Вече на финалната права, бъдещата мама за среща със Септемврийчето се стяга!

• 26 628
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
eva_82 не съм запозната с тези клексани и т.н. но е хубаво наистина да се консултираш с лекар ... и все пак да вземеш важно решение как ще постъпиш Hug

Аз знам, че трябва да се гладят от вътрешната страна, особенно тези дрешки, които ще са към тялото, а горните може и от външната!

Crazy съжалявам, но това не бих си го причинила  ooooh! Mr. Green
Ще гладя само отвънка и толкова ... даже след третия месец мисля да спра и тази дейност  Heart Eyes Не, че  ще съм лоша майка ... просто не искам да изнежвам бебока  Mr. Green а и да пощадя малко себе си  Crazy

Euphorica това значи ли, че бебето слиза вече на долу  Crazy
Ох леле, мале ... почивай си тогава, миничко остана  Praynig Hug

bel4eto за запечатване на цветовете това не го знаех  Hug

zornitsa85 Разбира се, че ще се радвам да оповестя щастливата новина  Hug След малко на лични ще ти пусна телефона си  Heart Eyes Иначе за срещата - кажи кога ти е удобно и на теб  Hug

Аз се радвам, че няма да стигнем до зодия Везни ... майка  такава и е голямо инатче  Crossing Arms повече от мен де съм скорпионче  Mr. Green

Лъки smile3521 И на мен Никола ми е любимо име. Замисляла съм да кръстим бебето Никола II  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy него може НиколаЙ да го кръстите Mr. Green  Hug

Аз освен скаличките похапнах и подобаващо количество диня и ми се ще да издавам звуците на онова,розовото животно хаха hahaha

hahaha hahaha hahaha да не е това    Hug

# 91
# 92
Офф моя бременен мозък чак сега му просветна да си избере вестителка Simple Smile Само не ми е ясно на какъв принцип трябва да стане тоя номер Simple Smile

# 93
eva_82 не съм запозната с тези клексани и т.н. но е хубаво наистина да се консултираш с лекар ... и все пак да вземеш важно решение как ще постъпиш Hug
 Фейтче, тя консултантка ми го каза това, че го препоръчал хематолог  Rolling Eyes
Частна консултация не мога да си позволя на този етап която  почва от минималната цена на 500£  #Crazy Не е като в Бг, те за това хората се прибират в Бг за лечение и прегледи....щото тука  трябват много нули  #Crazy
Дано имам късмет..следващата седмица ще се видя с една специалистка... уж  Rolling Eyes ама каквото каже тя това... Sad
Повече ме притеснява, че след като ми спрат терапията може и да не ме гледат на скан повече и да наблюдават как варвят нещата....ако имам всяка седмица скан до края ще ми е по спокойно....в такива моменти искам да съм си в Бг  Sad

# 94
  • Варна
Аз вестителка няма да избирам, защото смятам да си взема лаптопа с мен и ще ви пиша като родя  Laughing

# 95
Фейтче, ами аз до 5 съм на работа, така че по рано не мога поне не следващата седмица. Иначе след 6-ти съм цял ден фрее.
Но вие ако се разберете за по-ранен час следващата седмица, няма проблем, ще се присъединя към по нататъшните срещи. Hug

# 96
Офф моя бременен мозък чак сега му просветна да си избере вестителка Simple Smile Само не ми е ясно на какъв принцип трябва да стане тоя номер Simple Smile

Ами хапесваш си момиче от първа страничка и искаш в ЛС телефона. Като родиш живот и здраве и пращаш инфото, което съм написала пак там ... и задължително ник нейма от форума за да не стане объркване  Mr. Green

Ева ... наистина е доста неприятна тази ситуация. Спрат ли ти това лекарство ще трябва постоянно да си на щрек за малката дали шава ... ужас  ooooh!

Фейтче, ами аз до 5 съм на работа, така че по рано не мога поне не следващата седмица. Иначе след 6-ти съм цял ден фрее.
Но вие ако се разберете за по-ранен час следващата седмица, няма проблем, ще се присъединя към по нататъшните срещи. Hug

Ами хайде тогава за по-следващата седмица ако искате всички да се съберем  Hug
Какво ще кажете мами  Heart Eyes

# 97
Фейт точно това животно имах предвид  hahaha.А на теб като се замисля ще ти прегрее ало-то:) Май си едната вестителка на всички ни Hug

# 98
Аз съм ЗА с двете ръце, за някоя предиобедна среща след 6-ти.

# 99
Фейт точно това животно имах предвид  hahaha.А на теб като се замисля ще ти прегрее ало-то:) Май си едната вестителка на всички ни Hug

Ееее, вий няма да раждате в един и същи ден ... предполагам  Whistling ... нали  #Crazy  Mr. Green  Hug

Зори ... ами хубаво е да е към 9 най-късно 10 часа, че до обед в големите жеги да се приберем  Heart Eyes

# 100
  • Варна
stefanel За детето везни какво да ти кажа,според мен голямо влияние оказва и средата,в която детето расте и се отглежда.Лично аз бях послушна  Laughing и тихичка,но постоянно променях желанията си относто занимания .Преминах през всички възможни танцови,художествени и спортни изяви.Обожавах да се занимавам сама с разни неща,да рисувам,апликирам,моделирам ...това го правя и сега (картички,кукли и др. ).Но пък с баща и брат художници няма как да не се повлияя .Обичах времето прекарано навън с други деца или времето с книжки в къщи.Постоянно пренасях разни животни от улицата Mr. Green за радост на родителите .И пак си мисля,че не всички деца везни си приличат.
Скрит текст:
Не мога да не се похваля какво си купих за 8 лв. от Second hand : панталон с ластик слим,3 жилетки ( Zara,Benetton,Mango ), блузки 2 бр. ,потник за кърмене ей такъв,
Скрит текст:
,  2 тениски за малката и 1 нов плик за детско одеалце  Mr. Green

# 101
Аз съм ЗА с двете ръце, за някоя предиобедна среща след 6-ти.

съгласна съм и наистина е по-добре по сутринта по хладничко(уж)

# 102
А ние софийски мами няма ли нещо да измислим...Че всички няма да могат е ясно ама... Crossing Arms
Фейт-не се знае,знае ли се:)).Когато почука на вратата Mr. Green

# 103
Завърнах се. Моят лекар е категоричен за секцио. Каза че нито ще си рискува практиката, нито ще ми рискува живота с приумици. За него секцио е по малкия риск. Изборът е мой, но той не се ангажира да ме изражда ако реша да е нормално.
Иначе бебока е 1800гр надолу с главата и всичко ни е наред и на двамата. Килограмите ми са все така +4 и не мърдам нагоре. Каза да не се тревожа, важно е че бебето наддава идеално. Дата за секцио ще се назначи в 9м, но практиката е 5-7 дни преди термин.
Fate за имената Борис отпадна точно по описаната от теб причина - да трябва за всичко да се бори в живота и да не му е лесно нищо.
Омекотител не ползвам и за нашите дрехи дори. Колкото по малко химия и козметика, толкова по добре според мен. Пера на 40 градуса цветно и на 50 бяло. Детското ще пера на 40. Отделно, че аз не съм видяла такава мръсотия, на която да са и нужни 90 градуса, още повече при бебе. Те са си все чистички.
Зайче чакаме те с включване с хубави новини. Нямаш никакъв шанс за Дева, много седмици има докато изтече Лъва, но пък Лъв е прекрасна зодия.
Агира, тъй са болежките в 9м. Скоро ще ти мине и на теб. Hug
Лъки, Лъчезар е страхотно име, но не искам да е кръстено с моята буква. Отказахте ме от Боян определено.
Лили Калин е заето иначе и на мен ми е любимо, но племнницата на мъжа ми е Калина. Лилия ми беше в списъка с женски имена, преди да отпадне буквичката Л заради моето име. Но там имаше толкова хубави имена. За момичета е лесно-прекрасни имена има.
Mally.G Нико държи бебето да е и то Николай.
Стефанел, бебето е на границата между везни и дева, а аз като една везна идея нямам какво искам да е. Везни е прекрасна зодия за жена, но мъжете Везни с женкари, несериозни и безотговорни. Аз Деви не харесвам, но за мъж е много хубава зодия. Отговорни, дискретни, амбициозни и последователни. И все пак ме влече да избера Везни. Не ща да ми тежи такъв тежък избор обаче. Искаше ми се то да си реши аз само да приема каквото стане. Девите и аз съм чувала че са много лесни за гледане деца. По описанието на Сантекс, усещам че на Девата ще и е много трудно в нашето семейство. Освен тя да ни строява нас. Най ме притеснява именно този прагматизъм, който всички земни зодии притежават, че много ще задуши и тримата други членове на нашето семейство.
Авара напълно съм съгласна с теб за пренаталното възпитание и раждането. Това между другото е в основа и на конституционния тип при хомеопатичното лечение.

# 104
Ееее Скайче ... и вие много сте пораснали, браво  Hug

Аз ви изоставям за малко ... да си починете от мен  Mr. Green че имам малко задачки ... айде до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт