Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Защо губите апетит след пиене на лимонада и цитронада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Защо губите апетит след пиене на лимонада и цитронада?
Губенето на апетит след консумация на лимонада и цитронада може да се дължи на съдържанието на захар или киселини в напитките. Възможно е също така да е резултат от индивидуална реакция към тези напитки. Важно е да имате предвид консумацията на захар и киселини, тъй като те могат да повлияят на апетита ви.
-
Какви са вероятностите една жена да роди по-рано от термина при втора бременност, ако е родила по-рано при първа?
-
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
Бебчо вече тежи 2850 гр. Доки каза, че ще е едро бебе
Всичко му е наред, расте със скоростта на светлината, за месец аз съм качила 1 кг, а бебчо 1500 гр.
Отидохме там да се помолим за беби и вярвам, че тя се появи и благодарение на това.
Иначе бебо е добре вече тези 2600гр.и се очаква да се роди живот и здраве 3400-3500гр.Плацентата е добре само водите са малко повече,но доктора ми обясни,че се дължи на това че бебо по едър.Оставям Ви засега и Ви пожелавам приятен ден и много късмет на всички!
, никаква полза от него. В такъв случай бих се доверила на доктора ти в ЖК. Това, че си отишла на частно нищо не значи, не му пречи да е пълен некадърник. 

Вече дори и не мога да се натъжавам при контракции.... бясна съм
Сигурно звуча като ужасен човек, но откачих..... И сега да питам по същество... Някой пил ли е Гинепрал от вас, как ви действа?????
И не си ужасен човек, просто много ти се насъбра, много прегръдки
Е след като избълвах сума ти змии и гущери ми го продаде. Мисля, че ще свикна със страничните ефекти все някога, пък ще видим