Деца, отглеждани в чужбина-7

• 34 788
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • Торонто/София
Ето ме и мен...мислех си тези дни да се отдам малко на почивка че не съм на работа ама пак съм болна... вече втори ден лежа и нямам нито сила, нито желание за нищо..хич не ми е Коледно тази година а обикновенно това ми е любимия празник...
Мислех си да пека разни работи ама ето че пак болна и това няма да стане... купих някой друг подарък и май това ще е...

Олди - Честит Рожден Ден и от мен! Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!
Маритке - Честит ти рожденник и на теб!
Терми - ти как си? Разбрахте ли дали ще имате момче или момиче?

иначе и младежите много нещо почнаха да боледуват напоследък ама какво да се прави... Вики даже и не се храни хич добре последните няколко седмици... все още държи на около 15.5кг ама иначе е дръпнал на височина и е 1.01м...гони батко си който е 1.33м...

толкова от мен за днес...

# 706
Терми, мерси много! Hug
booboo's mama , благодаря и на теб! Пожелавам ти през Новата година да забравите какво е това болест! Почивай сега, печенето на сладки може да се осъществи и в друго време  Hug

Приятна подготовка за празника днес! Аз имам леко амбициозна готварска програма, да видим доколко ще я оъществя... Thinking

# 707
  • Canada
Здравейте момичета! Hug
Все още не съм дочела темата, но исках да напиша от кого съм получила картички. Много благодаря за картичките на:
swetla99  bouquet
mickey_82  bouquet
iventse  bouquet
cutty  bouquet
boboo's mom  bouquet

Ако има болни, желая им бързо оздравяване!

И май имаме телепатична връзка Wink, мернах да сте писали за шкафовете Експедит, тъкмо преди 10-ина дни се сдобихме с такъв. Laughing

Весели празници!

# 708
  • Edinburgh-UK
Здравейте мамчета.Минавам да ви пожелая Весели празници
олдиЧестит рожден ден на патерици!Много здраве и любов ти пожелавам!
ивенцеблагодаря за картичката.
мариткечестит рожденик и на тебе.Да ти е много здравичък!Видях снимки във фейса,много са хубави
madameбързо оздравяване на Еми
Ние утре ще си имаме Дядо коледа в къщи,ще кача снимки после във фейса.Снощи 2 часа опаковахме подаръците  Laughing

# 709
Светле, благодаря ти! Hug И аз като заспи дребното се захващам с опаковането на подаръците  Flutter
Прекарах почти целия ден в кухнята  Crazy Сега пускам една прахосмукачка и се хоризонтирам  Laughing Откъде ми дойде тази кулинарна амбиция, че и сили..не знам   chef
Приятна вечер(я) на всички!  bouquet

# 710
Олди, честит рожден ден!   bouquet Желая ти много щастие и сбъднати мечти.
(С малко закъснение, но от сърце)

Маритка да ти е живо и здраво голямото момче!

Бързо оздравяване на болните и весело изкарване на празниците.

# 711
  • Rennes, France
Честита Коледа момичета и деца Hug  bouquet
Да сте живи и здрави и вие и децата и близките ви Hug

Олди, със закъснение - ЧРД - много здраве, усмивки, щастие и кулинарни поводи да има повече Hug :crazy:

Маритка, да ти е живо и здраво порасналото момче - весели празници  bouquet

Болните да оздравяват, много весели моменти през празниците  bouquet

# 712
Лепри, Къти, благодаря ви много!  bouquet

Честито Рождество на празнуващите! На всички - бъдете здрави, щастливи и позитивни!  bouquet

# 713
  • Edinburgh-UK
Честито Рождество Христово момичета!Пожелавам ви на нас и вашите семейства много здраве и щастие!
Снощи като се натъпках с храна и като ми презля,и съм заспала с кокошките,днеска сутринта ставам лудница паднала в къщи айде малко да поизчистим и сега чакаме Дядо Коледа да дойде.Знам че днеска не се чисти ама ме хванаха лудите  #Crazy

# 714
  • FRANCE
Честито Рождество Христово

# 715
  • Торонто/София
Момичета - Весела Коледа! Желая на всички вас и на семействата ви много здраве, щастие и поводи за усмивки! Весело прекарване на празника!

# 716
  • T"A
Честита Коледа на всички!

Мис Файн, вчера пристигна у нас една изненадка от теб  Heart Eyes Йоави е запленен и 2 дни прави коледни картички за баба и дядо и за братовчедите, много е въодушевен от подаръчето (и аз съм ахкала и охкала, да си призная). За Мишелка по една голяма целувка от двама ни  Hug
Много ни изненада, от сърце благодарим!   bouquet

Марита, сигурно са големи вълнения при вас! Да са ти честити поводите   bouquet

# 717
  Весела Коледа!!! Много здраве и щастие да изпълват домовете ви!!!
   Ние сме добре, бяхме на Коледно парти до сега, голямо ядене падна...Имаме си гости от БГ и ни е хубаво. Правих торта, има я във фейса, много съм доволна. Малката се зарина с подаръци, голямо щастие, днес много слуша цял ден. Но продължава да става в 5,30 и вече много ми идва. Няма събота, няма празник..Вчера се ядосах и я държах будна до 11 вечерта и познайте кога стана - в 5,30  Mr. Green Дано утре поспи повече, че не е човешко, отпуска съм, а едвам се влачим  Crazy
    Честит рожден ден на патеричка на Олди и Мариткиното голямо момче.
    Маритке, надявам се да си изкарвате много хубаво с баткото. Радвам се, че съм ви изненадала  Hug
    Менти ти как си го описала, чак се зачудих дали съм пратила, това което си спомням  Simple Smile Радвам се, че ви е зарадвало моето скромно подаръче  Hug
    Болничките да оздравяват и да посрещаме новата година много здрави  Simple Smile

# 718
Честита Коледа, на всички! Бъдете живи и здрави!
А ние сме в бг Crazy ни в клин, ни в ръкав! Както нямахме намерение да се прибираме, си тръгнахме ей така да ни стане интересно Simple Smile
Малкото се радва, играе на снега по цял ден, ноооо дисциплината и режима ни са вече под всякаква критика Twisted Evil
То е глезундрене и чудо!
Подаръци под елхата не сме слагали, просто защото не могат да стигнат до там.Купихме му детски обучителен таблет. Към момента никакъв интерес.
Поздрави на всички и весело посрещане та новата година!

# 719
олеее много поздрави,много нещо за нас! мерси много на всички  Hug

мерси и за менията за дядо коледа!:) оправихме работата:)

мерси и на флъфи за картичката!:)

супер сме сега ние! екстра ми е:)

весело посрещане на останалите празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт