С какво ни дразнят свекървите?- тема 18

• 54 830
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Като сеирджийка в темата имам усещането, че доста от момичетата, които са крайно и категорично недоволни от свекървите си, всъщност са по-скоро предубедени. Имат предварителната негативна настройка за което и да е тяхно действие. Вероятно в много от ситуациите раздразнението ви е основателно, но замисляте ли се дали пък не сте им лепнали етикета на тези жени и толкоз. Подозирам, че те също си имат предварително и неопровержимо мнение за снахите... Нещо като порочен кръг се заформя.
Честно, някои от примерите са супер дребнави и смешни и с тях правите омразните си свекърви много симпатични на публиката Peace

# 436
Някак си вярвам, че ще се разберете. Надали ще си мерите "губерите". Уф, направо се потресах от темата, хем поне 10 години ме делят от "свекърството".
Тази девойка с болната свекърва направо косата ми изправи.
То бижа злоба, ама на смъртното легло на някой......

# 437
Някак си вярвам, че ще се разберете. Надали ще си мерите "губерите". Уф, направо се потресах от темата, хем поне 10 години ме делят от "свекърството".

Моля,не забравяйте ,че са майки на мъжете,с които доброволно, надявам се,сте избрали да живеете!

# 438

Моля,не забравяйте ,че са майки на мъжете,с които доброволно, надявам се,сте избрали да живеете!

С мъжете-да, с майките им-не. Laughing
Да, не е хубаво да си предубеден, но тъй като мисля, че усещам накъде биеш, не смятам, че уважението се дава, а колкото и клиширано да звучи-заслужава се.

# 439
  • Русе, у дома
Това е най-странното - за мен свекърва ми е жената, която е възпитала мъжа ми - той е такъв, благодарение на нея и аз няма как да не я харесвам.

# 440
Това е най-странното - за мен свекърва ми е жената, която е възпитала мъжа ми - той е такъв, благодарение на нея и аз няма как да не я харесвам.

Е, как ще харесаш някой, без да го познаваш, а и защо въобще е задължително да се харесвате?  Grinning
А и това, че е добре възпитан, какво всъщност доказва? Единствено, че и тя е възпитана, но това не означава добра, разбрана и т.н.

# 441

С мъжете-да, с майките им-не. Laughing
Да, не е хубаво да си предубеден, но тъй като мисля, че усещам накъде биеш, не смятам, че уважението се дава, а колкото и клиширано да звучи-заслужава се.

newsm10 newsm10 newsm10   Просто не са в разбиранията ми крайни и дребнави според мен реплики.

Е, и не мисля ,че този който ме топли нощем е с родител чудовище. Mr. Green

# 442

Не е от злоба, а това си е истината, това, че е болна не я прави невинна за всичко, не означава да ме унижава, обижда, подиграва открито, да клюкарства зад гърба ми мен и сина си и детето ми, не означава, че може да се опитва да ни манипулира и да не си мие ръцете след тоалетна и да мизерства и да не се къпе. И изобщо не е на смъртно легло, права и жизнена си е, само дето е откачена(тя и преди такава си беше). И ако ти беше такава повярвай ми не само снахата ми и децата ти нямаше да те погледнат. и изобщо не съм я оставила, помагам й с каквото и когато мога, но тя просто се на.ира вече. И от какво ти е настръхнала косата, че, не разбрах.??????????Едвам издържам простотиите й вече, а това, че детето се разболя у тях ми е капакът на всичко. Вместо да си трае и да е добра, щото не се знае колко ще живее, тя дай ма та като буца на гъз се е напънала да обръща света??????  И майка ми е неизличимо болна, но никаго не съм чула и гък от нея и да се оплаква, усмивката й не слиза от устата, винаги се е събразявала с нас и е гледала за кратко малката, когато имам нужда, по моите изисквания, никога не ми е противоречила, никога, никога не се е подигравала, обиждала мъжа ми и мен, не ни е манипулирала. Освен да й тегля една на онази майка на мъжа ми, нищо друго не ми остава, толкова съм ядосана, Но нееее пак съм глупавата и ще си трая, до кога не знам.
 НАСТРЪХНА ЛИ ТИ КОСАТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ........

# 443
Значи преди обвързване-сериозно проучване,ако вече е минал този момент,по-далеч от очите и то бързо ,за да не си тровите дните.Свекървата не е майка на съпругата и няма да бъде.

# 444
  • София
Беборана, ама това са стандартни чревни вируси, може навсякъде да го е хванало детето!

# 445

беборана..... как е свекърва ти ?

Започнаха химиотерапиите, откриха й още разсейки, общо взето здравословно не е добре, но изобщо не й личи. Докторите не дават надежда, няколко месеца само, но пък тя се държи, тя не знае всъщност и може би това я крепи. Оле майко ако разбере, ще си иде от тръшкане и рев, не от друго. Окапа й косата, прилича на мъртвец, не спира да пуши.

Оффффффф.
поне си чети старите постове като не се сещаш какво си писала преди .
Остава ли и месеци ,започнала химиотерапия па после нищо и нямало  ,права и жизнена била какво са то някакви там химиотерапии. ooooh!
просто думи нямам вече .
писала си преди ,че има проблеми с нервите ,някакво заболяване ,както и че другата снаха била наркоманка и тя отглежда другото си внуче .
Честно ако трябва да жаля някоя от двете то няма да си ти .
на тебе също ти беше виновна ,че не се явява да гледа детето всъщност ,не че не го прави ,а че изведнъж спряла да го прави .

# 446

беборана..... как е свекърва ти ?

Започнаха химиотерапиите, откриха й още разсейки, общо взето здравословно не е добре, но изобщо не й личи. Докторите не дават надежда, няколко месеца само, но пък тя се държи, тя не знае всъщност и може би това я крепи. Оле майко ако разбере, ще си иде от тръшкане и рев, не от друго. Окапа й косата, прилича на мъртвец, не спира да пуши.

Оффффффф.
поне си чети старите постове като не се сещаш какво си писала преди .
Остава ли и месеци ,започнала химиотерапия па после нищо и нямало  ,права и жизнена била какво са то някакви там химиотерапии. ooooh!
просто думи нямам вече .
писала си преди ,че има проблеми с нервите ,някакво заболяване ,както и че другата снаха била наркоманка и тя отглежда другото си внуче .
Честно ако трябва да жаля някоя от двете то няма да си ти .
на тебе също ти беше виновна ,че не се явява да гледа детето всъщност ,не че не го прави ,а че изведнъж спряла да го прави .

Офф,не искам да ми гледа детето,а да идва да го вижда поне, нали й е внуче, защото ние, ако не отидем 10 дена веднага вдига телефоните и почват скандалите, че не вижда внучето. Не гледа другото си внуче вече, беше за малко, тя собствените си деца не е гледала пък камо ли внуци  ooooh! Оставяли й месеци, може и години, никой не може да каже всъщност. Ако й оставяха месеци щеше да е на легло...
Айде със здраве!

# 447
  • Fort Worth, TX
Аз, да ви кажа, днес  захраних малката с шоколад. Давам й една кифличка, смуче там, по едно време ми замириса, кифличката била с шоколад. Като си помисля какво би написала някоя снаха тук. Сигурно  #2gunfire нямаше да ми се размине.
Дано нищо наистина да й няма, щото после ще си отхапеш задните части от яд, че си  и дала да ближе шоколадовата кифличка.

# 448
Това и майката може да го направи по погрешка. Не е фатално от веднъж според мен.

Мойто съкровище съвсем умишлено редовно даваше на детето като бебе шоколадови бонбони, мед и т.н. зад гърба ми, за да ми докажела, че може да му дава каквото си иска, независимо от това какво съм разрешила и давам и какво-не.

На две години отключи жестока алергия, ама пак аз бях виновна, защото съм го пазела много.

# 449
.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 11:24 от daryl hana

Общи условия

Активация на акаунт