Бельото отвън

• 43 008
  • 869
  •   1
Отговори
  • WonderLand
Напоследък ми прави огромно впечатление, че повечето момичета, че дори и по-възрастни жени се носят така, че презрамките на сутиена им се виждат, на много им се виждат целите гърбове, закопчалките, дори чашките и дантелките. За мен е неприемливо да облека бюстие и целия сутиен да е навън - тази гледка направо ме втриса. Другото което ме дразни е потник и презрамките да се показват, или дреха с гол гръб... абе общо взето всичко, де що излага на показ по подобен начин бельото ми е противно. Днес се ужасих от момиче, облякло много красив, ефирен топ с гол гръб, а отзад сутиен в неопределен цвят качен на врата му Sick  Имаше и една госпожа - около 50г., в прозиращ бял панталон, а от задника ѝ се четеше "Kiss my ass!" с огромни, червени букви Sick

Винаги се старая да прикрия бельото си максимално, кръстосвам презрамки ако се налага, премятам ги през врата, свалям ги, ако е нужно, винаги намирам начин да запазя тази част от облеклото си далеч от погледа на околните.Всичко това важи с пълна сила и за бикините, чорапогащите, корсетите и т.н.

А вие как възприемате подобни навици на обличане? Допускате ли го при себе си или децата си?

П.П. Изключвам тоалетите, от които бельото е част, като роклите от този тип например

Скрит текст:
или други дрехи, които за направени с идеята то да е на показ. Имам предвид по-скоро стила на обличане в ежедневието.

# 1
Предпочитам сутиени и презрамки, отколкото голо тяло / зависи как изглежда/.
Не правя голяма разлика между сутиен и горнище на бански, стига да подхожда на тоалета.
"Kiss my ass!" явно не знае английски или услужливо е прехвърлено от някой. Жалко.

# 2
  • Galaxy 13197853088
Срамно ли е?

# 3
  • Варна
Ще ти мине, млада си още. Peace

# 4
  • Русе
По-добре презрамките на сутиена от колкото прашките + половината задник  Sick

Скрит текст:

# 5
  • out of space
Нямам нищо против виждащи се презрамки на красив сутиен

# 6
  • София
И аз не харесвам бельото да се подава!
Също не харесвам прашки, подадени от г-з с плитки дънки на седяща персона. А пък ако са и скъсани, захабени и т.н. мога да  Sick
Не обичам да виждам и подаващи се обути пръсти в тънки чорапи / в повечето случаи с ръб/ от сандали или обувки с отворени пръсти

# 7
  • Linz
По принцип гледам да не ми се вижда бельото, но не се дразня на тези, които не мислят като мен. То пък остава и за това да взема да се нервя.

# 8
  • София
Имаше и една госпожа - около 50г., в прозиращ бял панталон, а от задника ѝ се четеше "Kiss my ass!" с огромни, червени букви Sick

Бруталистично!  Mr. Green

Не, не обичам презрамки, гърбове и дантелки на показ, също така не обичам прашки, надничащи изпод панталона, макар да знам, че това често е търсен ефект. На мен ми прилича на "нямам огледало вкъщи".

# 9
Не обръщам особено внимание. Не се заглеждам по жени.

# 10
Обожавам комбинация от блуза със широко лодка-деколте + небрежно подаващи се презрамки в същия цвят като блузата на раменете.
Разни чашки и закопчалки обаче ме дразнят изключително много.

# 11
Грозно ми е,за себе си не бих го допуснала.

# 12
Като една жена към 50те, ми прави впечатление, жени на моята възраст по потник. Вярно с дантелки, ама такъв си рипсен потник с тънки презрамки. Изобщо бельото напоследък е доста модерна дреха.

# 13
Не тръгвам да се зазяпвам по хората кое и как им се подава.
Имам няколко потника и рокли, които не мога да сложа без сутиен, а с такъв без презрамки също не става.
Ами нося си ги със сутиен, на който се виждат презрамките. Хич не ми дреме кой, колко се възмущава от този факт. )

# 14
  • Финландия
   То не стига, че жените си наизваждали де що има ластик и финтифлюшка - 'ми и колко мъже се навъдиха - гащите си ги вдигнали, та шевът ще им докара хемороид до хемороид, мила моя майно льо - обаче дънките ги смъкнали до коленете...  Sick

Общи условия

Активация на акаунт