Деца, отглеждани в чужбина-7

• 34 797
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • T"A
На Алек и на Дамян -  nbirthday Честитки за Клерет и за Джърни!   bouquet

На Бибитка, честито бебче и бързо възстановяване! Да ти е здрав и силен, спокоен и щастлив  Grinning

Солей, дано се окаже излишна загриженост и всичко да е наред!  Hug

Герши, да, 3 трансплантации на костен мозън, т.нар.  автоложни трансплантации (тази дума все я забравям), собствени стволови клетки. И при теб ли беше автоложна или от донор?

Мерси за милите думи, но ще вметна, че симптомите могат да са различни, а педиатрите ги пренебрегват, защото по принцип раковите заболявания сред деца са мн. редки, затова и няма и някакви профилактични прегледи или нещо от сорта. Най-важно е, според мен, майката да следва интуицията си и когато знае, че нещо с детето и не е наред, да търси решение и да не се подава на опити за пренебрегване на проблемите...  Peace

# 61
   Здравейте и от мен. Да се разпиша преди лягане, че от много гледане на олимпиадата днес пропуснах Йордан Йовчев. Мишел е мега впечетлена от плуването, паднах от смях. Тя по принцип, ако не е песен в телевизора не се заглежда, но на това плуване като зяпна и като се развика Чипи Чипи, бати чипи чипи. После ми бута дистанционото да съм и пускала Чипи чипи  Joy
   От вълнение даже свършихме голямата работа на гърнето  Crazy
   Маритке браво за идването на сина  Simple Smile Аз днес купих на баща ми билет за на Мишел рождения ден, ще идва за 11 дена. Тогава и свекърите ще са тука, ще е веселба  Simple Smile

# 62
Цвети,започвай да се запасяваш с търпение от сега.Моята свекърва си тръгва след една седмица и по-добре.Вече искам спокойствие,писна ми от бабички ooooh!
Менти,от донор.Голям късмет извадих,че за около два месеца ми намериха донор,брат ми беше негоден.Как се справя Йойо?

# 63
Менти, така е, коварен е рака  Confused. Имах колега, здрав, прав, млад човек, който изведнъж направи няколко емболии и го скъсаха от изследвания преди почти случайно да му открият тумор зад стомаха. Стискам палци най-страшното да е минало fingerscrossed

герчи, за теб също  Hug.

Цвети, пак добре сте вие. Лилия след плуването изчезна в нейната стая и се появи чисто гола, с пояс под мишница и бойни викове "Ия басен! Ия пува! Айде, айде, басен, пува!". За нейно нещастие й беше точно време за лягане иначе щях наистина да я сваля на басейна да "пува".
--
Майките на момичета, как им наричате интимните части?

# 64
  Герчи, аз съм търпелива, тя свекървата е доста тренирана и добра. Виж баща ми вече правя план как ще се спогодим цели 10 дена  Mr. Green Ще има гръм и трясъци  Laughing Днес беше много разтроен, че може да носи само едно шише ракия и вика е то с един литър ние ще се мажем ли, ще пием ли  Joy

Ju  тя и Мишел си дърпаше роклята да е гола и искаше тапа-шапка и ла-очила  Laughing Сладури са големи  Simple Smile Иначе имаме Дуди и Дупе  Mr. Green и аз незнам защо така им казваме  Crazy

# 65
Jut, добър въпрос.
И аз ползвам дупе по-често (на български така и никоя дума не ми се струва подходяща), а иначе сме се спрели на френската дума. Тук момчетата имат "зизи", момиченцата "зезет" Simple Smile

Мис Файн, браво. Ще имате пълна къща. Да ги стягаш да помагат обаче  Naughty

Мисля днес да ходим да купим легло на Моника.
тя откакто е в БГ спи вече на голямо и се справя добре. Сега се чудя дали да е "еволюиращо", да се удължава на части.  Thinking

Менти, целувки на Йойо  Hug

# 66
  • FRANCE
Добре дошло на малкото Бибитче Филип, да е жив и здрав и много щастлив.

Ние сме на пише и дупе (доскоро за Алекс всичко беше дупе, но изведнъж се усети и почна да пита Wink)

Еми и е много горещо с пелените и или тайно си ги сваля или ходи някой да и отваря леко пампито и да и духа на коремчето. Но за съжаление хич не включва за гърне или тоалетна въпреки че ни имитира и сяда постоянно а после започва голямото бърсане с тоалетна хартия.

Мис Файн, ние редовно си носим 5-6 литра домашна ракия в бутилчици от минерална вода Mr. Green (за сватбата на нашите им бяха изгубили багажа и после го намериха и съответно отвориха. За ракията решиха че е някакви сокчета или лекарство, не я провериха Twisted Evil)

Сега сме в София. Много ми се обикаля, но нещо в тия жеги къде да помъкна цялата менажерия (плюс племеницата на 7г)

# 67
ето ме и моя милост:) да разправям.......вчера сутрин Алето се събуди със сух памперс от нощно спане (не е за сефте обаче) и аз го попитах,както всеки път дали иска на гърне и той каза,че иска.изпишка се на голямата тоалетна,обясних какво искам от него,а именно да прави пипи (тук така му викат) на тоалетната или гърнето и да ми казва или сам да сяда на него и той го направи!!! вчера цял ден си пишкаше или сам на гърнето,или ми казваше! на обедното спане вчера не се беше напишкал и после на снощното спане пак не беше пишкал и днес пак се събуди сух.цял ден пишка на тоалетната.само днес преди малко се напишка в слиповете,защото бяхме навън.просто съм много на кеф и дори в еуфория! ами ние май ще приключим с памперсите вече:)той разбра.ааа забравих.вчера с еизака на пода обаче:( с акото си беше проблемен и преди,та ще видим.предполагам,че ще се научи.бе давам две седмици срок да спра да слагам памперси:)

# 68
  • Немция
Минавам само набързо да благодаря за пожеланията  Hug- при нас вси4ко е окей, бебето е от спящите засега, свикваме с новата ситуация и като остане пове4е време, ще сьм по-подробна.

# 69
  • След завоя в дясно
Bibitka.-Честит наследник и от нашата банда, много здраве и усмивки ви желаем.
Това е за теб smile3525
 На Алек и на Дамян  newsm59  newsm59 на патерици.
Juturna - дуде е у наше село Crazy
Iventse- и аз съм на твоята олимпийска вълна вече се отчетох с един Wimbledon на живо предстои ми волейбол.
Miss Fine- как е положението с пъпките?
Mentha- всичко ще е наред Hug Hug Hug геройчета сте вие.
Солей-  Hug
Хубава седмица от мен

# 70
  • T"A
Аз се информирам за Олимпиадата от вашите постове във ФБ.  Simple Smile Други години повече гледах и се вълнувах, сега не знам защо, но едно състезание не съм гледала даже...

На Йойо нещо не му допада да пишка навън. Освен ако не се изпусне в гащите, но на тревата не ще, а в сгъваемото гърне (купихме му едно, но картонено, не е толкова хубаво като това, което Олд Спорт показа) - не иска да сяда на него. А това вкъщи е огромно, няма как да го мъкна навън  Rolling Eyes

Герши, късмет е наистина! Разбойникът е добре, нищо нестандартно...
Ти се пази много  Hug

Боби, много, много ме трогна, да знаеш. Ще ти пиша!

Мис Файн, браво на теб,  дано ти помагат наистина, както и Ивето ти е пожелала, а на Мишелка сигурно ще и е голяма радост да получава внимание от толкова много хора Simple Smile

Hug на всички

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 15:44 от Mentha

# 71
   Алоха, имам колааа. Но ми искат застраховка два пъти по скъпа от колата, та още я умуваме  Mr. Green и седи в двора.
  Свекърите ги чакам като нова година, но да видим. Мечтая си само един ден да спяяя без никой да ме буди, но няма да ми се случи дори и като са тук, та си мечтая само  Whistling
   Малката изпи антибиотика и сиропа, само един път се изрина през това време по гърдите, но много малко. Сега не яде яйца и млечни от крава, та да видим. Все по се отпуска да говори, пее Мила моя мамо много сладко. Целува ме, днес 4 пъти ми удари очилата и ако ми ги счупи за пореден път ще стана много зла  Twisted Evil

# 72
  • Словения
Влизам само да ви пиша, че сме до понеделник сутринта в Банско-Добринище и оставих номера си в темата с ка
ендара. Целувки и до скоро!

# 73
  ето ни и нас, от френска земя...панаира е пълен - Менти, и Леа не иска навън, новото гърне (Олди ни осигури доставката), е суперско, но тя НЕ иска в него, никъде не ще. На братовчед си в гърнето - понякога (за 3-те дни при тях), сега при свеки - тц - нито в нейното, нито в наличното тука. И много плаче и се тръшка, че има пиш, накрая в пампата. Освен тези екшъни сме с 39 Т откакто сме пристигнали, без нищо друго...та чакаме розеолата май.Ако до понеделник е така ще правим изследвания да няма инфекция, че нещо е странно с това непишкане в гърне и Т...
Цвети, честита кола, дано се оправите със застрахователите! Със здраве да трупаш километри!
Ватерче, Олди може да е там в района, приятен джаз ви пожелавам!
Солей и Клер зачезнаха яко! Алекс на Солей утре пораства - да не се крият Wink
Цунки и ще пиша пак, тук със семейството е панаир, ама си трая за момента Joy

# 74
 поздрави, опъпчихме се - 80 часа с температура и сега розеолата се представи Wink

честит празник на Солей и нейния Алекс!

Общи условия

Активация на акаунт