Петимата тибетци – ритуали за младост, жизненост и добра форма – 3 част

• 55 080
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • на острова на мечтите
Малко срамежливо,  искам да се включа в темата. Имам нужда от малко концентрация. И понеже вече за трети път ми попада под различна форма идеята за петима тибетци и ви намерих "случайно", от утре започвам Peace

# 181
# 182
  • на острова на мечтите
днес не успях да стигна до упражненията,но утре съм на линия. Преди доста време бях започнала да ги правя през ден, защото обичам да започвам денят си, зареждайки се с лека гимнастика. Почти бях забравила за съществуването на петимата тибетци. Но преди няколко дни открих във фейса приятелка,която ми беше споделила за този метод преди доооооста години и ето че почти веднага след това попадам на вас  Hug

# 183
  • на острова на мечтите
Сега се разрових из темата назад и като тледам затишието е огромно и през доста големи ингервали newsm78
Малко се обезкуражавам, обаче аз ще започна въпреки слабият интерес.
Щеше да е хубаво да се споделя, но и така ще се справя Hug

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 19:14 от danilu

# 184
  • София
Аз започнах преди три години,правя ги почти всеки ден с малки прекъсвания (по време на цикъл).
Промените при мен:
- елегантност при всяко движение,елегантно излъчване
-красиво оформени рамене,красиво оформен гръден мускул(бюст)
-най-голямата промяна е ,че започнах да мисля много по-добре и да искам да се развивам,научих се да намирам пътища...всъщност "прогледнах".
Забравих да кажа,че ги правя по 11 бройки.

# 185
  • на острова на мечтите
WONDERS, аз започнах от днес. Доволна съм, макар че е мноооооогоооооо рано да споделям. Започнах от 7 бройки. Мисля да увеличававам бройката постепенно. Според както се чувствам.
Като прочетох какви резултати си постигнала ми е чудно, че в темата има толкова слабо участие. Би трябвало да е пълно с ентусиасти newsm78
Е,засега сме две. По-добре от нищо Hug Ще влизам да чета назад и да споделям какви резултати постигам Peace

# 186
  • София
 bouquet
Не се отказвай,имат много голям положителен ефект.

# 187
Здравейте добри хораааа!

Петимата тибетци ми бяха препоръчани от един невролог, защото имам проблеми с кръста. Та този д-р ме просветли и всеки път като ме хване кризата, започвам да ги правя, като първото упражнение ми е голяямм зор, защото след 2рото завъртане ми се замайва главата и така си ходя замаяна цял ден и поради това, доста често го прескачам. Преди месец бях ги започнала и около 7 дни си ги правих, но пусти мързел... спрях ги.
Вие дами, ми действате много мотивиращо и още утре сутрин се мятам и ставам редовна и сериозна! Само да видим как ще се преборя с #1

# 188
  • Карлово
 lunichkaaa,
ами прави ги вечер като имаш проблем с първият тибетец.

# 189
lunichkaaa,
ами прави ги вечер като имаш проблем с първият тибетец.

Много сте права, не съм се замисляла, но нали са тонизиращи и мислих, че ако се правят сутрин ще е по-ефективно Simple Smile

# 190
  • на острова на мечтите
А, няма да се отказвам. Аз се мотивирам много от мм, който всяка сутрин става в 6 часа и отива на обиколка в парка. Ставам с него и имам около час, за да тренирам. После включвам на 4_та и хуквам на работа. Много е тонизиращо.
Втори ден правя петимата тибетци и само третият ми е малко труден  Crossing Arms Ама ще свикна Peace
Групата расте и това много ме радва  bouquet

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 11:28 от danilu

# 191
  • София
По мои наблюдения е най-удачно упражненията да се правят сутрин на гладно.
За да не ви става лошо, цяла седмица ги правете по три броя,и всяка следваща увеличавайте с по две.
Първото упражнение е много важно за отблокиране на чакрите ,които при нас са тотално  #Crazy

# 192
  • на острова на мечтите
Уау,аз точно на гладно ги правя. Все още ми е трудно с повдигането на тялото като мост. Чувствам се ръждясала Embarassed
Но и много заредена. bouquet

# 193
  • на острова на мечтите
Упорито продължавам да практикувами упражненията newsm39 261uu

# 194
  • София
Ще чакаме резултати  newsm74

Общи условия

Активация на акаунт