Отговори
# 225
  • Враца
Гунди, честит ти рожденник   bouquet Много да те слуша и да те радва Simple Smile
Много трогателен смс е пратила Мери  Heart Eyes
Честита дъщеричка и на Д. Захариева, да е много здрава и да расте бързо  Hug
Пърпъл, честита рожденничка и на теб, да ти е много здрава, за да може да ти помага в този важен момент  Hug   bouquet
Пейпър, хахде честито и на теб, да си много здрава и много много щастлива  Hug   bouquet

# 226
Papermonster  ЧРД    bouquet   и най-хубавият подарък през август

Пърпъл да ти е живо и здраво майчето и много да я слушате    bouquet

# 227
добавих Киара отпред, а Мерито последно на 23 или на 24-и да я пиша  Crazy Hug
ех, бебета.. бебета.. като гледам за 1-и август .. Диони, тук ли си - напиши някой ред да знаем, че не си родила още  Hug
мен в събота ме поканиха на погача.. и малко ме е яд, щото този уикенд смятахме за последно да ходим на село, че после като вляза в 9-ия да не пътувам, пък селото си е на 50-60 км.  Confused ама пък ми се ходи на погача, защото не съм била досега, пък после и аз ще трябва да организирам  hahaha та ще видим кво ще го измислим  ooooh!

# 228
Д. Захариева, МериДжейн - честити бебенца, с пожелание за много щастливи мигове!!!Гунди- честит рожден ден на съпруга ти, пожелавам му винаги да е всеотдаен и грижовен към теб и семейството ви, да те глези и обгрижва!!!PaperMonster- честит рожден ден, да си жива и здрава и наздравеее!!!Пърпъл- честит рожден ден на майка ти, с пожелание винаги да бъде до теб и да е жива и здрава!!!
  bouquet bouquet bouquet

# 229
Еха, колко рожденници днес! newsm44
Пърпъл, честит празник на майка ти- предполагам,че е много готина, понеже познавам много хора на тоя ден и те почти всички са страхотни. Hug Много здраве й желая, за да може много да ти помага! Wink
[b]Papermonster[/b] newsm59, много здраве и едно прекрасно бебче , много леко раждане! Hug
Ей тъй на за майтапа- и Дженифър ЛОпез днес май има рожден ден! Joy
Айде искаме днес бебче!Mr. Green
Бютка, Мери е написала тая сутрин в 9 , че момъка се е родил вчера- аз затова мисля, че е 23 рожденната дата, но тя ще пише пак подробности и ще каже, все пак и име не е писала. Wink Grinning

# 230
  • софия
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МЕРИ ДЖЕЙН И Д. ЗАХАРИЕВА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!

ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЦИТЕ!

На мамите с болни дечица да се оправяте бързо. Сега има някакъв гаден и упорит вирус.

На всички с болежки, неразположения, депресии и подобни да се стягат. Малко остана до финала.

# 231
Papermonster, много сладка торта! Честит рожден ден! Бъди много здрава, обичана и все така усмихната! Tada

Пърпъл, да е жива и здрава майка ти и да е най-добрата баба!

# 232
Пейпър Монстър, честит рожден ден, да си здрава и щастлива   bouquet Hug

Не виждам защо Киара трябва да стои и при нас, като при нас има 5 постинга и стотици при юлките и си е писала известието само при юлките, ама щом трябва, нека стои на две места  Crazy

Скоро ще започне да има по няколко бебета на дата  Party

Мен нещо днес ме тресе нервата и всичко ме дразни, добре, че съм сама, та така само кучето ще го отнесе  Joy

# 233
Да бе тая Киара защо държи да е при нас и при юлките?
Блонди, нямаш ли и ти скоро рожден ден?

# 234

Мен нещо днес ме тресе нервата и всичко ме дразни, добре, че съм сама, та така само кучето ще го отнесе  Joy

Блонди ти добре пак, че имаш куче. Laughing При мен като няма кой да го отнесе,какво да правя?! Една-две мухи са единствените животини покрай мен  Joy Аз за успокоение слушам народна музика  Laughing (нали съм си щерка на музикант и певец) . newsm19 newsm19

А и тези дни само мисля. Как пък в последния момент моята АГ ми го сервира това с несъответствието глава-таз пффф ooooh!  Дано утре на прегледа в Шейново се окаже, че може и нормално да е. Praynig

# 235
Абе хубаво е да се включи Киара все пак, и аз така съм била в 2 теми, докато се ориентирам във форума...И навсякъде ми беше неудобно, не исках никъде да ме записват, ама с времето се ориентирах само към едната и само там почнах да си пиша. Не мисля, че е толкова фатално това...също така имам все още доста добри познанства и от двете отчетни.  Peace

# 236
Здравейте момичета,

Честити бебенца newsm51 newsm51 ! Да са ви живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване.

ЧРД и на празнуващите момичета   bouquet. Брей много лъвове, много нещо.

Днес бях на тонове, всичко с малкия е наред, другата седмица пак. Моята докторка всеки път ме пита как ще раждам ... днес реши, че ще е както дойде... Аз нещо не съм съгласна, че миналият път след нормално започнало раждане ме оперираха секцио по спешност, та сега бих искала да пропусна този момент.

Блонди, и на мен нещо хич не ми е ден  днес, както май на повечето момичета, но съм в същата ситуация, малката по цял ден е на тенис училища, мъжа ми е на обучение .... освен сама на себе си да си го изкарам ... hahaha.

# 237
Papermonster  newsm59 много здраве, щастие, незабравими моменти и един пухкав сладък безценен подарък скоро   bouquet

Фрийдъмче   на преглед съм но съм записала последния час в 18 ч заради татито, ще отида час по-рано за тоновете, така че съм ОК за срещичката  Heart Eyes даже се надявам да не бързаме много много, че да не се чудя къде да хвана  Whistling

Днес успях да се завлека до районното да си взема новата лична карта, която от 1 месец е готова, пък даже я пуснах бърза поръчка - да ме пита човек защо  Rolling Eyes От 2 години живея на този адрес и не си бях сменяла адресната регистрация - много мразя да се занимавам с такива административни неща, ама сега вече заради бебка я смених и да я запишат и нея тук, че после детски градини, това-онова. Та минах и през City Centre, че ми беше на път и се сдобих с една много красива гривна в бързината  Party Имах парички от мама да си купя подарък за рождения ден и досега все не оставаше кога  ooooh!  Много добре ми се отрази  Mr. Green

# 238
Бибка  Hug  Heart Eyes стискай още малко, ама док като иска да порасне малкия да ти разреши поне последната седмица да си хапваш каквото ти душа иска  Mr. Green То и на бебо му е писнало от тази диета, откъде да порасне  Party
Ето за това утре ще я угояваме Биби:) Hug Hug
Гунди - да ти е жив и здрав рожденника  Gift
PaperMonster -  Hug newsm59 Tada Да си жива и здрава и пухкаво здраво бебче на финал Hug

# 239
e, то няма значение.. ние си имаме и с термин септември.. важното е къде кой се чувства добре  Peace
Бютка аз съм с термин 1 септември по документи, във форума съм писана 2 септември, а реално съм 30 август. Доки е пропуснал, че сме високосна година пък и нещо се е объркал с един ден. Иначе по калкулатори в нета и по изчислението +7 - 3  съм 30 август!  Peace

Благодаря ви милички за хубавите пожелания!!!
 Hug Hug Hug
Гунди Готина е, готина е!  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт