В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 658
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Ох, пак сте писали....  ooooh! 2 дни ме няма и няма изчитане!
Сутринта бях на консултация за 45-дневния болничен. Заковах ги на 177 дни!  Joy И в крайна сметка - Фейт, термин 05.09. Беба е 2500! С манекенски пропорции.  Blush Резултатите от изследванията - утре. Взе ми проба за биохимия, но за фекалната каза следващия път. Понеже акушерката беше в отпуска и комплекта документи за болницата явно и това ще е следващия път на 08.08. И тъй като една акушерка обслужва 2 кабинета, ми се наложи да чакам час и половина за болничния си, докато оная коза си дотътри задника. Уж беше в 10, тя дойде в 11. Аз вече припадах от глад пред кабинета - все пак часът ми беше за 9:10, като са ме предупредили, че ми взимат проби за изследвания - демек да отида гладна и жадна.  #2gunfire Да държиш бременна жена гладна толкова време....  #Cussing out Почнах да виждам на петна по едно време, кръвното ми падна, зави ми се свят, то задух в коридора... няма я и няма! А не мога да отида друг ден, трябва да е на датата. Накрая мъжът ми ме намете по телефона да отивам да си купя нещо за ядене и добре, че имаше още 2 бременни и те да чакат като мен, че си оставих картона и листа, ако дойде.  Crossing Arms Като се върнах, вече беше дошла.

за помощниците - таткото си е у дома на този етап, майка ми и тя, свеки се гласи да е на разположение също, така че няма да имам проблеми в това отношение. и двете са ми достатъчно деликатни, че да не ми натрапват помощ, ще има и кой да домакинства, така че се надявам да мога да почивам и да се занимавам с бебата на спокойствие. ние от към храна не сме придирчиви, мъжо може и на сандвичи да живее, така че не го мисля него. а и готви душицата мила, както вече съм го хвалила.  Flutter

за името - аз за себе си съм решила, но таткото е суеверен и се прави на цапнат. всеки път сменя темата и не му се обсъждат имена или май все се надява да излезе момченце  hahaha

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 17:10 от Agira

# 256
До 15.09.2012 има промоция на матраците пиер карден на магнифлекс - 10% ако някой иска такъв да се възползва http://magniflex.bg/promotions/ Simple Smile

За хавлийките В София има на Илиянци от комплектите на Яна Панагюрище 90х90 хавлия, малка кърпа и лигавник за 14лв. За Бургас някой вече беше показал същата за 10лв Wink аз взех и на Панагюрище 1962 хавлийка, имаше намалени на 9.90 в магазина им в The mall, но е по-малка и сякаш е по-тънка.

# 257
  • При моите мъже...
Нас, мъж ми като ме доведе с малката, двете баби висяха у дома.  Може би около час ги изтраях двете  /и на двете беше първо внуче/ и им казах чао. Нямах ме представа как се къпе бебе, но двамата когато имате желание всичко става/а пък то е едно къпане в началото/. Той си беше взел отпуска две седмици, така че в периода на адаптация сте заедно, все някой от двамата ще пържне по две яйца, няма да се умре от глад, същото е и за чистенето, простирането. Лично мое мнение е, че така и тате още след болницата започва активно връзката с  бебето и тя става по- силна.

При нас беше по същия начин - е , няма такова изнервяне!:) Не стига че само седяха около бебето и никой нищо не помагаше, ами ми се пречкаха и цупеха, щото бяха взели разни подаръци, до които изобщо не ми беше в него момент Crazy Не знам дали издържах и час и ги изгоних с крясъци... Blush че после се обаждах да се извинявам... Сега не ги искам даже на изписването, ама няма как - ще дойдат там, ама само до там - никой не мисля да пускам вкъщи. Иначе, ако някой иска да идва да помага, нямам нищо напротив, но след като мъжът ми се върне на работа. В началото ще сме си четиримата. Peace

# 258
За имената - още преди да забременея моя приятел бе казал, че ако е момиче ще бъде Александра. Майка му се опита да се намеси и да кръщаваме Росита (на нея), но той я отряза много грубо. След като разбрахме, че ще е момче аз реших, че ще се казва Явор. Просто един ден се събудих с усещането, че това трябва да е името. Дадох му право на избор Явор или Ясен, а той каза "Ясен много съм го бил в училище. Няма така да се казва детето." И си остана на моето.

# 259
# 260
  • където мечтите се сбъдват
Абе,как така някой външен на семейството ще се меси при избора на име  Shocked Само майката и бащата имат това право  Naughty

# 261
Абе,как така някой външен на семейството ще се меси при избора на име  Shocked Само майката и бащата имат това право  Naughty
и аз съм на този принцип, много е грозно да си налагат тяхното мнение

# 262
Unforgiven лигавничетата са от Джъмбо, имаше толкова много и хубави, че едва избрах  Heart Eyes

Относно името ние още малко сме в чуденка. Колебаем се между Калина и Магдалена, като Калина ни е по-големия фаворит от самото начало (харесвам името и за момче и момиче още от преди да забременея), единствено малко ме притеснява как ще и казваме на галено  Thinking А Магдалена на скоро ни хареса, много ми е сладко да кажеш Маги   Heart Eyes та не може да решим още. Я кажете вие какво мислите  Whistling

Стаси хубаво е, че вече си у дома  Hug

Мама Зайка сега те мернах как си  Hug

# 263
Мартичка - да, и това е много хубаво одеалце  Hug

нашият пумпал ще е Виктор - никой не ни се е бъркал слава богу за име, и все пак ако един ден имаме женско - ще го кръстя на моя баща - страхотен човек е  Grinning

# 264
meri-geri Simple Smile аз съм за Магдалена Blush Blush

# 265
meri-geri Simple Smile аз съм за Магдалена Blush Blush
аз за Калина

# 266
  • където мечтите се сбъдват
Аз съм за Магдалена  Simple Smile

# 267
мери-гери мерси за инфото,а за имената и аз съм за Магдалена.Нашите са 3 за сега
Ана-Мария-ама нещо не ме грабват двойните,таткото е навит повече
Мария-аз съм за ,той 50/50
Магдалена -малко ми идва дълго иначе е супер
Общо взето около буквата М

# 268
meri-geri, аз съм за магдалена - това е едно от любимите ми имена Simple Smile

Аз и да искам някой да ми помогне , няма кой - така че сама ще се оправям Simple Smile

# 269
Ех Данайче  ... кураж мила, преживяла си голям кошмар  Confused
Наистина е хубаво, че бебока те е зарадвал, за да не се притесняваш допълнително за него  Praynig Hug Бързичко да се оправяш  Hug

Браво на всички за хубавите манекенски мерки  Mr. Green Hug

За имената ... ние сме м/у две, въпреки, че мъжо категорично е за едното  Joy
И аз както juliya един ден ме озари името Пламен и като го казах на мъжо той грейна. От скоро обаче много си мисля и за името Владимир  Crazy Та определено няма да ни е лесно  ooooh!
Накрая може да измислим трето за да сме квит  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт