Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Защо губите апетит след пиене на лимонада и цитронада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Защо губите апетит след пиене на лимонада и цитронада?
Губенето на апетит след консумация на лимонада и цитронада може да се дължи на съдържанието на захар или киселини в напитките. Възможно е също така да е резултат от индивидуална реакция към тези напитки. Важно е да имате предвид консумацията на захар и киселини, тъй като те могат да повлияят на апетита ви.
-
Какви са вероятностите една жена да роди по-рано от термина при втора бременност, ако е родила по-рано при първа?
-
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
2 дни ме няма и няма изчитане!
И в крайна сметка - Фейт, термин 05.09. Беба е 2500! С манекенски пропорции.
Резултатите от изследванията - утре. Взе ми проба за биохимия, но за фекалната каза следващия път. Понеже акушерката беше в отпуска и комплекта документи за болницата явно и това ще е следващия път на 08.08. И тъй като една акушерка обслужва 2 кабинета, ми се наложи да чакам час и половина за болничния си, докато оная коза си дотътри задника. Уж беше в 10, тя дойде в 11. Аз вече припадах от глад пред кабинета - все пак часът ми беше за 9:10, като са ме предупредили, че ми взимат проби за изследвания - демек да отида гладна и жадна.
Да държиш бременна жена гладна толкова време....
Почнах да виждам на петна по едно време, кръвното ми падна, зави ми се свят, то задух в коридора... няма я и няма! А не мога да отида друг ден, трябва да е на датата. Накрая мъжът ми ме намете по телефона да отивам да си купя нещо за ядене и добре, че имаше още 2 бременни и те да чакат като мен, че си оставих картона и листа, ако дойде.
Като се върнах, вече беше дошла.
аз взех и на Панагюрище 1962 хавлийка, имаше намалени на 9.90 в магазина им в The mall, но е по-малка и сякаш е по-тънка.
Не знам дали издържах и час и ги изгоних с крясъци...

А Магдалена на скоро ни хареса, много ми е сладко да кажеш Маги