В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 842
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
мами,да ви попитам, в кои дни не е хубаво да се ходи на църква-освен в събота?

# 601
еве да си жива и здрава ,миличка и ти и детенцето ти Hug Hug Hug

# 602
Да се отчета и аз набързичко  Simple Smile Бебчо вече тежи 2850 гр. Доки каза, че ще е едро бебе  Crazy Всичко му е наред, расте със скоростта на светлината, за месец аз съм качила 1 кг, а бебчо 1500 гр.  Mr. Green Еми това е от мен, казват че голямото бебе лесно се гледа, ама трудно се ражда, дупе да ми е яко  Whistling

# 603
дива браво мила Hug

# 604
diva_free, браво, за хубавите новини! Голям бебо!  Hug
Франчи, аз знам само за събота, че не е хубаво да се ходи на църква и да се правят сватби и кръщенета, защото тогава се почитали мъртвите. Иначе Свети Мина ни е любимо манастирче  Heart Eyes Отидохме там да се помолим за беби и вярвам, че тя се появи и благодарение на това.  Heart Eyes Осветили сме си една иконка на Св. Мина, да ни пази и тримата.  Hug

# 605
  • Стара Загора
Здравейте момичета!Първо искам да кажа на Канела ,че не е лесно да минеш през толкова много изпитания през последните две седмици и това да не се отрази на малката беба,затова ти пожелавам да намериш сили да се успокоиш и да потърпиш още малко заради малката кукличка!Прегръщам те и се моля за теб и беба!Стаси ти също миличка бъди спокойна и аз съм долу горе в същото положение като теб имам контракции не болезнени но доста чести,затова от миналата седмица съм на магнерич,а от вчера и на урогестан!Пожелавам на всички мами с проблеми скоро всичко да отшуми и да устискаме до края! Hug
Сега да Ви се оплача вчера бях на ЖК и според лекаря ми аз трябва да спра магнерича,който той ми изписа,защото съм била добре,а само два часа след това бях на преглед при друг лекар който ме следи на частно и той успя да хване няколко пъти контракцийте и ми двигна дозата на магнерича и ми изписа урогестан,както ми препоръча лежане поне две седмици!Незнам как е възможно такова нещо нима касата не им плаща за това,че ни водят консултациите,накрая не издържах #Cussing outИначе бебо е добре вече тези 2600гр.и се очаква да се роди живот и здраве 3400-3500гр.Плацентата е добре само водите са малко повече,но доктора ми обясни,че се дължи на това че бебо по едър.Оставям Ви засега и Ви пожелавам приятен ден и много късмет на всички! Hug Hug Hug

# 606
Веси как така ти изписват утрогестан в тези седмици?!?
Направо ме изуми твоя док!!! Той се изписва само в началото на бременността, по това време няма да ти свърши никаква работа.
Според мен се консултирай с друг док. Не всички лекари работещи на частно са добри. Аз си изпатих доста от една прехвалена док, заради която все още се питам дали пък ако бях отишла при друг още тогава щях да спася предишните си 2 бременности.
Не искам да те шашкам просто ти предлагам да посетиш още някой за мнение.

# 607
Веси как така ти изписват утрогестан в тези седмици?!?
Направо ме изуми твоя док!!! Той се изписва само в началото на бременността, по това време няма да ти свърши никаква работа.
Според мен се консултирай с друг док.

Абсолютно! Утрогестан в този срок на бременността  ooooh!, никаква полза от него. В такъв случай бих се доверила на доктора ти в ЖК. Това, че си отишла на частно нищо не значи, не му пречи да е пълен некадърник.

# 608
Веси аз ще се присъединя към другите момичета, в този срок на бременността от Утрогестана няма файда..За магнерича дали ще ти увеличи дозата или ще я намали ти си почти в 9ти месец и според мен трябва да го спираш вече...Контракциите в 9ти месец са напълно нормални и ако не са болезнени и повече от 4 за час няма проблем, друг е въпросът ако имаш скъсена шийка и разкритие...Но вече и да започне раждане нищо неможе да го спре, а и след 36та седмица никой няма и да се опитва Simple Smile Мисля че докторът ти малко се е изсилил Simple Smile

# 609
Здрасти мамчета    bouquet

Дива, Веси, браво за хубавите новини от прегледите, все така до края  Hug

Скай, разбирам те, не е лесно да нямаш сили, докато си на почивка.... дано поне морето се успокои за малкия да сеплацика на воля  Party

Аз да ви кажа вчера бях на отворените врати в Токуда и реших, това е моята болница Mr. Green всичко ми хареса, особено грижите за бебето след като се роди, не го къпят първите 24 часа, оставят верникса да попие, после му правят едни изследвания за дисплазия, глухота и тем подобни, които са безвредни и най-важното, уважават решението на родителите да не бият вакини Heart Eyes

Иначе остана да стегна и аз багажО за болницата, да изчистя финално и да оправя дрешките, но мисля август тях...

Канела, кураж с теб сме! Скоро да гушкаш малка принцеса и всичко нприятно зад теб Hug

# 610
Здравейте, момичета.
Аз да ви се "похваля" от днес съм и на гинепрал  Crossing Arms Вече дори и не мога да се натъжавам при контракции.... бясна съм  #Cussing out Не знам какво трябва да правя, за да задържа това бебе по-дълго в мен. Направо ми писна вече. В началото и аз като милата Канелка се чувствах виновна, но сега, като правя всичко възможно и то пак напира да излиза се вбесих  Close Сигурно звуча като ужасен човек, но откачих..... И сега да питам по същество... Някой пил ли е Гинепрал от вас, как ви действа?????

# 611
Скай, разбирам те, не е лесно да нямаш сили, докато си на почивка.... дано поне морето се успокои за малкия да сеплацика на воля  Party
Това е за Една от нас.. моята почивка мина.

# 612
  • Варна
Да докладвам за праха за пране на Бамбино мио. Сега изпрах за първи път и нарочно пуснах и бяло и цветно да видя и дали боите са хубави. Пуснах и мои бебешки дрешки на 26 години  Mr. Green да видя дали пере тоя прах, защото е абсолютно био без нищо вътре. Всичко светна и старите дрехи изкараха страшни цветове. Няма никаква миризма. Просто мирише на чисто и свежо. Много съм доволна  Grinning

# 613
Ох, Стаси, ама нямат и при теб край мъките. Изкарай си насъбралото и се успокой , че виж при Канелка какво става с тоновете на бебето. Нямам представа за Гинепрал, но съм чувала, че не действа много добре върху теб. Можеш да получиш сърцебиене, разтреперване. При всеки е различно, дано при теб е ок  Praynig  И не си ужасен човек, просто много ти се насъбра, много прегръдки  Hug

# 614
Мартичка , пия го с бета-блокер. Но май не помага  Laughing треперя като лист. Това детенце от мъничко ми къса нервите  Laughing Изкарах си го аз още в аптеката на аптекаря, който се оказа адски прост и рецепта ми поиска даже.... а мен едва до аптеката ме пуснаха да отида, за да почна лекарството веднага  #Crazy Е след като избълвах сума ти змии и гущери ми го продаде. Мисля, че ще свикна със страничните ефекти все някога, пък ще видим  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт