но съм на вълна шиене.
http://www.thatwasawhat.blogspot.com/
Този блог е съвсем отскоро, но началото е потресаващо обещаващо.
Особено това!

# 616
Ауу, това като на Самурайката табуретката!

Аз от сума време си мисля някакви такива вази с въже да си правя.
Спира ме само дългото увиване на въжето (канапът или нещото подобно).

Пък и намирам чат-пат разни подобни неща по гаражни разпродажби.
http://media.snimka.bg/s1/0996/028236360.jpg

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 16:41 от Melany99

# 617
  • София
Фук, фук! Като сложа зверчетата да спят ще пусна още снимки и ще разкажа.

# 618
Спунк, страхотно! Поздравления! Наистина трябва опишеш процеса.

# 619
Спунк, чудно столче  Heart Eyes !

От мен нещо малко, но от сърце  Laughing :
Разпадащо се шкафче, спазарено за 2 лв на битака:

Беше покрито с дебел пласт лепкава мръсотия, челата на половината чекмедженца бяха паднали, даже едното чекмедже го нямаше, но за щастие челото му беше налице Simple Smile .
+
кит за дърво
бяла "Аквакрил"
байц цвят палисандър
лак
дръжки по 20 стотинки пак от битака. За жалост имаше само 10 броя, та сега обикалям по битаците да си търся още 10, тъй като имам още едно подобно на това шкафче и искам да ги направя комплект.
тези джаджи

Резултатът:

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 19:30 от Dorothea

# 620
Спунк, браво! Явно си намерила вариант за кръговете?! Laughing
Dorothea, красота!

# 621
Спунк, страхотно столче, такова едно весело и усмихнато, по-скоро мен ме усмихна, чудесно се е получило!  bouquet Описвай, когато имаш време! Peace

Dorothea, направо ме срази с това шкафче, Спунк ме започна, ти ме довърши. Прекрасно е! Heart Eyes  bouquet
Къде ги тия битаци........ newsm78

vesi1, благодаря за линка, наистина има интересни неща!  bouquet

# 622
gretacvetina, благодаря!  Simple Smile

labrex, много се радвам, че ти харесва! В четвъртък на пазара в Асеновград се появяват доста вехтошари, дръжките са от тях. Има и импровизиран цигански битак, където се предлагат само съкровища от контейнерите. Там намерих шкафчето.
Честно казано доста рядко се намират интересни неща, но от време на време има попадения  Simple Smile .

# 623
лелее какви неща показвате, едно ГОЛЯМО БРАВО от мен на всички Ви.  bouquet
ние наскоро купихме апартамент и беше пълен с стари мебели, но помолихме да ги изнесат старите собственици и сега умирам от яд  Twisted Evil  половинката е на мнение , че не иска да ползваме неща който са ги ползвали други хора. останал ни е само 1 от вградените гардероби който все още го навивам да го оставим и да пробвам да го преобразя.

# 624
Лелеее Crazy Разбихте ме. Табуретката, табуретката...ще изнасилвам мъжо да ми даде гума, като смени 12-те които има да сменя  Crazy
Спунк - то не е стол, то чудо бе. Да обясниш цветно как направи цветните кръгове.
Доротеяяяя....У-ни-кал-но! И как си го аранжирала. Чак ми се иска да отворя чекмеджетата да видя какво има вътре. Надявам се не са макари и игли. Искам вътре да има страхотни бижута със сантимент  Hug
Поздравления   bouquet

# 625
labrex, много се радвам, че ти харесва! В четвъртък на пазара в Асеновград се появяват доста вехтошари, дръжките са от тях. Има и импровизиран цигански битак, където се предлагат само съкровища от контейнерите. Там намерих шкафчето.
Честно казано доста рядко се намират интересни неща, но от време на време има попадения  Simple Smile .

Dorothea, много ми е далечко Асеновград, ама дали да не използвам, че не съм ходила там и да се измоля да прецапаме България напреко! И право на битака, после по другите забележителности! Grinning

Момичета, да питам някой боядисвал ли е никелирани работи? Имам една масичка за вестници, от сто години, смених и гетинаксовия плот, но има избила ръжда на места по никелираната и конструкция, а не ми се ще да я хвърлям, здрава е, на много удобно място се намира и ми върши работа. Ако си открия някоя по-красива, ще разкарам тая, но засега попадам или на по-големи и не се побират на мястото, или пък на такива, дето не ме устройват. Ако някой го е правил успешно, моля да ме светне. Praynig  bouquet

# 626
Спунк, браво!   bouquet

В края на краищата как ги направи кръговете?

labrex , за металните части онова, което за метал по-принцип - Хемърейд или как там се казваше?

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 22:14 от Melany99

# 627
labrex , за металните части онова, което за метал по-принцип - Хамъред илил как там се казваше?

Аз за Протекта-та се мислих, Хемърайт не знам дали ще намеря, но ме смущава, че е никелирано. Или няма значение?

Скрит текст:
И се чудя дали вече не питах, търсих, търсих, не можах да открия, извинявам се, ако се повтарям. Embarassed

# 628
Мелани-спри да дразниш с твоите гаражни разпродажби, че започвам да завиждам  Mr. Green Heart Eyes

# 629
VK , аз каних който иска да идва на гости лятно време да си имам дружки в това занимание.

Да ти кажа хич не е лесно, градът е коло 70 км дълъг и около 50 широк.
Лятото да знаеш как прежуря в колата!
Мъжът ми вече не ще да ми е шофьор! #Cussing out

Да не ви разправям сега след края на лятото, когато хората са си завършили речонтите и колко работи има ей така оставени за без пари!
Толкова търсих значи ресни за врата, на всичко бях доволна, дори мислех някаква мушама дасрязвам, ама не намерих подходяща и накрая онзи ден - една жена дава два комплекта безплатно. Blush
Няма вече да казвам! Blush

labrex , да ти кажа не съм боядисвала никелирани повърхности, ама що не зашкуриш малко все пак и да пробваш с протекта?
В краен случай ще се обели... newsm78
Ауу, излъгах!
Боядисвала съм - на едни лампи железата и решетки за парното. С боя на спрей - ацетонова. но пък тези повърхности не са подложени на усилено ползване, та не знам дали ще е подходящо за теб. newsm78

Аз така, чак онзи ден установих, че при мен има Хемърайт-а, а аз миналато лято боядисвах с латекс и лак отгоре едни дворни столове. #Cussing out

Сега освен да чакам да се обелят и тогава - с начале!

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 22:15 от Melany99

Общи условия

Активация на акаунт