Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 838
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • в Кошера
Тайра, ей, ся ти пращам, че много цикли pc-то  Wink

Така ше кайш  Outta Joint

Бобче, аз мажа мойте телеса с тва Гарние през последната седмица - доволна съм, въпреки, че предната им серия ми харесваше повече, но не я откривам веКе.  Crossing Arms

# 706
  • На острова
Нощен крем, като се прибера от партито и си изтрия грима. Слагам го точно преди да си легна.
Всъщност, то партитата драстичн ми намаляха, ма карай, здраве да е.

Пратих, душА, ама честно имам проблем с компютъра (аз сега си пиша от друго устройство), развалена ми е клавиатурата, подбрах една, малко е размазана. Аааа, но тя е от преди две седмици, когато още не тренирах..Хохохооо. Сега съм се оформила повече  Mr. Green Ще чакам реванш  Crazy

# 707
  • в Кошера
Миа, приличаш ми на НиЛо визуално. Дано не ми се обидиш.  Mr. Green Grinning Снимката е размазана, ама поне тва, което виждам...

# 708
  • На острова
Миа, приличаш ми на НиЛо визуално. Дано не ми се обидиш.  Mr. Green Grinning Снимката е размазана, ама поне тва, което виждам...
Joy Мче тя може да е луда, ама не е грозна, к'во?
(Това ми беше на десктоп-а, едвам отварям фолдъри, яко цикли, за преинсталация плаче и това е..)
И сега под секрет - аз съм сестра и  hahaha

# 709
  • София/Горна Оряховица
Аз реално на никакво парти няма да ходя. Играя го шофьор - по нощите прибирам баща си от гарата  Laughing . Но по принцип се къпя доста преди да си легна, защото в един момент ме наляга съня и нямам сили да се изкъпя. Затова действам отрано.

Tyra - мерси, ще преслушам. Аз имах един любим лосион - Dove, с блестящи частички  Heart Eyes . Признавам, обичам шаренко и бляскаво  Mr. Green . Обожавах го. И ... имах само 1 опаковка. Сега не го намирам. А толкова нежно бляскаше на слънчицее  Heart Eyes .

# 710
  • в Кошера
Те хубавинките все ги спират от производство. Навремето, ама много навремето (2000-2002 някъде май), ползвах един тониращ балсам на Лонда. Е, нЕма такова чудно нЯщо. И изчезна изведнъж.  Crossing Arms

Миа, хубавица си ти, не се праи.  Hug

# 711
  • при моите деца .....
искам и аз тортичка  smile3516
кой ще лунува с мен ?
Привет!
Аз реших този път да опитам....
Днес ще ходя шопинг на София, та ще си купя прясно изцеден фреш, закусих диня..... дано успея....
Ще правя само 1 ден, защото съм на хормоналнозаместителна терапия и не ми е препоръчително дълго прилагане на нискокалорични диети, пък и в неделя сме на екскурзия на Рилските езера и там менюто ще е домашни сандвичи....

# 712
  • при моите деца .....
Те хубавинките все ги спират от производство. Навремето, ама много навремето (2000-2002 някъде май), ползвах един тониращ балсам на Лонда. Е, нЕма такова чудно нЯщо. И изчезна изведнъж.  
И аз го ползвах - много добър

# 713
Извинявам се, може би не е тук мястото, но къде мога да намеря чехлички на Ипанема. В Мола на Стамболийски имаха ли щанд на първия етаж  newsm78 newsm78.. Някъде мернах, че били и намалени, но не си спомням точно къде беше..

# 714
СакЪн! Да'Н съм тА чула  Naughty
Сутринта като оставях дребен на градината и такова хладничко ми беше...бррр. Даже като дойдох на работа и спрях климатика  Blush

Еееее, пак съм изтървала снимките  Crossing Arms Баси кви сте!  Mr. Green
Кокликот, честита прическа  Hug Страшно разтоварващо и освежаващо е да резнеш по-солидно количество от косата  Crazy
Днес съм с ментата на Флормар - нещо май не ме кефи на моите нокти  Rolling Eyes а и май съм попаднала на старичък лак- един такъв гъст и се тооочииии, става на четки, след втория слой и на балони  ooooh!

Миа, кво е тва намаление на Есенс? я подшушни  Crazy

Аз вчера вечерта тъкмо съм захапала една огромна курабия и гледам 21.45  Shocked викам си опааааа, айде изяждам я и спирам да ям  Blush Сега допивам кафето, имам една купа със сушени плодове и сурови ядки до мен, шише с вода, шише с фреш... да видим до къде ще го добутаме  Crazy

# 715
  • в Кошера
Извинявам се, може би не е тук мястото, но къде мога да намеря чехлички на Ипанема. В Мола на Стамболийски имаха ли щанд на първия етаж  newsm78 newsm78.. Някъде мернах, че били и намалени, но не си спомням точно къде беше..

И в Сердика имаха щанд миналата година, на най-долния етаж. Сега май не съм ги мяркала Rolling Eyes

# 716
  • София
Добро утро момичета Wink
Как сте ?
Аз съм си заредила 2.5л. изворна вода до кревата  Laughing
сега отивам малко на солариум и после към хоум суит хоум  Mr. Green

# 717
Добро утро момичета Wink
Как сте ?
Аз съм си заредила 2.5л. изворна вода до кревата  Laughing
сега отивам малко на солариум и после към хоум суит хоум  Mr. Green
Мислиш да прекараш деня в кревата ли  Mr. Green

# 718
Някой в леглото, друг на работното място. Ама хич не ми е работно. Ще свърша каквото мога. Няма да се престаравам и изморявам, че ... отпуска ме чака.
За лосиона за тяло. Обичам да ми е мека кожата, ама нямам навик да се мажа. Ейййй ....като си погледна някой път краката и побеснявам. Суха кожа! Отвратително. Ползвам на Нивеа, тъмно синьо шише е. Обожавам техния класически аромат. 
Не мога да гладувам, лунувам и т.н. Да се ограничавам ми е трудно. Ей затова съм си тлъста и дебела. И всеки ден се чудя в какво да се облека, та поне да си прикривам телесата.
Сложна работа е отслабването за мен, но необходимо.

# 719
  • На острова
Извинявам се, може би не е тук мястото, но къде мога да намеря чехлички на Ипанема. В Мола на Стамболийски имаха ли щанд на първия етаж  newsm78 newsm78.. Някъде мернах, че били и намалени, но не си спомням точно къде беше..

И в Сердика имаха щанд миналата година, на най-долния етаж. Сега май не съм ги мяркала Rolling Eyes
В Мол София има щанд на партера срещу аптеката. Ама Ипанема ли бяха  newsm78

Илияни, намалението на Есенс е 50 % на определено продукти, до изчерпване на количествата - аз си взех едни сенки единичка, нюд лакчето и златния глитер (всичко за около 4 и нещо лв.  Crazy)

Аз пък едно време ползвах тониращ лосион за тяло на Джонсън, пак бях доволна, но и той изчезна. Ааа, и за къдрици един балсам на Сънсилк, уникален беше. Ама беше.

Alleisha, много симпатично пишеш  Hug
Не мисля, че ограничението е трудно, но все пак всичко зависи от нагласата и мотивацията. Моята гледна точка, е че тялото е това, което ни движи и ни води напред. Следователно трябва да му се отблагодаряваме, като се грижим за него, да не ни изостави. Грижим се с хубава и качествена храна, движения, глезотии..

Аз съм за епилатор, от кога ви пиша, ама чакам хубаво да израстнат и май за утре ще я оставя тази работа. Че и аз скоро паля джапанките  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт