Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 569
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
дори с хубав картомайзер и 100% PV, ако течността е 0 мг никотин, удар няма. Поне това са моите наблюдения върху течностите на Инавера.
Май няма да се слиза под 3 мг никотин значи, но то пък дотам да я докарам... Laughing

# 676
Днес се сдобих с eGo-W Wink
Не знам колко е качествена ,но ще си поизпарявам с нея Laughing
За сега имам малко сложена течност Карелия на Деканг ама нещо не ми допада Rolling Eyes
Много ми е изкуствен вкуса и ми сладнее.
Мисля да отида утре в магазина на пушком и да пробвам различни вкусове за да си намеря "моят"

# 677
Днес се сдобих с eGo-W Wink
Не знам колко е качествена ,но ще си поизпарявам с нея Laughing
За сега имам малко сложена течност Карелия на Деканг ама нещо не ми допада Rolling Eyes
Много ми е изкуствен вкуса и ми сладнее.
Мисля да отида утре в магазина на пушком и да пробвам различни вкусове за да си намеря "моят"

Честито и приятно изпаряване!
Бих те посъветвала да изпробваш нещо плодово, на мен всички тютюни са ми изкуствени. Иначе сладникавият вкус май идва от глицерина и няма как да бъде съвсем избегнат.

# 678
  • Варна
дори с хубав картомайзер и 100% PV, ако течността е 0 мг никотин, удар няма. Поне това са моите наблюдения върху течностите на Инавера.
Май няма да се слиза под 3 мг никотин значи, но то пък дотам да я докарам... Laughing

Е, аз какво усещам тогава? Crazy

# 679
Има една течност с вкус на тютюн тя дали няма да е по не-изкуствена  Rolling Eyes

# 680

Е, аз какво усещам тогава? Crazy

Много се надявам и аз да усещам същото като теб!

В интерес на истината чета из разни форуми, че и самите аромати - някои повече, някои по малко - създават усещане за удар.

Има една течност с вкус на тютюн тя дали няма да е по не-изкуствена  Rolling Eyes

Индивидуално е възприятието - лично на мен нищо не ми беше близо до вкуса и аромата на тютюна при пушене. Затова просто престанах да търся аналог, а минах на съвсем различни аромати.

# 681
Здравейте Simple Smile ако може да попитам, защото нищо не ми е ясно, от 2 дни сме сме с електронни цигати ЕГО-Т, ама сега като ви чета разбирам, че има някаква разлика между картомайзер и атомайзер (извинявам се, ако бъркам наименованията) та въпроса ми е каква е разликата, кое е по-доброто и има ли въобще течност, която да не е толкова силна, на нашата пише "никотинова течност за електронни цигари 555"(петиците са в жълто поле) като гледам в сайта на фирмата вносител - иновейшун бг, навсякъде пише никотин до 24 мг. а има ли по-малко, че тази ми е многооо тежка и въобще какво трябва да гледам за течността за да е хубава?

много благодаря предварително  Hug

# 682
разбирам, че има някаква разлика между картомайзер и атомайзер (извинявам се, ако бъркам наименованията) та въпроса ми е каква е разликата, кое е по-доброто и има ли въобще течност, която да не е толкова силна, на нашата пише "никотинова течност за електронни цигари 555"(петиците са в жълто поле) като гледам в сайта на фирмата вносител - иновейшун бг, навсякъде пише никотин до 24 мг. а има ли по-малко, че тази ми е многооо тежка и въобще какво трябва да гледам за течността за да е хубава?
много благодаря предварително  Hug

Разликата между различните видове картомайзери и атомайзера е, че всички дават различно усещане при изпаряване, и най-общо казано картомайзерите са с по-кратък срок на употреба, но пък по-лесно се поддържат /но има и атомайзери, които лесно се поддържат - като тези на ЕГО-С/. На въпроса кое е по-доброто няма еднозначен отговор - трябва да се опита и едното и другото и да се прецени кое повече ви допада. Ето най-добре обобщените линкове за това какво се предлага като картомайзери и атомайзери: http://www.gigadrinks.com/category/314/kartomayzeri.html и http://www.gigadrinks.com/category/317/atomayzeri.html.
Повечето картомайзери, както и атомайзерът тип EGO-C се съвместими с батерията на EGO-T. Картомайзерите са с различна вместимост и главите им могат да бъдат с различно съпротивление, което се отразява на усещането при изпаряване. Ако решите да опитате картомайзер, добре е да бъде разглобяем, със сменяеми глави.
Никотинът в течността може да бъде 0, 6, 11, 12, 18, 24 и т.н. Включително и при Innovationsbg може да си избереш концентрацията от падаща таблица, но честно казано по ред причини  точно този магазин не ми вдъхва особено доверие. Общо взето производителят на течността е хубаво да бъде Dekang, Flavour Art, Inawera, Hangsen, и LA-Vape също май не са лоши. Като читави магазини, от които да ги купувате, бих препоръчала pv-bg и gigadrinks.
Коя течност е хубава ще разберете само, когато ги пробвате. Процентът на съставките е различен при различните фирми и трябва сами да видите кое ви харесва. Щом 24 ви е многооо тежка, най-добре вземете с 11/12 мг никотин.

# 683
Аз от няколко дни съм с eGo-C, в комплекта си имаше 5 изпарителя. Въпросът ми е какви са признаците за износване на атомайзерната глава и при правилна поддръжка колко време може да се използва? newsm78 Четох за хора, които чистят изпарителите си като ги накисват в топла вода, алкохол, спирт и т.н., но аз за момента го продухвам всяка вечер, а днес (5-и ден на ползване) го измих с топла вода - това правилна поддръжка ли е или трябва да дам повече от себе си? Laughing Освен въпросът ми за живота на изпарителя ме интересува и колко време издържа картомайзера и кое излиза по-изгодно от към финансова гледна точка? Money Скоро ще пробвам и картомайзер, кой модел е добър за начинаещ?

# 684
Съвсем ненужно е да го продухваш и да го миеш. Пуши си докато се скапе и смени със следващата. Специално тези глави са много "крехки". Аз скапах две като ги отворих, за да ги чистя - спряха да нагряват като им махнах горната част с шипа Grinning за да стигна до намотката.
Иначе си издържат може би по около месец всяка, а като се скапе ще разбереш, повярвай  Wink или ще спре да нагрява, или ще се появи вкус на изгоряло, или ще намалее много парата която вади.

Картовете издържат различно. Недай си боже 3 дни или 1 седмица, или 3 седмици, или месец или два... зависи как и колко го ползваш Simple Smile
Финансовата гледна точка изобщо не я отчитам по това перо. Реално отново зависи от това колко често ще купуваш ново изпаряващо устройство, а разликата в цената не е драстична вече. Говоря за его С глави. ЕгоТ атомайзерите са прекалено скъпи вече на фона на останалия хардуер, но хората продължават да се лъжат да ги купуват с идеята да вземат по-евтина цигара уж, а реално вдимат ментаци чиито батерии се скапват бързо или не могат да подкарат някои картове после и се хвърля вината на карта пък то батерията е калпава...  Rolling Eyes

# 685
Благодаря, Vapor Simple Smile

ще следя темата  Hug

# 686
Много благодаря за изчерпателния отговор, mioki Simple Smile А като дърпам и около мен е по-тихо чувам нещо като пукане от изпарителя. Това нормално ли е? ooooh!

# 687
и аз го чувам това пукане...
а само един много глупав въпрос, ама не ми е ясно, как ще разбера, че ми пада батерията, никаде няма индикатор или нещо подобно Sad

# 688
как ще разбера, че ми пада батерията, никаде няма индикатор или нещо подобно Sad

Аз съм с eGo-C и лампичката на копчето по принцип свети жълто, но като батерията ми е на 50% започва да свети синьо. До колкото знам не всички модели имат такава "екстра" Laughing зависи с какъв модел си.

А аз след като снощи измих първия изпарител, днес сложих втория (не съм сигурен, че другия е изсъхнал) и по някое време измежду дръпките има вкус на изгоряло Grinning Не знам, или този ще се скапе за отрицателно време или още не се е разработил както трябва.. newsm78

# 689
  • Варна
и аз го чувам това пукане...
а само един много глупав въпрос, ама не ми е ясно, как ще разбера, че ми пада батерията, никаде няма индикатор или нещо подобно Sad

Започва да прави малко пара цигарата, множе и да ти протече.

Общи условия

Активация на акаунт