Отговори
# 345
Дарлена smile3501 и аз на един дъх прочетох преживяното от вас! Чудесно е, че сте добре и нещата са минали безпроблемно в крайна сметка, макар и не бързо   Hug

Кашпичка newsm10

Биба79, честито да ви е така чаканото бебенце, да расте здраво и щастливо!!!  bouquet

Ивка, излишно е да ти казвам, че е по-добре да си под наблюдение, ама някак не мога да те подмина  Hug

Лудница14, да ти кажа нямам спомен дали съм била с парче или не, но знам, че когато ме изправиха за раздвижване не бях изцапана.  newsm78

Хайде пожелавам на всички ви лека и спокойна нощ и да няма будуващи  Hug

# 346
Наистина при тях се полагат само 7 дена отпуск след раждането,...........
А аз му се озверих,че все при тях изключения и много специален ми идва вече ooooh!
Явно за Специалните сили= специални правила важат  Mr. Green Whistling

Кашпичка, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ей....мислех че тази нощ има някакви изгледи да спя  ooooh! Имам си едни комшии- всяка вечер скандали.Даже си имат начално време.Стане ли 12- старт! Сега са на вълна "Срамувам се от теб!" и отговора е "Да ти е** и дебелия гъз!" Красота,момичета.... красота  Sick
Тържествено им обещавам че след няколко седмици ще им го върна  smile3504

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 00:27 от Мукаддес

# 347
Здравейте , мамита! Отдавна не съм ви чела....няма време:)

Влизам само да честитя на всички мамита, които вече си гушкат сладките, малки човечета и успех на следващите:))))

# 348
  • Пловдив
Наистина при тях се полагат само 7 дена отпуск след раждането,...........
А аз му се озверих,че все при тях изключения и много специален ми идва вече ooooh!
Явно за Специалните сили= специални правила важат  Mr. Green Whistling
Аз вече съм свикнала на какви ли не простотии и недомислици в МО,че вече изобщо не се впечатлявам Hug

# 349
  • Обетованата земя
Честита радост на всички обебили се мами от последните дни-Д.Захариева, Мери Джейн, Дарлена и Биба79! Да са ви живи и здрави дечицата!  bouquet
Аз влизам и за да споделя с вас една невероятно полезна статия, поне на мен ми изясни много неща относно раждането! http://www.moebebe.com/wp/category/rajdane/
Отивам да поспя! Simple Smile

# 350
  • Добрич
Дарлена, благодаря за разказа. В крайна сметка важен е щастливият финал! Бъдете много здрави и щастливи Simple Smile
Бюти, издухахме го много бързо един пълнител. Горе долу за 90 памперса е наистина +\- 2. Като се роди дребния ще трябва сигурно всеки ден да се изпразва коша, много малък ми идва на мен, но поне няма благоухания :d

# 351
  • София
Е мислех, че съм изморена от работа и ще заспя от раз...
Поне ви изчетох, ама ме хвана нещо нервата и ставам. Краката са ми адски подути както можеше да се очаква след седене цял ден на стол... Sad

# 352
Бютка и аз като теб откачам с тея води и като ставам да пикая през нощта и само се проверявам, някаква параноя ме е обзела.

Кашпичка, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Princess Leia , Екзо не беше с пълна упойка, с такава в гърба беше. Но аз съм казвала и преди имам 2 операции с упойки в гърба и двата пъти ме блъскаше главата, като единият беше непоносимо усещане. Може да е от типа упойка или до организъм, но определено и при мен, както и при Екзо главоболието го имаше.

Честито бебче на биба79, много радост да ви донесе и най-важното да ви е живичко и здравичко!

ИВКА_777 всичко ще е наред щом си в болница и под наблюдение, няма по-добро решение от това щом така ти скача кръвното  Hug

Дарленка, много емоционален разказ, радвам се, че вече всичко е наред и с теб и с Борис (много му отива името, определено).

На всички мами без татковци до тях им пожелавам да стискат кълки докато любимите им се върнат, че дори да имаш роднини и приятели до теб, не може да се сравни със спокойствието, което носи таткото, когато е до теб.

ани4ka и аз сега съм в чудене като теб, дали ми падна част от тапата тази вечер или беше просто малко по-силно течение  newsm78 Утре съм при доки и ще питам, ама мие голяма дилема, беше едно като сопол, но нямаше кървави жилки през него..и не мога да кажа, че беше кой знае колко, та за това си мисля, че може и течение някакво да е..знам ли и аз, до сега като не ми е падала тапа.. Crazy

# 353
ани4ka и аз сега съм в чудене като теб, дали ми падна част от тапата тази вечер или беше просто малко по-силно течение  newsm78 Утре съм при доки и ще питам, ама мие голяма дилема, беше едно като сопол, но нямаше кървави жилки през него..и не мога да кажа, че беше кой знае колко, та за това си мисля, че може и течение някакво да е..знам ли и аз, до сега като не ми е падала тапа.. Crazy
Аз никак не съм в чуденка  Mr. Green Четох, че не е задължително да има кървави жилки, и е важно да няма бистра кръв  Naughty Тогава се ходи веднага на лекар  Wink

# 354
Ами аз не го знам моето какво е, сега пак ходих до тоалетна и гледам още мъничко на превръзката имах, едно жълтеникаво такова,, непрозрачно,  без мирис, но нямам болки или контракции или каквото и да
било..ще взема да попрочета и аз за тапата да видя какво представлява.

# 355
Изкъпах се, счупих една чаша за късмет, лакирах се и сядам да дочитам...  Smile

Принцеске, поздравления и от мен! Дано ти е вече само спокойно и хармонично на душата!  Hug
casablanka, аз категорично щях да съм на 12-ти етаж, на 3-я ден вече си раздвижена и не е такъв чак проблем ставането и грижите, другото дори не искам да си го представя!  Peace
Муки, Месечинке мокра тоалетна хартия продават в ДМ, май и в Пикадили съм виждала, ама не съм я пускала в канала в интерес на истината!  Laughing
Ивка, стискам палци и чакаме добри новини!  Hug
~Галка~, браво за хубавите новини!
Кашпичка,  fingerscrossed

biba79, Честито бебче! Много здраво и късметливо да расте!  Wink

Дарлена, радвам се че всичко вече е наред, браво на бебе Борис!   bouquet
Лоа и Гунди, обсъждайте вие, пък аз си водя записки наготово  Mr. Green! За пелените и на менинфото, моля!
Ей, Бюти не ми вярваш ти на мен дето от 3 години го ползвам коша. Naughty  Laughing Марли, памперсите на бебо ще са все пак доста по-мънички, няма как да го напълниш за един ден си мисля  Peace. Сега ще ме накарате да извадя и да преброя утре колко са последните ми хвърлени, дето отдавна се каня да го изпразня.  Mr. Green

Брех само аз останах тука... Време е да си лягам, че утре имам тежък план. Wink

Забравих да споделя, че моята приятелка на която щях да ходя на гости в Пловдив е родила в 7-ми месец, във ВМИ доколкото разбрах и бебето е в кувьоз. А другата седмица си мислех на кафе да ходим... и планове си правех как ще и давам дрехите, които ни омаляват... Дано бебо се оправи само. Пловдивчанки, там нали са добри лекарите, а?

# 356
  • София
Ох погледнах на първа страничка, ми то наистина голям бебевалеж, така като са описани и подредени, осъзнах, че няма шега. Блонди, права си: кога се записвахме с термините, кога почнахме да раждаме?! Като гледам 8-ми август е почти опукан, сега май е ред на 1-ви  Laughing Laughing Laughing
Аз не разбрах за какво ви е тая мокра тоалетна хартия  newsm78
Бранка, Тринити, дано да успея утре да дойда, не си точете зъбките да ме угоявате, аз съм си топчица вече  Mr. Green
Марли, радвам се, че сте по-добре  Hug
Принцеске, честит нов дом, бъди спокойна в него, взехте правилното решение!  Hug
Може ли линк към филмчетата на Нешънъл, диди, мисля че ти ги имаше?  newsm78

# 357
Елсън,добри са,да. Hug

Мокра ТХ не съм се запънала,че ми трябва.Просто видях че някой я спрягаше и ми стана интересно откъде е,що е че не съм виждала и чувала досега.
За коша за памперси и на мен ми е интересно.Като купувах моя от продавалника,мацката обясняваше как за година й отиват три пълнителя и ми се стори не лош разход.Затова се и навих да го взема newsm78

А тия животни долни срещу нас..... #Cussing out До 2:30 им слушах истериите и детето ми събудиха и ако и утре вечер се повтори филма ще звъня на 112! Малоумници!

# 358
благодаря ви момичета за хубавите пожелания и вашият ред ще дойде скоро тръпката е много голяма по принцип бях планувала секциото за 28 07 но на бебо не му се чакаше толкова много и реши да се срещнем по рано очи в очи както си седях и обядвах ми изтекоха водите веднага се обадих на доктора и за 25 минути извадихме бебо и двамата сме добре сега лек ден на всички

# 359
  • До морето
Добро утро,

от един час стискам очи и накрая се предадох  Confused И тая вечер беше ужасна- като легна на едната страна ме боли кръста, като се обърна на другата на бебо не му е удобно и почва да блъска, по гръб въобще не мога  #Cussing out отделно ми е адски задушно и не мога да търпя нищо отгоре си, ама пък ме е страх да не настина от климатика и само се отвивам и завивам...........  ooooh!
Почвам по ред каквото съм запомнила:

Мукадес, тая книга дето си я замислила "Хиляди сияйни слънца" не е много подходяща за такъв момент. Това е една от най- тежките и трудни книги, които съм чела, спуках се от рев  Rolling Eyes Вземи си нещо по- веселко  Naughty Иначе другата книга на същия автор "Ловецът на хвърчила" е още по- хубава  Heart Eyes

Лоа, снощи се смях с глас на твоите неволи с тоалетната и "голямата работа пред климатика"  Joy Joy Joy

Биба79, честита ти радост!!!

Принцеске, честит нов дом!! Ама вие наистина много бързо се ушетахте- за нула време!!!

Дарлена, благодаря за разказа!

Ивка, бързо се оправяй!

Кашпичка, стискам всички палци !!!!

За дрехите за изписването - не сте ме разбрали- не съм си купувала нищо специално (то оставаше и на себе си да спретна един комплект за изписване  hahaha), просто имам една любима рокля от миналото лято, дето сега (по обясними причини ) не съм слагала и съм я натъкмила нея да я обличам Wink

Аз днес съм на консултация - ще ми вземат секрет и ще ми дадат вече документите за болницата. После ще докладвам!

Общи условия

Активация на акаунт