В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 658
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Мери-гери аз съм за Калина с две ръце, толкова много го харесвам това име...За жалост ако не сменя таткото няма опасност да си кръстя евентуалната дъщеря така, татито ни никак не го харесва  Sad
Иначе  ние на младежа име още не сме измислили на мен много ми се иска Борис или Борислав ама милото за сега не е фен, ама имам цял списък и като си дойде след две седмици ще има обсъждане и ще му измислим име на бебко Simple Smile
Фейтче мъжо се казва Пламен и баща ми също Simple Smile И аз си мислех за Владимир ама твърде много хора с В има във фамилията начело с майката и брата на милото и ако го кръстим така всички ще мислят че е на нея което няма да е вярно ама ще се получи тъпо и затова сме решили да няма никакви букви от  близките роднини да не стават обърквации Simple Smile

# 271
Ние твърдо сме се спрели на името Ивайло Mr. Green

# 272
Благодаря ви за мненията момичета  Hug

Даная сега мернах какво си написала, бързо да се оправяш и спокойствие най-вече щом бебче е добре  Hug

# 273
Мери-Гери, и от мен Магдалена  Heart Eyes

Аз също харесвам Владимир, но най-много ми харесва Самуил и Давид, обаче половинката ме отряза категорично  Crossing Arms

Ей, това дете ме побърква, ако не хълца десет минути, ще се тика под ребрата ми. Едва вървя от преместванията му, явно му е доста тясно вече. Чак са болезнени за мен и не мога да разбера контракции ли са или е от движенията стягането. И друго се притесних сутринта, отслабнала съм с 2 кг.  newsm78

# 274
Здравейте! Голяма жега, стоя и се потя  Cry
meri-geri Simple Smile Магдалена надделява при мен, по звучно е някакси  Thinking
[ притесних сутринта, отслабнала съм с 2 кг
  Thinking едни се притесняват, че слабеят, други, че дебелеят. Направо ти завиждам  Whistling
За име, ние сме се спряли на Ива. Стана случайно избора.

# 275
  • София
Нашето име е Калоян, мисля, че вече съм го споделяла. Аз исках да е владетелско име, а моят мъж пък искаше Стефан(дядо му и брат му се казват така), ама на мен тва име толкова ми простее(извинявам се ако има някоя мама с близки, които носят това име или го е избрала сега за бебето, ама аз наистина хич не го харесвам) и заявих твърдо, че няма да е това. После на него му просветна за Калоян и аз веднага се съгласих. Сега той много му говори на име, аз още не мога да се пречупя, но много си го харесвам.

# 276
 Grinning аз 2 дни се чудя, защо препоръчват миене на прозорци 9-ти месец - и си викам - изобщо не действа - е...днес да довърша вчерашната работа и точно на последния прозорец паднах  Mr. Green

бях се качила на масата за гладене - март месец без проблем, ама кой да сети, че сега съм по-тежка  Whistling и я счупих, срина се под краката ми  Mr. Green като скоростно слизане с асансьор  hahaha

добре, че нищо ми няма  Hug утре съм на УЗ и ще видим колко ниско е бебчо  Heart Eyes

# 277
и точно на последния прозорец паднах  Mr. Green бях се качила на масата за гладене - март месец без проблем, ама кой да сети, че сега съм по-тежка  Whistling и я счупих, срина се под краката ми  Mr. Green като скоростно слизане с асансьор  hahaha
Значи не съм единствената, която не я свърта вече  Laughing Надявам се, че сте добре  Hug

Нашето име е Калоян

Името е много хубаво и утива на момче, пък и както каза - царствено е. Аз много исках Александрина да изберем, но уви.

# 278
Анхела, леле, добре, че си добре. Направо изтръпнах като те четях. Как ще се качиш на маса за гладена, мен на стол вече ме е страх да се качвам  Whistling. Не забравяй, че си бременна все пак  Hug

# 279
  • София
Аз много исках Александрина да изберем, но уви.

Кое ви попречи?

# 280
Ние с мъжо малко сме в конфликт с името на бебо, аз харесвам Виктор, а той настоява да го кръстим Пламен, да бъде кръстен на двамата дядовци. Та ще видим накрая какво ще стане. Накрая ще го кръстя Борис и ще се реши проблема Laughing

# 281

Кое ви попречи?
На мъжа ми му звучи като име на фолк-певица  newsm78, та той не го хареса. Но второ ако пак е мома ще е Александрина  Naughty

Ние с мъжо малко сме в конфликт с името на бебо, аз харесвам Виктор, а той настоява да го кръстим Пламен, да бъде кръстен на двамата дядовци. Та ще видим накрая какво ще стане. Накрая ще го кръстя Борис и ще се реши проблема Laughing
Не се обиждай, но това с даването на име на дядото или бабата не го одобрявам и харесвам - мое мнение и не го натрапвам. Да го крътиш Борис не е никак лоша идея  Laughing

# 282
  • София

Кое ви попречи?
На мъжа ми му звучи като име на фолк-певица  newsm78, та той не го хареса. Но второ ако пак е мома ще е Александрина  Naughty

Мммм, въобще пък не ми е фолкаджийско. Дерзай, може да кандиса. Ние щяхме много да се озорим с избора на женско име, защото той ужасно държи да е на майка му - Силвия, а аз не, че не гои харесвам името, ма пък с кво тя заслужава повече от моята майка примерно. Аз женски харесвам Каролина, Ирен, Сиана и май тва е, а той май нямаше да одобри нито едно.

# 283
  • При моите мъже...
И аз исках да в Владимир, ама мъжът ми не го харесва това име... После мислихме за Виктор (прекрасно име), ама на брат му и на брат ми първите деца се казват така и решихме, че ще е в повече да станат 3-ма Викторовци... и май накрая ще е Васил, въпреки, че не ми харесва много, много... Thinking

# 284
  • София
И аз исках да в Владимир, ама мъжът ми не го харесва това име... После мислихме за Виктор (прекрасно име), ама на брат му и на брат ми първите деца се казват така и решихме, че ще е в повече да станат 3-ма Викторовци... и май накрая ще е Васил, въпреки, че не ми харесва много, много... Thinking

Владимир е много хубаво мъжко име и особено като се представя Владо, много мъжкарски ми звучи. Васил ми е някак остаряло, не ми харесва. Валентин?

Общи условия

Активация на акаунт