Вече на финалната права, бъдещата мама за среща със Септемврийчето се стяга!

• 26 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
здравейте, момичета! Не мога да ви смогна, много пишете! Simple Smile
 За прах си говорите, ама аз си взех Само и съм доволна, вече съм изпрала всички дрешки, харесва ми това, че изпира добре и после няма миризма на прах. Омекотител няма да ползвам, аз дори и за нас вече не ползвам, че забелях как белите дрехи ми стават сиви от омекотителите и сега пера само с прах "Персил" и съм много доволна. За температурата на пренето: почти всички ги пера на 40, само тези на които изрично пише, че са за 30, ги пера на 30. 60 и 90 ми се вижда много, а и програмите са много дълги.
 Фейт, 22 е още лъв! Аз сега проверих, че днес бяхме на преглед, и ни казаха, че сме по-големи и ни определиха термин 22.08! Иначе всичко ни е наред: тежим вече 2 852 г., малко сме по-големички, плацентата вече ни е зряла, имаме си достатъчно околоплодни води, другата седмица ще даваме кръв, урина, микробиология и ще записваме тоновете.
 Темата е чудесна!   bouquet
 Зайче, Канелче  Praynig
 Пожелавам хубав ден на всички!  Hug

# 76
Исках да питам за гладенето, от вътрешната страна ли е по- добре за бебетата? Сори, за глупавия въпрос.

Ами на мен както ми дойде  Mr. Green

Повечето гладя от външната страна, само жилетчиците понеже са разкопчани от вътре и отвънка  Heart Eyes

Значи трябва да устискам до 23-ти  Praynig Mr. Green

# 77
Аууу  #Crazy 15 страници изчетах  #Crazy
Фейт благодаря за темата  Hug  тази мадама с дините е супер Heart Eyes
Мама зайка успех ти желая  Simple Smile
За скалички, радвам се че не ми се приядоха, кой знае къде щях да ги диря сега  Mr. Green
За прахаза нас  перем с различни, но от 3 -4 месеца, сега сме на течен персил, този лилавия, пере супер и мирише разкошно  Heart Eyes
Скрит текст:

За омекотитела  за нас сме с тези двата
Скрит текст:
  и този
А на бебка съм взела две шишета от този
Скрит текст:

# 78
 Аз знам, че трябва да се гладят от вътрешната страна, особенно тези дрешки, които ще са към тялото, а горните може и от външната!

# 79
за гладенето, гладя и от двете страни  Heart Eyes
От вчера новините за прегледа са.....
Тежим 2556 кг, но...... има някакво налягане  на пъпната връв и трябва да се следи,  за сега сме над средната граница...другата седмици сме пак на скан  Praynig
Искат да ми спират терапията с инжекциите  Cry много ме е страх, такъв рев му ударих вчера с крокодилски сълзи...много ме е страх ако ги  спра да не стане по лошо  Cry

# 80
Искат да ми спират терапията с инжекциите  Cry много ме е страх, такъв рев му ударих вчера с крокодилски сълзи...много ме е страх ако ги  спра да не стане по лошо  Cry

На каква терапия си ,мила?Сигурно си писала,ама пустия му мозък като не помни Embarassed
Иначе аз клексана го спрях вече.Пропуснах да сложа 1-2 инжекцийки,но покрай оперции и антибиотици съм забравила.И без това трябваше до края на този месец да свърша и с тях.

Ох,какво е гот на климатика.С песа сме се излегнали като бейчета и даже сме се завийкали с чаршафче  Laughing

# 81
На Fragmin, то е като Фраксипарина и Клексана, но аз когато бях в Бг преди да забременея ми казаха, че трябва да е до края та и 2 седмици след като родя.....а тук искат да го спра и като родя да  си го бия две седмици  Sad
Ти защо го спря?
Аз имам Pai 4G/4G

# 82
  • Русе
Здравейте на всички, и аз да се запиша тук Simple Smile

Първо да пожелая на бъдещите мами всичко да бъде наред, да им се родят едни прекрасни малки създания, които да ги радват дълго занапред !

Относно зодиите майка ми настоява Софи да не излиза по-рано от 21 септември, за да е ВЕЗНИ като нея Simple Smile Опасна работа, не може да се излезе а глава с нея Simple Smile

А след прегледа вчера докторът откри, че главата на бебка е прекалено на ниско и като измери разстоянието на шийката се оказа 2,8 мм, което не е хич добре.Нормалното било 4 мм, под 3 било опасно вече.Каза ми САМО да лежа и да пия Магнерот 3x2 на ден, дори и спазмалгон, но аз нямам болки засега...

Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Може би бебенцето тежи, не знам...притеснявам се, но щом трябва да лежа, ще лежа. Кажи-речи това се случва веднъж в живота и ще се справя и ще забравя...

# 83
  • Бургас

За зодиите- определено искам моето бебче да е лъв, деви изобщо не харесвам като характер. ЛЪВ е силна зодия, с характер, с инат и са чаровници, както беше писал някой. Преди моя мъж, повечето ми гаджета бяха все лъв (не че по зодията съм избирала)- сходство на характери и темперамент.

И моят мъж е Везни и повечето преди него Везни са били. И съм го разбирала чак след като съм си паднала. Сега много искам да не е Дева малкия, не ме кефи за мъж тая зодия, та дано и той да е Везни, пък ако зачака и се роди в първите дни на октомври ще съм още по-доволна.
doh И мъжа ми, и сина ми са Везни Confused Мнооооого тегава и нерешителна зодия (или така ми се струва, 'щото аз съм скорпион). Иначе страшно чаровни и обичливи smile3521
Стефанел, детето Везна  е много нерешително, емоционално, вечно търси одобрение и аплодисменти. На критиките реагира доста остро (макар, че и двете ми Везни са на границата между Везна и Скорпион и наблюдавам доста голяма доза скорпионски инат). Иначе са с претенции до небето ooooh! за каквото и да се сетиш. Но, както казах - много обичливи и гушливи Simple Smile
Чики,  Hug
Скай, Още един глас от мен за Боян Peace
Лъки smile3521 И на мен Никола ми е любимо име. Замисляла съм да кръстим бебето Никола II  Joy
Еуфорика, с предната ми бременност бях така от 7ми месец. Лекарите казваха, че няма да издържа и до 8ми. Еми не само издържах, ами и родих само 6 дни преди термин, което си е почти на термин - 39 г.с. Peace

# 84
Да кажа и аз каквото знам за гладенето(доколко е вярно не знам,но аз ще го направя). Когато купим нещо ново на бебчо,например чаршафите, е хубаво да се изгладят най-напред от вътрешната страна,защото така цветовете се запазвали по-ярки Thinking. Тази процедура се прави преди прането на съответната дрешка...

# 85
Оххх момичета не мога да ви изчета, забравих какво щях да пиша, ама нека започна с това - така се радвам, че се присъедих към форума и тази група. Така научих много неща и си отговорих на много въпроси, благодаря ви на всички Hug Hug Hug , много много ама много  Hug  bouquet Hug  bouquet
Фейтче и Милена87 ви избирам за вестителки /сега май трябваше да ми пратите вашите тел. номера и като се случи щастливото събитие да ви дам инфо, нали??/
На мен другата седмица ми е последната работна newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Може да ми кажете за кога и къде сте се разбрали за срещата, ако мога задължително ще дойда, много искам да се запозная с всички
Евааа този магазин за хавлии и аз го знам, той ми е в списъка с обектите за посещение след като излезна в майчинство.

# 86
Зори така е,пращам се след секунда на лични:).Аз освен скаличките похапнах и подобаващо количество диня и ми се ще да издавам звуците на онова,розовото животно хаха hahaha
Останах си вкъщи днес ,а пратих мъжа да оправя някои дреболии в квартирата.Аз уж да сготвя и изчистя тук,ама тая диня промени плановете та чак ми се доспинка Laughing Laughing
Добре е ,че ме подсетихте за гладенето и от двете страни-така ще направя да ми е мирна главата поне с първите дрешки ,които от неделя или понеделник започвам да пера:).
За зодиите -вкъщи сме аз телец,мъжа -овен...баща ми е везни...съвсем различни сме и тримата.Едно лъвче ако излезе ще ни строи всичките сигурна съм:).Мъжете деви са кротки,вярно е ама ми се струват прекалено капризни..

# 87
Лъки smile3521 И на мен Никола ми е любимо име. Замисляла съм да кръстим бебето Никола II  Joy
 rotfImbo

Аз освен скаличките похапнах и подобаващо количество диня и ми се ще да издавам звуците на онова,розовото животно хаха  smile3532

# 88
Miii Благодаря за отговора  Hug

F.a.t.e. Страхотна тема  newsm10

О виждам сте подхванали зодиите ooooh! - майка ми, сестра ми, брат ми и сега и таткото са все Везни.... Ако малката изчака до термин и тя ще е Везни  Crossing Arms - е не е честно няма отърване  Mr. Green

# 89
При нас и двете баби са зодия Дева.  Crazy
 Едната е в края на август, а другата в началото на септември, да видим сега и бебонка, какво ще реши...  Party Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт