Отговори
# 660
Такаамм да разказвам за яслата. Днес ни извикаха след 9:30 понеже имало доста деца за приемане. Докато оформим документите стана 10ч. Незнам как е реагирал малкия, понеже го вкараха в стаята толкова бързо, че останах като в небрано лозе с отворена уста. Предполагам така е станало по добре. Казаха ми да го взема след 11ч. Аз отидох 11,15 и май последна си оставих детето и първа го взех. Като цяло нямам особено мнение от първия учебен ден. Утре ще го нося сутринта преди 8ч и ще закусва там.

Тази торф, която е по магазините е тотален, ама тотален боклук. Освен да завъдят мухи и гадники цветята друго няма да стане. От личен опит казвам, имам приятелка цветарка, от която постоянно вземах от стандартната пакетирана пръст, която се продава масово по магазините. С Паркстрой се родих. Там ходя с кеф   Mr. Green много ми е готино сред толкова цветя, обаче така и не се навиха да ходя да им помагам на добри начала  Tired

Пък и както и да го смяташ на промоция или не, чувала от разсадника си е определено много на далавера съпоставен количество - цена  Peace

Някой знае ли какво се случва днес в Русе. Следобед като се прибирах към нас видях две линейки пред блока до Симовата мелница. На главния път бяха спрели и имаше хора в градинката. Полиция не видях, но две линейки малко множко ми се видяха  newsm78
На горе по Волов чух още сирени и в един момент разчистихме пътя да мине пожарна кола. Колата продължи към изхода на града, но никъде из небето не се мяркаха пушеци от огън.

# 661
Ramlim  напълно съм съгласна с мнението ти. Децата са ни набори Grinning Да ти е жива и здрава.Може ли да споделиш  тук или на лични, каква литература имаха да четат за ваканцията.Просто ми е любопитно всеки град един и същ списък ли е или различни.Че аз меко казано съм ядосана на нашият.

# 662
Агнес, дано да мине добре и втория учебен ден на дребосъка.  Hug

# 663
Просто няма тетрадка, на която да пише едно "тетрадка 60листа". Просто от малки "учат" децата ни "да се забавляват", не да се трудят и да знаят. За знанието няма време, пък и то "не е необходимо" за да станеш "певица".

Ей под това се подписвам с две ръце Peace
Това си е и моя теория - децата нямат такава любов към книгите например, защото всичко им представено максимално цветно, 3D и т.н. Трудно им задържаш вниманието със скучните черно бели букви  Tired 
Нашите тетрадки ги купувахме от Метро и си имат всичко  Blush - Колите, Мечо Пух, Джак Спароу и някакви други, които не ги познавам.

# 664
Агнес, той не се е усетил къде отива. Утре, вдругиден очаквай включване.
Какво стана със справката за ваксините?
Сподели моля те от къде точно купуваш тая почва за цветята?

Не знам какво е станало в Русе - и аз видях линейки около 16,45.

chibi, няма как съвсем да не си пуснеш детето. Не е възможно да е до теб винаги или да е пред блока. От една страна не е добре за самото дете, защото това е като бомба със закъснител, от друга много зависи от компанията, ръководителите .... моята дъщеря много е ходила - и из България и извън нея, много мога да пиша за състави, организации, пари и ред ... но не искам. Принципно ако детето ти има някакъв талант и го развива трябват едни много пари и на практика всичко в един момент се обезсмисля. Аз не веднъж съм се чувствала като неспособна майка, защото ми е трудно да осигуря средствата  Sad но смятам, че всяко едно ходене я е обогатило, пораснала е малко, видяла е много, това може да и даде стимул за развитие.
Това разбира се води до лошо отношение от децата в обкръжаващата среда... абе няма пълно щастие, но и не може да ги предпазим на 100%.

За хората, които са ми приятели във фейса няма да напиша нищо ново, но за другите, които са абонати на Глобул искам да споделя, че сайта на Глобул е с промяна относно тегленето на допълнителни услуги и може да прочетете каква е тя. Аз бях измамена от хлапета, които са откраднали паролите на приятелка и ми писаха от нейно име, поради пропуски в сайта на Глобул е възможно някой да влезе и да си тегли това- онова и вие въобще да не разберете или да разберете едва сутринта, когато вече е късно. За щастие тези деца и те не са били съвсем наясно, тъй че се разминах с 66 лв., но съм подала жалба в полицията и писах на Глобул да си оправят пропуските и те са го направили, за което съм особено доволна!

Желая лека и спокойна  Hug

# 665
Агнес, дано да мине добре и втория учебен ден на дребосъка.  Hug

Дано и така цяла година  Hug

Злате, Парстрой се намира точно зад бившия завод БОР. Минаваш по пътя за ДАП и завиваш по улицата в ляво след бензиностанцията. Незнам дали знаеш задния портал на БОР (то сега там пак е портал, но има доста малки фирмички там). Продължаваш по улицата и свиваш в дясно точно като излезеш на правата, на която се намира сервиза на БМВ и ЗИта. Те оранжериите се виждат. Минаваш им през портала и търсиш някой, който да те опъти. По принцип в сградата до охраната им е пръста, а веднага след нея е оранжерията с цветята  Heart Eyes По принцип момичетата, които се занимават с продукцията са там, но в редки случаи ги намирам и в офиса на административната сграда срещу охраната. Питай някой, ще те насочат. То не че има кой знае колко персонал, но поне охраната или някоя работничка ще намериш. И двете момичета, които ти трябват се казват Гергана, така че и да кажеш името, няма да сбъркаш.

А документа от ХЕИ мина. Все пак си е официален документ и нямах проблеми за него.

# 666
agnes  изследванията с ваучера ли ги прави
дано и утре да не плаче много   детето........... и по малко болести ви желая

# 667
agnes  изследванията с ваучера ли ги прави

аз това си го желая най - много  Praynig

Не съм ползвала ваучера. Разубедих се. ЛЛ ми даде направления за кръв и урина, а педиатърката ни го допълни за пълна кръвна картина и урина и гърлен секрет, че малкия незнайно защо за втори път вдигна 4 дневна температура без видима причина. Всичко излезе чисто, та още се чудя и мая какъв беше тоя феномен. Та за васермана платих 9лв, за останалите изследвания на малкия общо пак към 9лв оставих. Та сумата ми излезе почти като тази на ваучера, с изключение че имах и друга екстра към изследванията.

# 668

Peace

# 669
и аз така го сметнах че не си заслужава ваучера
аз броя дните до 17 септември ....тогава ще тръгва малкия и сигурно ще има много майки и деца за изследвания другата седмица  Sad

# 670
и аз така го сметнах че не си заслужава ваучера
аз броя дните до 17 септември ....тогава ще тръгва малкия и сигурно ще има много майки и деца за изследвания другата седмица  Sad

Аз ходих миналата седмица във вторник и да ти кажа опашката си беше стабилна в кварталния клон на Здраве.
Носиш пишо и ако (шишенцата ми ги дадоха от лабораторията като ходих да питам кое колко ще струва) и това е всичко. После само боцкането на пръста остава.

# 671
а във вторник като ги прави кога бяха готови   

# 672
а във вторник като ги прави кога бяха готови   

всичко беше готово в сряда с изключение на гърления секрет, който стана в петък, но той на вас няма да ви е нужен.

# 673
Благодря ви, момичета, страхотни сте!   bouquet  Heart Eyes  Ще се поразходя до Макаронената тия дни .

пчелица работлива, много мило, но ми е направо неудобно  Blush

devi4ca, бяхме 100 % мъж до 7 месец, но от седми насам щъркелът ни сменил вързопчето с розов цвят, така че за сега и ти позна.  Heart Eyes

# 674
 Shocked
val_stef, сериозно ли с тези ND видеозони е възможно?!
Значи и аз мога да се надявам на женски щъркел... Whistling
val_stef, лека бременност и здраво бебче!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт