Отговори
# 540
Хелоу и от мен, прекрасни, забравихте ли ме Blush Мощен бебевалеж е настанал - направо да се чуди човек ние августинки ли сме или юлки Wink Да са живи и здрави, и да станат изключителни личности

Борис на Дарлена baloni
Борислав на Елидам
Кристиян на Диони
момченцето на MaryJane

и прекрасните госпожици

Велизара на Ивка, Елица на Д.Захариева и Ивайла на Кашпичка Heart Eyes

А сега (много) егоистично да кажа какво се случва около нас с бебо тези дни - накратко, миналата седмица ходих на рутинната консултация по Касата, накараха ми се отново за килограмите (качила съм вече +13, но според док както винаги били много Twisted Evil), но ми мина покрай ушите, най-важното ми беше да си взема 45-дневния болничен и това беше. Вчера обаче имах инфарктна консултация в Щерев Confused и се попритесних - кръвното ми беше невероятно високо (150/90 Shocked, никога през живота си не съм имала подобни стойности), та се наложи 20 минути да лежа и пак да го мерим - е, вече беше 120/80, съвсем нормално. Док ме накара днес цял ден да лежа вкъщи и да го меря и да му се отчета по телефона, та ако има проблем да ми изпише Допегит (е, засега нямам - от снощи кръвното ми е съвсем ок). В общи линии, успокои ме, че ако вдигането е инцидентно, е по-добре да не се шашкам, но все пак беше доста неприятно преживяване, не го пожелавам на никого. Иначе всичко останало с беболин е перфектно - тонове чудесни, води достатъчно, плацента 2-ра степен, размери точни спрямо седмицата, шийка затворена и дълга... вече имам и уговорка с док и съм записана за секцио на желаната от мен Голяма Богородица (15.08), 10:00 h, само дано устискам дотогава и нямам проблеми с кръвното, че като прочетох разказа на Дарленка за нейното раждане след прееклампсия, се притесних Confused Та за плановото секцио ми връчиха един чаршаф с необходими изследвания, а другата седмица ще се консултирам с анестезиолог и кардиолог, имам още 2 пъти тонове и 1 женска консултация и... живот и здраве, на 15.08 се срещаме с док в операционната Peace Направо ми се струва страшно скоро вече, та чак съм си опаковала почти целия багаж за болницата, остана ми само да добавя обменната карта и направлението за хоспитализация и съм съвсем готова Simple Smile

За мъжете Mr. Green - и моят е от по-сдържаните, малко в повече му идват емоциите ми (особено сегашните бременни), но няма в какво да го виня - просто е от по-големия процент мъже, които са по-скоро рационални отколкото емоционални и съпреживяващи, и дори да разбира емоциите ми, не винаги го показва точно както аз искам, но това не значи, че не ме обича и подкрепя. Може би ако беше друг, нямаше и да се влюбя именно в него Wink

Пак изписах чаршаф и половина, срам Blush Хайде, до скоро, прелестни - дръжте се и не се предавайте на контракциите и неразположенията, малко остана Hug

# 541
Здравейте мамита!
Днес беше много приятно, радвам се че успях да дойда, а като гледам е и специален ден имаме си много бебета  newsm44
Ивка Кашпичка, Биба, Elidam, Диони честитo!, дано не пропускам някой!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!
Бютка, честит имен ден на теб,ferriy и на всички, които празнуват днес!
Freedom успех утре fingerscrossed
Хриси дано всичко е наред, не се притеснявай,ако има нещо може да ми звъннеш или пишеш когато ти е удобно Hug

# 542

Жените, които не мрънкат и с всичко са съгласни с мъжете си са факт, но са и рядко срещани. И също толкова супер кратко задържат интереса на мъжа.  Tired
До нас съседката е някакъв истиснки дзвер  Crazy на 24г, обаче е ревнива, властна, контролираща, мрънкаща, викаща, крещяща, държаща сметка и какво ли още не. И все пак (засега) мъжът й я обича. Аз лично знам,ч е с възрастта жените ставаме повече мрънкащи и по-трудно търпими, представям си у тях  какво ще е след 20г  Whistling
Аз съм на принципа, че за да го бъде едно семесйтво всичко е въпрос на компромиси. НО  Naughty - двустранни!!! И не генерални. Защото всеки прекалено голям компромис рано или късно се обръща срещу нас и ни играе лоша услуга за семейството.

Казабланка, много ме натъжи с това, че за бременността си нито една милувка не си видяла... бременността не е повод да се изявява повече нежност от мъжа, но чак нито една милувка... Би ми било изключително мъчно.

Това, че се завъртам трудно нощем, че ставам по сто пъти да пишкам, че не ми е удобно, че ме боли кръст и всякакви подобни нормални неразположения за бременността се старая да си ги пазя за себе си. Той по никакъв начин не може да ми бъде от ползза, за какво да му мрънкам?

Както и след раждането - изпращам го да спи в друга стая. За какво да се буди нон стоп с мен, за всяко кърмене на всеки час? Аз така или иначе няма да спя, ама защо и той? Нека спи, нека има сили да работи, да се занимава през деня с по-голямото дете, да чисти, готви и т.н.
Съседката обаче казва - а, откъде накъде - той е длъжен да не спи заедно с мен. И защо? Аз това например не го разбирам. Ама хора разни  Blush

Ох, улях се  Embarassed

# 543
  • Пловдив
И моят мъж е малко дебил, но като стане нещо и е като фурия. Затова съм спокойна, че винаги мога да разчитам на него. Аз съм малко от по оправните и той се скътава. Но какво да направя, че съм такава. То не е виновен този където яде баницата, а този който му я дава.  Mr. Green

# 544
  • София
Хриси, дано всичко е наред  Hug
Блонди, и аз мисля като теб - няма нужда да се обременява с излишни мои неминуеми неразположения, като дискомфорт, неспокоен сън, тежина и също мисля, че е много егоистично това, щом аз няма да спя и той няма Shocked Поради тази причина си сложих едно легло в стаята на детето - за да не го будя на всеки час-два - няма да го кърмим двамата я Simple Smile
Лоа, и аз така, по-оправна съм от него и той доста често се скатава и не си защитава интереса, неудобно му е и все кара аз да ходя да се разправям  Laughing Понякога му викам, не знам кой е мъжа, кой е жената  hahaha
Шех, много хубава дата сте избрали  Flutter

# 545
Мимис спокойно и моят е същият като твоят мъж...Даже сигурно и по-зле...Хич не се съобразява,все на него да му е добре пък другите да си гледат работата.Аз вече нямам търпение бебка да се роди и да отмъсти на него за всичко-когато той легне,точно тогава да реве и т.н.  newsm48
Ха ха..ти добре си го замислила, само дето мъжете са така устроени, че не чуват бебетата като плачат....или поне достарядко ги чуват:) smile3524 smile3524 smile3524 Sleeping Sleeping Аз поне се изумявах как аз съм става около 10 пъти да успокоявам ревящото бебе, бейбифона е до главата на мъжа ми и пак сутрин като стане и един такъв с една усмивка ми вика "Тая нощ спахте, а?" Whistling

# 546
И ние ще сме с отделна стая за беб, с предвидено едно легло за мен Wink, не само чисто заради възможността за това, ами и моето желание е мъж ми да може да поспива... като го гледам как всяка сутрин става в 5:30 Confused и си представям ако и бебето цяла нощ се дере до главата му Stop

Belvedere, и аз много си харесвам датата Heart Eyes - добре, че имаше възможност да ме вместят в графика Peace А предвид астрологичните ми уклони, вече съм изчислила дори, че ще бъде Лъвче с асцендент Везни и Луна в Рак - направо перфектно Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 22:50 от Шехина

# 547
  • Пловдив
честити бебоци момичета  Hug Hug Hug
за динята отдавна ви бях писала че е с много високо съдаржание на желязо Heart Eyes

Аз да си похваля моя мъж-днес след като за пореден път ме видя колко ми е трудно да ги минавам тея стълби при всяка позивна до wc ми сложи моноблок на 2 етаж,така че съм много щастлива,че ще си спестя доста от фитнеса Heart Eyes

Днес бяхме по магазините и на обяд като огладнях мъжа ми ми купи от магазина питка  Laughing-стана ми странно,а то имало защо.

Утре ще ходя до личната да си взема направление за изследвания за секциото,и междувременно ще заведа и детето,че от 2 дена много начесто чишка.Не я пари ,но все пак се съмнявам за цистит Sad.Дано не съм права.

Шех комбинацията между везна и стрелец ли е перфектна?Извинявай за въпроса ако е глупав Embarassed

# 548
Принцеске, браво на твоя мъж Peace Ама то и предвид ти какво преживя покрай вашия Алф, направо трябва да те носи на ръце за компенсация Hug

А за асцендента и Луната - аз явно пиша и спя, защото Луната на малкия ще е в Рак, а не в Стрелец (в Стрелец е моята Blush), а казах, че е перфектна комбинация, защото асцендентът на бебето ще е във въздушен, а луната във воден знак и това малко ще омекотява огненото Слънце в Лъв Wink Че имаше опасност, ако секциото е към 1 часа следобед малкият да е зодия Лъв с асцендент Скорпион и щеше направо да стане страшно Mr. Green - и двата знака са с много силна енергетика и щеше да ми дойде свръх на моята мека, рибешка натура Wink

# 549
и аз много си харесвам датата Heart Eyes

Кой не харесва 15-ти август...  Hug

Ама, така избрани от нас не е много хубаво и реално. В смисъл на езотеротиката, астрологията и Висшите Сили изобщо... ама като се налага...  Crazy

Утре засега ще е последен ден за нашето лято  Joy така че ставаме, пием кафе и отиваме на басейн с ливади и люлки  Party

# 550
Напълно съм съгласна с компромисите - то една здрава връзка на това се държи  Crazy иначе и ние сигурно отделно ще спим, не виждам смисъл той да не спи цяла нощ и после цял ден на работа, а аз да се чудя на коя кълка да легна през деня  Crazy ама тя темата вече отива на " аз си хваля мъжа, аз пък се оплаквам"  Mr. Green аз съм правила много грешки към него, но съм ги признавала и той ми е прощавал.. не знам аз дали бих ги простила  newsm78 но човек не знае, докато не му дойде на главата  Crazy важното е любов да има  Mr. Green Heart Eyes
Шех, браво  Hug защо толкова рядко пишеш  Flutter
Принцеске, браво и на твоя мъж  Hug

# 551
  • Пловдив
Шех аз съм много боса  в астрологията и питах,защото мъж ми е Везна,а аз Стрелец Blush
От цялото си сърце ти пожелавам възможно по-малко да се срещаш с твоята свеки,за да се гледате на спокойствие с бебчо Hug

Ох,аз се зачетох в нета за това често уриниране при малката и вече съжалих-моля се вече да е цистит,че единия от признаците на диабета бил честото уриниране Cry.

Бютка днес казах на мъжа ми,че единственото за което ще съжалявам ще са разходките с количките,за които се гласяхме,ама пък вие ще ми идвате на гости да си правим парти с лактогенен чай Mr. Green Hug

# 552
Принцеске, не го мисли този диабет, няма да има малката  Praynig Hug иначе и аз често казвам на мъжа ми, че ме е яд, че се измести, но пък е за добро и се радвам  Hug о, да.. аз оня ден гледах някакъв на хип в аптеката - я верно препоръчайте някакъв лактогенен чай  Hug

# 553
Шех аз съм много боса  в астрологията и питах,защото мъж ми е Везна,а аз Стрелец Blush
Ние пък сме наобратно  Mr. Green
А ти къде се премести?
Бюти,може да не ти потрябва,не бързай.Иначе аз съм пила от този най-обикновения,български от аптеката.Даже наскоро открих кутийка в шкафа.
Аз както обичам чайове по всяко време на годината дори да нямам нужда пак ми е добре дошъл.

# 554
Най-сетне смогвам да се запиша в темата макар и на н страница
Честити бебоци на всички мамчета! Да са живи и здрави!! (няма да ги изброявам че ще забравя някой)
А да кажа и за мен след вчерашното обикаляне по болници и лекари се присъединявам към мамите които ще раждат секцио зареди очите. Малко ми дойде стряскащо ама няма как. Сега чакам да ми се обадят от болницата кога да влизам. Ще бъде при първа възможност щом се освободи място в болницата че сега било пълно.Като се разбере нещо по точно за деня ще кажа!
лека вечер за сега

Общи условия

Активация на акаунт