Вече на финалната права, бъдещата мама за среща със Септемврийчето се стяга!

• 26 635
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Ето ме и мен тумбачета.Чета си редовно,но вечно в движение и все не ми остава време за писане Blush
Фейт,много красива тема,благодаря newsm74
Мама Зайка,Канела ,Смайли и всички момичета с проблеми- дръжте фронта още малко. Praynig
И на мен ми беше много приятна срещата с Хриси,много се радвам,че има физиономисти.Защото аз по снимка абсурд да позная някой Mr. Green
Хриси,хареса ли легълце? 1crib На мен също ми харесва повече това на Арбор.А тези торби за пране ги има навсякъде-не си им обърнала внимание,защото не са ти трябвали до сега.Джъмбо,Карфур,Кауфланд,всички магазини за 1лв.
Най-после и аз се видях с Дяволов.Каза ми след месец да му звънна.Аз ще съм средата на 9м. #CrazyТа си мисля,така или иначе едва ли ще ме помни,като вляза в 9 м.ще му звънна и да се видим.И ние сме в отвора на "обратните"..обаче другите "обратни."Ние си бяхме с главата надолу от 7м,но вече е напречно.Та ще видим.Вървим едрички и не се знае ще има ли място за завъртане newsm78
Вчера бяхме на снимки при Калина.Нямам търпение да видя резултата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сигурна съм,че са страхотни.Много се забавлявахме.И много благодаря на Калинчето още веднъж Hug
Но явно от умора и от това,че  цял ден бях на крак-цяла нощ ме боля тумби.Но не бяха контракции,а постоянна болка SadДали не беше от някаква храна?Много се притесних,пих но шпа.Чувствах страхотна тежест при всяко ставане.За да заспя-можех само на дясно.Така или иначе съм самичка...реших да не тревожа никой.А ако стане по -страшно да будя мама и да ходим до спешното.Но слава Богу съм добре сега,почивам си и се моля да не се повтаря.Бебчо си ритка и го усещам,мести ми коремчето.
Прах за пране сме взели Сано Максима-течен.На пералнята имам 5 програми за бебе,специално,но не знам на колко градуса са.За гладенето-мисля,че ще ги гладя и от двете страни baby_neutral
Аз пера с капсули DASH-за бяло и цветно,пак на P&G,като ариел са,същата цена,в същата кутия.Разликата е,че се внасят от Италия,а Ариел от Румъния.Разликата в качеството е огромна.
Все още нищо не сме прали и подреждали.Всички дрешки са заедно,не са сортирани по възраст.
Дойде ми поръчката от Ла Редут.Всички дрешки са органичен памук за смешни пари.Страхотно мекички и красиви.
Приготвих чантата за родилния дом на 2,на 3.Дано не ми потрябва скоро.
Чакам мъжа ми другата седмица и да поразместим малко в спалнята.Да изпразня скрина и да го подготвя за бебчо.
За зодийките- около мен само девички.Много си ги обичам,много са мили,добри,работливи,любвеобилни,всеотдайни и т.н.Винаги съм искала да имам бебече овне или лъвче:) baby_neutral
Вие с тези скалички ме подлудихте..така ми се дояде и на мен..Но тук няма от къде да си купя .За сметка на това изядох 10 бонбона Рафаело smile3508  Мисля вече да ги заключа в някой шкаф Joy
За Вестителка,аз няма да избирам.Защото имам интернет постоянно на тел.Дали ще ви съобщя аз новината или ще пиша на някоя мама за мен е все едно baby_neutral
Скай-за името на бебчо аз също съм за Калоян.А на галено може и Коко,Коки.
Ох,че дълго стана..но не се бях включвала отдавна:)
Хубав ден на всички,аз отивам на кафенце в една съседка  food010

# 106
  • Варна
Ха-ха Sky, мъжа ми така в началото беше много стреснат като заживяхме заедно, защото беше като казарма, а той си е по-разхвърлян и свободолюбив, и не обича правилата. Но сега е много доволен, че малкия ще е дева и ще прилича на мен, защото аз съм по-твърд характер и довършвам нещата до край. Мъжлето ми е рибка и е по-мекушавичък и бързо се отказва от задачите, иначе е много грижовен и любвеобвилен (качества, които аз много много не притежавам), което ни допълва разбира се. Ако сме двама като мен ще се избием  Mr. Green

# 107
  • където мечтите се сбъдват
Благодаря за отговорите за зодиите  Hug Аз съм чела доста,но предпочитам инфо от хора,представители на тези зодии.Настроила съм се за една госпожица везничка  smile3522 ,защото термина ми е във везни,но ще оставя на нея да си избере в крайна сметка.Все пак,ако е везни сигурно ще се колебае до последно:да изляза ли да не изляза ли,кога да изляза  Joy Joy Joy

# 108
И аз да се разпиша в новата тема, момичетата които бяха си поръчали несесерчето на Tommee Tippee полуихте ли си го? Аз не съм очарована от него, ама да бях отишла да го видя първо в магазина на живо, сама съм си виновна.
За праховете гледам си говорите аз още не съм си избрала, мисля само да взема Тео бебе за да изперем с него количките, креватчета, столчета някой слънчев ден.
За кърпичките аз имам може би тъп въпрос ама като ми е за първи път Simple Smile, когато се сменя памперса в домашни условия, пак ли се ползват кърпичките, само с мокра кърпичка ли се забърсва, въобще каква е процедурата  Blush за миене при всяка смяна май ще ми е трудно с тея чешми дето са им ниско батериите и не може да бръкнеш какво остава да миеш бебето. Освен това гледам, че всички кърпички почти са блъскани здраво с парабени и какви ли не химии  newsm78 и не знам какви да взема, нито пък за колко време колко броя кърпички стигат.

# 109
future-maman и аз пера с dash, но течен или прахообразен, много съм доволна, видях че имат и детски, но нз дали ще е хубав

# 110
paca73 - аз днес си взех болничния 45 дни преди раждане. Докторът в ЖК е в отпуска, но този, който го замества ми го издаде. Така че иди си на датата и заместващия лекар ще ти го издаде.

Днес си направих и първия запис на бебето. Сестрата ме шашана, като ми каза, че бебо имал нарушен сърдечен ритъм...Веднага звъннах на Гърчев (аз при него си ходя на частно и при него ще раждам) и му казах за резултата. Беше в родилна зала и се качих при него. Прегледа ме и каза, че всичко е точно, няма място за притеснение  Wink Wink. Другия път като се видим, ще мислим и дата за секциото. Най-вероятно първите дни на септември.

Сега изчезвам към фризьора, че ще закъснея Simple Smile

# 111
Santex щом сте се взели с твоя мъж значи има надежда да заживеят в един дом Дева и Риба(Нико е зодия щука). Честно казано виждам ги като пълни противоположности. Иначе ако е дева ще сме въздух огън вода и земя. С две думи орел рак и щука.

# 112
Олееее,нова тема и вече цели 7-8 страници изписани!
Фейтче,страхотно си се справила,какво винаги!Благодаря много! Hug
И на мен вчера ми беше ужасно лошо и тежко на корема,както е писала и future-maman....Натиска вече здраво малката,а и батито си иска неговото-излязохме на площадката да играе и не се спря...То катерене по пързалките ли не беше,кара камиона си,скача....По едно време се замислах,че догодина по същото време,ще тичам след двечки,живот и здраве!Дупе да ми е яко!
Гладех дрешките отвътре и отвън до 3 месец.Перях на ниски градуси и с Тео бебе отначало,а след 6 месец на Денис,започнах вече да ги слагам с нашите заедно и с Ариел.
За мокрите кърпички-в момента сме на Baby Love и Baby crema.Pampers ги водят уж най-добрите,не са лоши,но гледайте да не правят пяна.Отначало миех дупенцето едва-ли не след всяко акане,понеже особено в периода когато са само на кърма,оливането си е голямо и по доста пъти на ден,но постепенно започнах да забърсвам само с кърпички,слагах кремче и така.А и когато се наложи да се смени памперс навън,няма как да се търчи до вкъщи да се мие.
Иначе за зодиите-татито и Денис са Лъвове,страхотна зодия според мен!Деви познавам много и съм с хубави впечатления.Живи,здрави,пък каквото-такова!За името-избрано е отдавна,първата ми дъщеричка щеше да се казва така,но не го казвам от суеверие....Мама Зайка,стискам палци,мила! Praynig

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 15:37 от tolinka

# 113
Абе Мамите с момиченца Лили също е хубаво име, защо не го виждам в списъците ви  Embarassed Embarassed

Супер си е името. Лъчезар щеше да е Лили, ама на... размина му се  Laughing

Ето я статията за омекотителите:
http://blog.ekomama.net/2012/06/08/omekotitel-ne-blagodaria/

Отивам назад да чета, че пак сте писали, та писали...

# 114
future-maman и аз пера с dash, но течен или прахообразен, много съм доволна, видях че имат и детски, но нз дали ще е хубав
Аз съм пробвала само капсулите и съм супер доволна.Детския мисля,че са розови капсули.Не съм взимала.На мен ми го похвали една продавачка,която много учудено ме попита,защо взимам Ариел и дали съм пробвала този.И тогава взех и не съм го сменяла.

И аз да се разпиша в новата тема, момичетата които бяха си поръчали несесерчето на Tommee Tippee полуихте ли си го? Аз не съм очарована от него, ама да бях отишла да го видя първо в магазина на живо, сама съм си виновна.

И аз не съм го виждала на живо,а нашите комплекти още не са пристигнали.Ако не ти харесва,пускай го в Продавалник на по сносна цена и веднага ще се отървеш:)Аз се успокоявам,че имам купени четка и гребенче,нокторезачка.Ако не ми хареса ще трябва само един термометър да си купя допълнително.И ще го махам и аз. Wink

# 115
привет мамита  Hug Имам контракции слабички на 30 минутки. Пуснаха ме вкъщи да си почина пък като наближи времето потегляме към Шейново пак.

# 116
Ох , да взема да се запиша , пък после ще се връщам да чета... Тамън реших ,че съм ви настигнала и то какво ? нОва тема , стр 8....
Фейт ,благодарим за старанието всеки път  Hug

За праховете за пране - аз съм доволна от Тео бебе течен с алое. Омекотител харесвам Семана , ако няма от нея взимам на Силан. Другите не ми харесват.

Пера дрехите на 40градуса , мисля че не са им нужни повече.

Зайче Hug , буболека много бърза . Дано се позабави още 10-15 дена поне .  Heart Eyes
Опитах  се да кача снимчици в "покупки" , ама не успях , ще пробвам пак...

# 117
мама зайка_ вече се вълнувам. Сигурно в неделя като се прибера ще имаме първото бебе в темата  bouquet
Стискам ти палци, сигурна съм, че всичко ще мине добре!

# 118
Зайче , какво ще рече като наближи времето ? Искаш да кажеш днес-утре ?  Shocked Дребния кой го гледа ?

# 119
future-maman Пуснах го аз и се намериха веднага мераклии. Пише, че е произведено в Китай, четката за коса не е кой знае какво, четката за зъби не бих я сложила дори в моята уста, термометъра под всякаква критика и външно дори, пиличката хартиена тънка като за еднократна употреба, аспиратора за нос с кофти качество, ножичката и нокторезачката биват, не са по-различни от тия дето ги продават самостоятелно. Несесера отвън е от материя подобна на плюшено-поларено. Ако трябва да дадеш за това 49лв ... мен много би ме било яд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт