Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 27

• 39 968
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  bouquet за темата!

И аз чакам от френкото,ама и аз Бижу към септември ще ги видя Tired

# 16
  • Sofia
nataly76, раницата е големичка, в предишната тема имаше размери. Гърбът е подплатен, но още не съм гледала ученически раници, за да мога да направя разлика (само чета за тях). Тази я взех за спорт, за зелено училище, за парка. Само да се събуди юнакът, ще направя реална снимка, да прецениш размера  Peace

# 17
  • Варна
Да похваля франсетата много са бързи за 3 дни ми дойдоха тези http://www.javari.fr/dp/B0040EIZ7C
krisiki   bouquet още веднъж хиляди благодарности,че ги показа  Hug
Много ми харесаха. А как се справяте с номерацията на Geox, отговарят ли? Преди време взимах на малкия сандали и бяха с един номер назад.

# 18
  bouquet

Умувам дали да се прежаля за едни летни маратонки на Кемпер в червено.

Може ли да ми кажете за колко време стигат върнати обувки до Англия и горе долу след колко време връщат парите?

# 19
И аз тук, мерси за новата тема   bouquet

Чакам няколко раници от френското  Mr. Green

Скоро връщах за първи път обувки към Javari.co.uk, от пращането до връщането на парите минаха около 2 седмици. Когато ги получат и обработят пращат мейл, че ти възстановяват сумата, после само чакаш банката да ги осчетоводи  Money

# 20
  • София
Да похваля франсетата много са бързи за 3 дни ми дойдоха тези http://www.javari.fr/dp/B0040EIZ7C
krisiki   bouquet още веднъж хиляди благодарности,че ги показа  Hug
Много ми харесаха. А как се справяте с номерацията на Geox, отговарят ли? Преди време взимах на малкия сандали и бяха с един номер назад.
Немога да преценя с точност дали си отговарят,защото са ни доста големи в момента носим 28 номер,а тези са 30(нямаше друг номер).Много са хубави и цената беше супер надявам се другото лято да ни стават.

# 21
Джулси,   bouquet и благодаря!

Аз чакам нова карта за пазар от ПИБ и попълвам липсите на подобен. Бижу, защо през септември? newsm78

# 22
  • София
Тези Replay 6 дали са №39 или са детски?  newsm78

# 23
  • София
Тези Replay 6 дали са №39 или са детски?  newsm78
В миналата тема някой коментираше, че са детски, а не бебешки  Hug

aniK, и аз чакам за снимки на раницата  Laughing и ако може и реалните размери, не знам до колко мога да се доверя на тези в сайта  Wink

# 24
Sisley, ти хубаво си ми свирнала, ама цената не кефи  Mr. Green

Мерси за темата, Джулс   bouquet

# 25
  • Варна
Dzuls, благодаря!

# 26
Запис и инфо. Казаха ми,че ще ми върнат парите,а ако дойдат- да ги приема или да ги откажа. Все си тъпо. 2 седм изгубени без обувки.

# 27
  • Пловдив
 bouquet за темичката!

Аз чакам тези ТН от френското .

ММ и той си поръча вчера едни камелки от английското, но дори незнам кои точно са. Отпуши се сам да си поръчва вече и сега става страшно  Joy.

# 28
  • София-Младост
krisiki   bouquet още веднъж хиляди благодарности,че ги показа  Hug

И аз получих раницата Пума за 3 дни  Peace Благодаря ти за темата   bouquet

Много дразните с Пепетата  Sad
И аз я чакам, но май пишеше 26-ти. Момичета Пума и Рийбок детски маратонки как са като онмерация? Разминаване има ли?

# 29
Чакам едни обувки от английското вече 2ра седмица, за приятелка са и вече се изнервям  Tired

Общи условия

Активация на акаунт