Петимата тибетци – ритуали за младост, жизненост и добра форма – 3 част

• 55 088
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, вчера реших отново да започна с тибетците с 5 повторения.  Не знам как ми дойде на ум ( знам де , но........) на петия тибетец дишах като вдишвам на "пирамида" и издишвам на кобра". Голяма грешка. Така се прецаках... А това мие любимото от 5-те упражнения. На непоносимо ми е 2-ро ей тези крака докато ги вдигна......  Laughing Ако някой има идеи за други упражнения с които ада си помогна по лесно после да правя 2-ри тибетец, да каже. Ще съм много благодарна.

zai4eee как до 10 бе душа? То такава бройка няма, започваш с 3 повторения и всяка седмица увеличаваш с по 2- 5, 7, 9 , 11, 13,, 15, 17, 19, 21. 21 е максималната бройка. За въртенето с практиката ще свикнеш , ще ти се хармонизират енергиите и няма да ти се вие свят.  Hug

# 151
Ами нещо съм се объркала  Joy Утре тогава ще са 9  Crazy
Обаче на 4тия много ме болят китките на ръцете, уж ги разгрявам предварително...

# 152
  • Карлово
И китките ще ти заякнат, няма да те болят.

# 153
И на мен не ми е любим 4-тия  Cry
Иначе си ги правя по 21 пъти Simple Smile

# 154
Здравейте!Да споделя с вас ,4е преди два дни имах непреодолимо желание да направя мост (да,вярно от легнало положение) и успях.Мислех,4е никога няма да възвърна детската си пласти4ност,но сега съм обнадеждена.Ве4е всяка сутрин правя мост  и издрържам все пове4е ,Следваща цел-мост от горна позиция.Гръбнакът го 4увствам много гъвкав и силен,врата-по-добре все още има какво да се желае .Освен физи4ески смятам ,4е  и психоемоционално съм по-стабилна и също - желанието ми за пушене  намаля.Всяка сутрин се радвам като ставам и се радвам ,4е денят ми запо4ва с тези упражнения  Simple Smile 

# 155
  • София
Здравейте!Да споделя с вас ,4е преди два дни имах непреодолимо желание да направя мост (да,вярно от легнало положение) и успях.Мислех,4е никога няма да възвърна детската си пласти4ност,но сега съм обнадеждена.Ве4е всяка сутрин правя мост  и издрържам все пове4е ,Следваща цел-мост от горна позиция.Гръбнакът го 4увствам много гъвкав и силен,врата-по-добре все още има какво да се желае .Освен физи4ески смятам ,4е  и психоемоционално съм по-стабилна и също - желанието ми за пушене  намаля.Всяка сутрин се радвам като ставам и се радвам ,4е денят ми запо4ва с тези упражнения  Simple Smile 
Браво  Hug
От колко време изпълняваш упражненията ?

# 156
Аз пък днес нищо не съм правила защото нещо съм се схванала от вчера и моли врата, раменете и ребрата от едната страна...  newsm78 Може и да ме е надухало, утре по 9  Rolling Eyes

# 157

От колко време изпълняваш упражненията ?
[/quote]

Запо4нах от 03.01.2014 стигнах бързо до 17,но ги намалих заради болките и напрежението  във врата и световъртежа .Върнах се на 9 и сега на две седмици увели4ам с по 2. Simple Smile

# 158
  • София
Момичета от около месец по време на изпълнение на упражненията започнах да се прозявам неконтролируемо .Някой има ли идея на какво може да се дължи това ?  newsm78
А иначе вече ги правя 9 месеца всеки ден и се чувствам невероятно добре   newsm03

# 159
Аз ги спрях по време на МЦ и после не ги почнах.  Blush Вие спирате ли ги? От инструктурката ми по каланетика знам, че не трябва да се правят обърнати пози за да не се връща обратно това, което трябва да изтече.

# 160
  • София
Аз не ги спирам,ако не се чувствам добре просто намалявам бройката.

# 161
Здравейте, тибетки! Да побутнем ли хубавата темичка?  Правя ритуала втори месец, стигнах леко 21 броя повторения и се усещам фантастично! Чуден прилив на енергия,прекрасно  Grinningнастроение,намален без усилие хранителен прием,гъвкава походка и смалено коремче! С удоволствие продължавам напред!!! Simple Smile Grinning     А вие?   Simple Smile                                                                                     Пропуснах да уточня,че ги правя на фона на една любима мантра и приключвам преди да е свършила - няма 10 минутки!                                                                           

# 162
мисля да ги правя но съм много несериозна напоследък

# 163
Пропуснах да уточня,че ги правя на фона на една любима мантра и приключвам преди да е свършила - няма 10 минутки!                                                                           

Би ли я споделила и с нас?  Blush

# 164
  да ви следя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт