Отговори
# 240
Гунди, не е много скоро, на 15-ти август съм аз  Blush

Дидис, гуш  Hug Тук при тези съмнения за таза моментално изпращат на ядрено-магнитен резонанс и веднага става ясно. В БГ как определят?  Thinking

Момичета, кога се записвахме с термините си, кога заваляха бебетата, направо не мога да повярвам  Whistling

# 241
Гунди, не е много скоро, на 15-ти август съм аз  Blush

И аз и аз  Heart Eyes И мъжо и той и имен ден даже имам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 242

Дидис, гуш  Hug Тук при тези съмнения за таза моментално изпращат на ядрено-магнитен резонанс и веднага става ясно. В БГ как определят?  Thinking

Не знам как определят, затова утре отивам на консултация в болница,където най-добре ще ми кажат. Тя моята просто изказа мнение,че има съмнения. Дано мнението й да е грешно. Иначе ,ако ме изпратят на ЯМР така да е, за мен е без значение. Лекарите ще преценят.

# 243
  • Пловдив
Записвам се в новата тема,вече официално с ново местожителство newsm44.Тази нощ за първи път пренощувахме в новия ни дом,мъжа ми побърза днес да прекараме нет,защото знае,че ми е важен.
честито на всички мами,които вече са се срещнали със своите шушулчици Heart Eyes.
Имам много за четене,ще наваксам при първа възможност,важното за мен е ,че вече съм на спокойствие и ще имам поне малко време да се подготвя за среща с малката,без стрес и напрежение.

# 244
еее, принцеске, браво беее  Hug дишай сега и си почивай колкото е възможно докато дойде бебето  Hug
не знам за вас, ама аз се отчаях с багажа ми за родилното  Mr. Green #Crazy хем гледам да не тъпкам много неща, хем вече едва я закопчавам чантата.. и хем имам чувството, че като ида ще ми кажат, че еди кво си е трябвало да нося  Mr. Green ама то само лигнина и превръзките за родилки са ми половината чанта  Mr. Green сега ще си приготвя и на бебо нещата и моите за изписване (още не съм си харесала рокля, та ако не си харесам си имам резервен вариант) и ги показвам на мъжо къде стоят да си знае  hahaha

# 245
Еее, Лея  , тъкмо си мислех дали да ти звънна да видя как си Hug Hug Много се радвам, че успяхте Peace Честит ви нов дом! Да е изпълнен само с положителни емоции и много детски смях newsm51  А вече имаш и нет! Браво на твоя мъж Peace Пожелавам ти сега много спокойствие и с усмивка да посрещнете новия член на семейството в новия ви дом! Hug

Днес много рожденици! Да са живи и здрави всички!   bouquet

# 246
  • Варна
Влизам да се оплача, че мъж ми е лепнал някакъв летен вирус и настоява да ходя у нашите Tired Даже се обадил на майка ми и тя ей сега като ми звънна и ме метна... Та ще ходя май там за ден-два. Точно сега в жегите не ми се мърда никъде, ама както никога нищо не хващам от него така за беля ще се разболея точно сега, та с толкова настоявания от тяхна страна май няма да рискувам. Их, много ме е яд Crossing Arms Ще гледам да ви чета оттам.
Честито на всички, празнуващи днес Hug
ЛЕя,
честит ви нов дом Grinning

# 247
  • До морето
Бюти, и аз имам твоите неволи с багажа  Sad И понеже и аз вече нямам никакво място, реших, че дрехите на бебо за изписването, както и моите и несесера с гримовете ще си ги оставя вкъщи, а пък Милото ще ми ги донесе после. Иначе, ако помъкна и тях  #Crazy

Да ви се похваля, че днес съм една идея по- добре, пак ме боли, но е по- търпимо  Rolling Eyes и по този случай си запазих час за маникюр и педикюр в края на седмицата, а в края на другата мисля и да се боядисам и вече да сядам да мътя  Laughing

# 248
  • София
ехеее изчетох има няма 10 страници от сутринта

добре пишете, не си поплювате, че даже нощно време и боричкане става кой да публикува първи  Mr. Green

иииии си имаме цели 2 нови бебчета

Честито на Мери Джейн и на Д.Захариева!

А и няколко рожденници - честито на всички няма да изброявам   bouquet

Лея честит нов дом! Нека да е пълен само с щастливи смехове!

# 249
  • Варна
Леле,
вие и специални дрехи за изписването сте си подготвили. Аз имам две рокли, които ми стават, мисля с едната да вляза, а с другата да изляза, която се падне Joy А за беб имам също два варианта - къси и дълги ръкави и крачоли, та според времето ще решаваме на момента как ще е.

# 250
Записвам се в новата тема,вече официално с ново местожителство ...
П:оздравления, Принцеске!!!  Hug Hug HugВсе пак добре, че така се получи, иначе щяхте да го отлагате кой знае до кога:) Айде честит нов дом Hug

# 251
Честито на родилите мами и на рожденничките Simple Smile
Лея, честит нов дом. Най-накрая ще имаш спокойствие.

Ох, и аз имам проблем с багажа. Уж само най-необходимото, а то няма място в сака. Ами те памперсните пелени заемат половината сак  ooooh! На бебка нещата съм ги приготвила в отделна раничка, но май и нея ще напълня, защото само се чудя какви дрешки да вземат и накрая май ще сложа от всичко, да си има  Mr. Green
Дано не ме помислят за луда като ме видят с толкова багаж, но наистина нищо излишно не съм слагала  Naughty

И аз като Месечинка имам точно 2 рокли които ми стават и 1 пола. С едната рокля влизам, с другата излизам и толкова  Crazy Миналия ден мислих да ходя да си купувам, но реших, че няма за кога, нали скоро ще раждам  Mr. Green

От вчера почти постоянно ме боли корема. Бебка май няма място, малко да шавне и всичко ми се опъва и ме боли. Цяла нощ не мога да мръдна, само да се опитам да се обърна и болиии, сякаш беба е на топка вътре и целия ми корем твърд. Мисля, че не може да са контракции, защото каква е тази контракция цяла нощ без прекъсване.....
И прасците на краката днес са ми схванати и ме болят.
Но не се оплаквам де, за мен това са сладки болежки Simple Smile Гледам да се насладя на последните си дни бременна  Laughing

# 252
  • Пловдив
Момичета благодаря Hug.Радвам се че успяхме,имам още много неща за оправяне ама не ми пука-за първи път от месеци насам се наспахме Wink.Никита си хареса много новата стая и спа непробудно цяла нощ,така че и този ми проблем отпадна. Hug

благодаря ви и за моралната подкрепа ,която ми дадохте през последните месеци,страхотни сте всички Hug Hug Hug

# 253
а, аз ще съм си със стари дрехи  Mr. Green на изписването.. просто, ако си харесам някоя рокля, дето да си я нося и после за разходки може да съм с нея на изписването, ама ако не си  харесам  Whistling то пък ще кажеш.. едно изписване, едно чудо.. аз даже и за бебето не мисля, че толкова трябва да се вманиачаваме в какво ще го изпишем.. те като го увият в пелената - много пък ще се вижда  Mr. Green после вкъщи ще си го преоблечем бързо бързо  Mr. Green

# 254
Бюти,в моята чанта съм сложила две хавлии- една за тяло и една за лице,малко бебешки дрешки,бархетни пеленки и една мааалко по плътна двойна,половината пакет превръзки /другата половина за вкъщи/,чехли,бельо,чаршаф,еднократните гащи ги извадих от кутията да не заема място,помпа + едно шише,две нощници,разни ситни неща като лидокаин,неомицин,термометри,марли,чаша,несесер /малък,нямам чак какво да нося в него/ .Памперсите са ми малък пакет и ще ги нося в ръка или в отделна торбичка.Ако ми хрумне още нещо така или иначе ходя с големи чанти и винаги може да се мушне в дамската.
Сака ми не е голям и се оказа доста удобен. Ето как изглежда,да добиеш представа: https://picasaweb.google.com/R.Vaklinova/FpimSK#5768724641439691362
Памперсите и превръзките повечето ще се използват там и няма да се връщат.Дрешките за изписването ще поръчам да ми ги донесат,ако имам нужда от нещо друго също.... така че слагай най най необходимото без да се притесняваш  Hug

Честито на всички рожденници   bouquet Да сте здрави и обичани !
Честито спокойствие и нов дом на Лея Hug Само мога да си представям какво облекчение е  Wink

Общи условия

Активация на акаунт