Отговори
# 285
Една хубава разходна, 3 часов сън.......... еййй, че кеф.Само незнам Анито довечера докога ще будува  Mr. Green
tiina мъжо ще е вкъщи 5-6 дена и после няма да идва никой, имат желание и двете баби, но им отказах.Първо, че Андреа ще го преживее трудно, второ, че се познавам и колкото ми е по-напечено, толкова по-бързо и лесно ще се адаптирам.
Мери Джейн,Д.Захаривева да са ви живи и здрави бебеоците и само да ви радват   bouquet Hug
Имам още 4 стр. да чета, сигурно ще станат още  Mr. Green , но сме гладнииии  Laughing

# 286
Иначе ни се случваше  нещо за което само бях чувала и никога не съм предполагала че до такава степен организма ти няма да се контролира - подпръцквахме си на воля  Embarassed  без дори да се усетим.

ooooh! Embarassed ooooh! Embarassed Ауууууууууу това го бях забравила ooooh! Embarassed

# 287
Честито на всички видяли своите слънца -колкото повече наближава август,повече се раждат и започнах от време на време да изпускам по -някого
Честит Рожден Ден на рожденниците,да са ви живи и здрави !!!
 Hug Гледам обсъждате багажа за родилното -като гледам в общи линии ни е еднакъв.С малки изключения -на тези в държавните искат повече неща,на тези в частните - самите мамита си мъкнат по своя преценка ,пак не малко неща.
Блонди,какво става при теб? Как се чувстваш? Още малко и ще достигнеш 01.08  Hug
Иначе и аз мислех да си взема някоя малка книжка за четене,но незнам дали ще стане с четенето.

# 288
тия дни задължително трябва да ида на козметик да ме ощави!
И аз искам на кола маска  Crossing Arms Но не смея, че да не родя преждевременно  Mr. Green Утре съм на консултация и ще ми взимат секрет за микробиология и искам не искам ще трябва да се бръсна, но каааак, нищо не виждам, аз едва успявам да се измия, толкова много пречи този корем, че едва се стигам  ooooh! А уж не е голям  Confused

# 289
Иначе ни се случваше  нещо за което само бях чувала и никога не съм предполагала че до такава степен организма ти няма да се контролира - подпръцквахме си на воля  Embarassed  без дори да се усетим.

ooooh! Embarassed ooooh! Embarassed Ауууууууууу това го бях забравила ooooh! Embarassed
А аз не! При секцио е много засилено в първите дни. Ако се владееш и стискаш е и болезнено.

# 290
А, аз мислех, че при секцио ги няма тези екстри? Нали е нямало напъване и преразтягане на перинеума?  newsm78

ДО5, добре съм, благодаря ти,  Hug чувствам се идеално, не ми тежи, не ме боли нищо, малко кръста понякога, чакам си, май наистина ще стигна 1-ви август, току виж съм го и минала  Joy

# 291
Еййй ужас Sad Аз това с изпускането на газове сега го разбирам Sad  А съм толкова притеснителна за такива неща Sad Още преживявам клизмата - а да не говорим ако не е добра - какво ще следва като бебето натисне всичко Sad Срам Sad...не че не са свикнали лекарите - но аз пак си го преживявам... А колко дни продължават тези неудобства - само пред съквартирантката ли ще се срамя - или и в къщи ще ми се наложи Sad ?
Аз да ви питам - като ми почнат контракциите и позачестят - има ли смисъл сама в къщи да си направя една клизма ? (поне да съм по-спокойна като и те ми правят... или то за няколко часа нови неща ще си слязат надолу... т.е колко преди раждането я правят клизмата ?
И някоя майка беше писала, че ще си носи релаксит - еднократна мини клизма... Някой ползвал ли го е ? т.е ако си го направя това в къщи - да не вземе да се забави действието или да е много силно и да се чудя какво да правя - ако трябва да излизаме от нас вече ?
Сигурно задавам глупави въпроси...но... много ме тормозят тези неща Sad

# 292
Блонди, в Бг със сигурност продават само кърпички, които запушват тоалетната- изпробвано, запушихме на входа канала няколко пъти. И особено в ДМ, от където си купувахме основно кърпичките си, но пробвахме и др. Аз поне до сега не съм попадала на такива, дето са като мокра ТХ, ако някои знае за такива да казва.

# 293
Момичета, това с попръцкването ме изненада. А уж съм чела или разпитвала за всичко. Знаех само, че особено след секцио  много важно, кога за първи път ще имаш газове - да видят, дали всичко с червата е наред, но не и че е неконтролируемо. А и също така, че след естествено понякога с години жените  "опускат" урина по мъничко... Абе не е лесно!
За мократа тоал. хартия - аз го бях предложила + сух шампоан за коса. Имам мокра на Зева, доскоро ги имаше прикрепени като подарък към големите им тоал. хартии Делукс. Проверете в големите вериги. Иначе мисля, че е 3-4 лв пакетчето newsm78 Приготвила съм си 2 пакета Simple Smile
Ама днес много специален, празничен ден - бебоци, рожденници, новодомци Simple Smile Нова емоционална вълна след депресарската ни.  Simple Smile

И да ви попитам, че сериозно ме притеснява следното усещане - усещам нещо във влагалището си. Като разтягане, сякаш имам тампон там. На преглед съм в четвъртък, но се страхувам да не е започнало разкритие или нещо такова, че имам толкова много до термин още. Вие имате ли такива усещания?  Tired
Редактирам - Пърпъл Охрид - на мен ми искат Релаксит. Днес си заявих в една аптека, че никъде ги няма тези мини клизми. Аз се радвам, че ми искат, а няма да е от онези "болнични" с маркуч и вода (по разкази на приятелки).

# 294
  • София
Papermonster Честит рожден ден!Бъди жива и здрава   Hug   bouquet  newsm59
Муки и моят сак е толкова голям.Ама май ще нося и допълнително една малка раница  Embarassed
Лея честито местене!Дано сега вече ти бъде по-спокойно и да не се нервираш повече   bouquet
При мен мойте приятели вече започнаха със залозите кога ще се роди малката.Засега има залози за 25.07,30.07,02.08 и 08.08  Mr. Green Само тези засега са ми известни...Да видим ще има ли познал.

# 295
А, аз мислех, че при секцио ги няма тези екстри? Нали е нямало напъване и преразтягане на перинеума?  newsm78
А аз си мисля, че е от наместването на червата обратно newsm78 newsm78 newsm78

Пърпълче, до колкото си спомням стискането на газовете беше болезнено (не че много успявах) но само първите 3-4 дни максимум. После вкъщи нямам спомен да съм имала проблем newsm78 newsm78

# 296
Блонди, в Бг със сигурност продават само кърпички, които запушват тоалетната- изпробвано, запушихме на входа канала няколко пъти. И особено в ДМ, от където си купувахме основно кърпичките си, но пробвахме и др.

Joy Добре, де, не бяха ли изцяло хартиени? Коя марка, можеш ли да покажеш?

# 297
Блонди, в Бг със сигурност продават само кърпички, които запушват тоалетната- изпробвано, запушихме на входа канала няколко пъти. И особено в ДМ, от където си купувахме основно кърпичките си, но пробвахме и др.

Joy Добре, де, не бяха ли изцяло хартиени? Коя марка, можеш ли да покажеш?

Ето тази имам аз http://www.zewa.bg/produkti/toaletna-khartija/vlazhna-toaletna-k … a/zewa-sensitive/

# 298
  • Варна
Teffita,
аз имам такива усещания на моменти - не постоянно, но се случва, точно като разтягане едно такова. Нямам идея какво е, ще разбера в петък евентуално Rolling Eyes

# 299
Изобщо не трябва да ви притесняват тия неща Peace Няма да сме първите нито последните дето ще се изпуснат..... а както казва Блонди има и такива дето се наакват  Mr. Green
Всичко си е в реда на нещата.
Смъкването може да се получи както след естествено раждане,така и след всякакъв вид коремна операция и е често срещано.Аз се сдобих с такова чудо.Като кихна се напикавах и исвоих едно движение- в момента в който ми се докиха слагах ръката между краката hahaha да стискам.На работа най-редовно си носих едни резервни гащи.И това не само при кихане- кашляне,смях.
Клизмата изобщо не ме впечатли тогава.Като ми изтекоха водите и казах на сестрата си взе проявителя и дойде до стаята да накапе върху чаршафа където съм стояла.Освети се зелено,прегледа ме лекар и след прегледа ме подготвиха- бръснене и клизма и ме пратиха в стаята да си събера багажа и да се преместя в предродилна.Докато го събирах получих "позиви" hahaha и си отидох до тоалетната.
Та това от опит кога се прави клизмата.Иначе незнам да има строго определено време,при всеки индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт