В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 880
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • където мечтите се сбъдват
Хм,досега никой не е споменал името,което ние сме избрали.Няма да се дублираме  Simple Smile А,иначе за момче на мен ми е много трудно.В началото,когато ни бяха казали,че ще е момче,предложих сигурно десетина варианта на таткото,но той не хареса нито едно.Женското име,обаче веднага го хареса  Heart Eyes На мен лично много ми харесва Калоян,но мъжа ми не го харесва.

# 286
  • София
Хм,досега никой не е споменал името,което ние сме избрали.Няма да се дублираме  Simple Smile

Е това ще е интересно, да няма повтарящи се.

# 287
Grinning аз 2 дни се чудя, защо препоръчват миене на прозорци 9-ти месец - и си викам - изобщо не действа - е...днес да довърша вчерашната работа и точно на последния прозорец паднах  Mr. Green

бях се качила на масата за гладене - март месец без проблем, ама кой да сети, че сега съм по-тежка  Whistling и я счупих, срина се под краката ми  Mr. Green като скоростно слизане с асансьор  hahaha

добре, че нищо ми няма  Hug утре съм на УЗ и ще видим колко ниско е бебчо  Heart Eyes

Hug Анхелче извинявай, но така написано в първия момент бях така  Joy Joy Joy
После обаче се замислих каква беля си можела да направиш ... внимавай бе момиче ... в деветия месец си вече  Mr. Green

Аз също много харесвам името Магдалена  Heart Eyes На една приятелка малката се казва така и галено много сладко и викат Маги, а тя бързо си научи името.

За женски такива аз си бях харесала Лорета, Виктория, Моника, Ванеса и Никол  Mr. Green
Живот и здраве може да се наложи след време да ползвам някое от тях  Whistling Mr. Green
За мъжко много харесвам Кристиан  Heart Eyes

Иначе всички изброени ми допадат ... просто защото не са някакви изкилиферчини  ooooh!  като Касандра, Пеперуда и разни там други Mr. Green

Мии ... вие сте с подобна на нашата дилема  Mr. Green

# 288
  • При моите мъже...
Чудех се за Валентин... ама ми е някак... не особено мъжкарско Tired Мъжът ми предлага и Веселин, ама нещо и то не ме грабва:( Ако беше момиче щеше да е Василена, ама сега ще се чудя до края...

# 289
За помощта след раждане - майка ми помагаше предния път за готвене. Имайте предвид че не само не трябва да умирате от глад, а е и желателно да хапвате редовно, като бременни топла течна храна. Аз наблягах на супи.
Къпането го подхванаха с мъжът ми първия път в стаята с леген, при което аз само подскачах отстрани и кудкудяках. Накрая ги насметох и приключихме с тази одисея. Къпех си го сама в банята.
Сега отново ще очаквам помощ за готвене, за къпане хич не ме е шубе, че вече сме го минали и знаем какво е. Ще видим само как ще се чувствам след операцията. Свеки не очаквам да ми помага, то и няма нужда, а и ми е повече ангажимент отколкото помощ.
Първи гости не искам преди 2м на детето. За излизане навън - при първия топъл ден.
За името - ние с Ники сме се спрели на едно, но таткото нещо не е категоричен. Глеадм някой също са се спрели на него. Ще видим като се роди (но най-вероятно ще е каквото сме намислили с Нико)  Rolling Eyes Иначе харесваме и Владимир, като батко му каза че ще му вика "Владко-бебе сладко", но таткото отхвърли категорично, че не искал "мировци и славовци". Другият фаворит Георги също отпадна, защото според него било име за прасенце и щели да му викат Гошо, а не Жоро.Калоян е страхотно име също, но галения вариант Кало не ми харесва. Същото е и с Филип - Фильо. С "В" Венелин ми е фаворит, но Васил хич не ми харесва.
Мери Гери - аз много харесвам Калина, племенницата на мъжът ми е с това име и и викаме Кали.
Даная сви ми се сърцето, като те четох. Силна прегръдка от мен и горе главата.
Мартичка, отслабването накрая е нормално явление. Не се притеснявай.

# 290

Другият фаворит Георги също отпадна, защото според него било име за прасенце и щели да му викат Гошо, а не Жоро.

rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao такова определение не бях чувала  Mr. Green

Мартичка ... та ти не се спря тези дни, как няма да отслабнеш  Heart Eyes А съм чувала за "чистенето" преди раждане  Mr. Green

# 291
  • София

За името - ние с Ники сме се спрели на едно, но таткото нещо не е категоричен. Глеадм някой също са се спрели на него. Ще видим като се роди (но най-вероятно ще е каквото сме намислили с Нико)  Rolling Eyes Иначе харесваме и Владимир, като батко му каза че ще му вика "Владко-бебе сладко", но таткото отхвърли категорично, че не искал "мировци и славовци". Другият фаворит Георги също отпадна, защото според него било име за прасенце и щели да му викат Гошо, а не Жоро.Калоян е страхотно име също, но галения вариант Кало не ми харесва. Същото е и с Филип - Фильо. С "В" Венелин ми е фаворит, но Васил хич не ми харесва.

Той и моят мъж се е притеснил как ще му викаме на галено, ама аз не искам никак да му викаме. На мен си ми харесва цялото име - тежко, мъжко. Филип също - дядо ми се казва така или Филип или Фичо му викат, Фильо не съм чула никой да го нарича. Брат ми е Теодор -толкова ми харесва това име, ама в цялост. Тео никой никога не му е викал, ама като му кажат Тедо или Теди и откачам.

# 292
И аз минах през LIDL и си взех термометъра. Хавлийките не ми допаднаха нещо. Май ще поръчам 3 от mothercare  за 10 паунда.
За имената, баща ми се опита да каже, че трябва в името да има "р" за благозвучност и незнам какво си друго, а ние искаме кратко 3-буквено... е определено няма как да стане Simple Smile За мен е важно името да си отива с фамилията и ако може да има някакво значение (optional).
Иначе много се радвам, че избираме женско име, защото за мъжки наистина нямам нито една идея..
За Георги, познавам много повече Жоро-вци и Гого-вци отколкото Гошо, дори май не познавам Гошо въобще Simple Smile. Филип накрато става и на Фико. А на мен Владимир ми е ужасно дълго... това ми е бащиното име и въобще не обичам когато трябва да си пиша трите имена, защото никога не ми стига мястото в отделеното поле!

# 293
  • София
А на мен Владимир ми е ужасно дълго... това ми е бащиното име и въобще не обичам когато трябва да си пиша трите имена, защото никога не ми стига мястото в отделеното поле!

Е ако беше Константин или Александър? Моят баща е Мирослав, пак са 8 букви, и винаги се събирам като пиша, ама сигурно щото първото ми е 3  Thinking

# 294
  • София
Канелка стискаме палци мила Simple Smile Всичко ще е наред  Hug

meri-geri  Калина е страхотно име Simple Smile Пък и на галено може да викате Кали - много нежно ми звучи Simple Smile До колкото знам е хубаво в името на човек да има буквата К. Носело късмет. По тоя повод моите момчета ще се казват Калоян и Кристиян. Незнам как ще им казваме на галено ама ще го измислим. Иначе на мен фаворити за женско име са ми Зорница и Люба( може да звучи старовремско ама не ми пука)
В крайна сметка според мен най важно е на нас да ни харесват имената , все пак цял живот ще се обръщаме към децата си с тях. Не трябва да правим компромис с това за общо спокойствие и благо нали. Баби и дядовци и т.н. нямат думата изобщо според мен  Naughty

Стаси честито изписване  дано не се налага повече ходене по болници  Hug

Даная егати кошмара. Дано антибиотика помогне и не те пипат повече  Hug

За помоща от родата.... ами аз какво да кажа като си живеем със свекър и свекърва Whistling Изобщо нямам избор. Дано само не ми се мотаят много в ръцете , че тогава вече ще се ''носим''  Crazy с добро чувство разбира се  Peace

# 295
# 296
Канелка и от мен имаш стиснати палчета и цялата ми положителна енергия за бързо и благополучно развитие на нещата  Praynig  Hug
Даная, бързо да се оправяш и ти  Praynig
Анхелка, луда глава си си ти - пази се повече  Hug
А за името и по-рано бях писала, че нашата беборана ще е Магдалена (още едно време преди да забременея бях го решила, а и таткото е съгласен). И на двамата имената ни започват с М и вече няма да сме ММ, ами МММ  hahaha Мъжко име така и не можах да измисля, докато мислехме, че ще е момченце - то си е било казано.

# 297
Е ако беше Константин или Александър? Моят баща е Мирослав, пак са 8 букви, и винаги се събирам като пиша, ама сигурно щото първото ми е 3  Thinking
Не съм се замисляла, а ми харесват като имена....То и моето е кратичко, ама с моя почерк newsm78 .
Иначе 100% защитавам мнението, че името на бебето трябва да е решение само на родирелите, без намесата на другите роднини, а общото спокойстие рано или късно ще се възстанови.

# 298
наистина можеше да стане беля с падането  Joy ама нали съм си луда глава, после си довърших прозореца, де  Sunglasses

аз съм забелязала, че в различните краища на БГ - си има определено съкращение на имената - напр. Георги - Гошо, Геца, Жоро, Гого...  Crazy

при нас на Калоян казват Коки - лично на мен ми харесва  Grinning

някой каза Каролина, ех...един ден...може и да ме е огрее  Heart Eyes за женско

# 299
 wavey Здравейте,
 аз съм определена за октомври, но тък като ще съм със секцио ще съм съвсем в първите дни на октомври, та малко се чувствам като част и от септемврийската дружинка. Heart Eyes Чета ви от време на време и винаги много се радвам на хубавите теми, които обсъждате. Страхотен отбор от септемврийски мамчета сте се събрали  bouquet
И аз също стискам палци на Канелка Hug Да се помолим всичко да е наред  Hug
За нас ще е изненада какво ще е бебчето ни момиче или момче, но вече сме се спрели на две имена.
За момченце - Мартин (това може да помогне на chiki  за трите МММ Grinning ), галено Марти, Марто, Мартинчо
За момиченце - Надежда - Надя галено.
На себе си ще е кръстено детето Simple Smile
Също много харесвам имената Калина, Александра, Пламен, Владимир,Михаела  ... Хубави имена сте подбрали всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт