Отговори
# 210
  • Варна
Any_Zahaf,
бих ти станала щъркел, ако искаш пиши на лични Hug

Hris_,
и на мен ми звучат добре тези размери, нали уж бебетата се раждали към 3 кила, значи за твоите седмици 2600 е нормално Confused На мен ми е по-странно като в малки седмици са вече по 3 килограма, а май масово така ги измерват бебоците Confused

Гунди,
честит ти рожденик  bouquet

# 211
мръннннн

така като гледам сме на една вълна, депресивна.
Вече започнах да се чудя как ще издържа до раждането, какво ще правя след това, дали ще се справя, на всичкото отгоре снощи имах някакви контракции, може би, бяха ритмични менструални болки през по-малко от половин минута и стегнат корем, но бяха много леки и реших че това не е раждане, а нещо друго... продължиха около час през което време си мислех колко много неща не съм подготвила за появата на бебето и ако родя тази нощ как дори багажа ми за болницата не е готов.... въобще много смотано се чувствам...а да и си мислех че трябва да направя така че да ме изпишат най-рано на 29ти, за да могат и родителите ми да дойдат на изписването... защото ако е по-рано ще изпуснат момента, след това се сетих че от комплектчето за изписването липсват чорапките и че бебето ще изстине без чорапки (надали в тези жеги, ама.....)
Иначе бебето според мен си е добре, в четвъртък съм на тонове и обсъждане на резултатите от изследванията ми, дано да са добри. Точно в четвъртък влизам в 37-ма седмица и младежът може да се появи всеки момент Simple Smile а наскоро научих че и майка ми и свекърва ми са си родили децата 10-15 дни преди термин, така че вероятно и при мен ще е така.... дано, за да хване малко лято малкото човече... Simple Smile

Честито на всички нови майки - МериДжейн. Тийна, Д. Захариева.... ако пропускам някоя, извинявам се Simple Smile
Честит рожден ден на съпруга на гунди - да ти е жив и здрав и много да те радва, глези и обича Simple Smile
Тайра - мойте съболезнования Sad

и аз съм в чуденка с готвенето, обожавам да готвя въпреки че не готвя кой знае какво или колко, обаче всичко се изяжда много бързо и имам чувството че всеки ден готвя а ми писна, и ми се ходи на кино и по магазините... но пък домашната храна си е домашна храна, надали има нещо по-добро от нея.

какво правите за повдигане на настроението? на мен нито филми ми се гледат на компютъра, нито ми се четат книги, нито ми се разхожда, нито ми се шие, пере, глади, подрежда, мие.... и дори не ми се и спи... май бих пийнала коктейл на брега на морето привечер, но е ясно че това е непостижимо за момента... може би наистина както каза една съфорумка, 36-та седмица е депресивна за всички!

Ох, спирам да пиша, така и така не знам какво да кажа повече... а и да ви чета е толкова по-приятно Simple Smile

# 212
Писала е в  нашия фейс,пуснала е снимка даже?
Ани, аз съм много за идеята всеки да си има свой рожден ден, а ан мен постоянно някой от близките ми казва да съм родяла на неговата дата... Laughing

Laughing  И нашият тати викаше да е вчера, ама аз му казах като вземе да  ражда той, да ражда когато иска  Joy  hahaha  
Детето само ще си реши кога иска да му е рожденият ден  Laughing
Ние избрахме вече име Тиарра свекито като го чуе сигурно ще припадне  Mr. Green
ама хич не ме вълнува така или иначе ще го разбере като се роди малката  newsm48

От вчера тука времето е чудесно слънце, топло оххххх и ние да видим че е лято в Белгия  Laughing

# 213
Гунди, ми аз не знам кога е родила Мерито, ама така както го беше написала Биби останах с впечатление, че е днес  Peace ама, ако ти е писала вчера, значи да променям на 23-и?
Иначе Kiara качи снимката преди 30 мин., ама си е от юлките, ние и честитихме и тук де  Hug
Честит ти рожденник, да е жив и здрав и все да е до теб  Hug

# 214
Ми тя от юлките, ама при нас май-повече и харесва  Wink

Gundie[/b, да е жив и здрав мъж ти!

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 13:02 от Кашпичка

# 215
e, то няма значение.. ние си имаме и с термин септември.. важното е къде кой се чувства добре  Peace

# 216
e, то няма значение.. ние си имаме и с термин септември.. важното е къде кой се чувства добре  Peace

newsm10 newsm10 newsm10 

Мисля че беше писала и при нас, преди ако не се лъжа

# 217
http://dnes.dir.bg/news/mazilka-bebe-tina-kirkova-konstantin-mal … nov-11630910?nt=4

И какво се оказа? Хем си плащаш, хем нямаш сигурност..ВИП-МИП, все пак да не забравяме,че пред Бога всички сме равни.. Wink

# 218
 Heart Eyes Hug Как сте мами?
Аз преди малко се излюпих и сега пия кафенце, сядам да ви изчитам!
purple orchid И двете ми харесват.  Hug Аз атлантата вече си е заплюх и нямам търпение да я купим, тоолкова в хубава!  Hug
Блонди  Grinning умишлено са в тон!  Joy Имам някаква страст към този цвят... , А количката мисля да я вземем след като се роди бебка.
Ехааа Мери Джейн!!! Честит ти бонбон!   bouquet
 Захариева и на теб честита ти рожба!!!!   bouquet

Гунди Честит ви празник!   Gift  party023  ura

Ох, аз продължавам с безсънието  Tired Вече ми е мноооого  Tired Tired Tired Tired

И аз да ви почерпя, мама има ден ден и тя днес!
http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%A8%D0% … D0%BB%D0%BE%D1%82

# 219
Д. Захариева, МилаВ, Мери Джейн, Тийна честито за рожбите , да са ви  живи и здрави!

# 220
И за тези,които се дразнят от намесата на бабите (в повечето случаи от страна на мъжа)....

http://semeistvo.rozali.com/deteto/p19066.html

# 221
  • By the sea
Д.Захариева, МериДжейн, да са ви живи и здрави новите бебчовци, много да ви радват и да растат щастливи! smile3504 smile3504 newsm51

Гунди, ЧъРъДъ на твоя мъж, жив и здрав да ти е!  bouquet
Purpule, честит ден ден и на мама  bouquet

Нека и аз да ви почерпя за мойто рожден ден Mr. Green

# 222
Хехе, човек едни тонове докато направи и хоп две нови бебчета в темата Simple Smile
Мериджейн, Захариева да са ви живи и здрави мъничетата и да растат слънчеви и щастливи  Hug

Марли, Тринити бързо оздравяване на дечицата!

Гунди, ЧРД на мъжа ти, здраве и любов!!!

Да се оплача и аз - тази нощ не мигнах, прекарах я седнала в леглото, защото имах нечовешки киселини и беше невъзможно да полегна... заспах по светло и в към 8 трябваше да стана, за да отида до клиниката. Явно така ще е тези дни, дано поне сега успея да дремна.

Бранка, ти си утре на преглед, нали? Ще успееш ли да дойдеш на срещата?

Редактирам се да кажа ЧРД на Papermonster и майката на Purpule bouquet

# 223
Пърпъл - честит рожден ден на мамито ти   bouquet
Пейпър - честит рожден ден на теб - бъди жива, здрава, все така красива и скоро да гушкаш най-сладкото и здраво бебче  Hug

# 224
Честити бебоци на Д. Захариева, МериДжейн Wink Да са живи и здрави!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт