За обучението с любов! - петъчна

• 9 206
  • 226
  •   1
Отговори
# 120
 newsm48 и тука Космоса лае!!!!

# 121
  • на кого му пука
Ми не знаем какво очакваш в петъчната.

Айде и аз да се отчета.
1.Имаше един особено добър специалист по причиняване на оргазми в 98% от часовете практика преди женения ми период.Уви не вземам опреснителни.
2.Научих се кога и как да пускам на мъжа си така че хем да е доволен ,хем още повече да му се иска.
3.Умения допълнителни за тоз модел на който се возя ,слава богу за сега не ми се налага да усвоявам.

# 122
  • София
Цитат
Кой е бил най-добрия учител? Обучавате ли се все още с него?
Какви нови знания и умения придобихте за последно?
Има ли още нещо което мислите, че трябва да научите? Или го знаете теоретично, но не сте го практикували...
Повтарям началото на темата за да подсетя, че няма отговори на въпросите ...

Но какви са тези обидни въпроси! Аз съм ССФ. Знам всичко, винаги аз съм учителка, нищо ново няма под слънцето за мен.

# 123
Labrador, това цяла седмица ли го писа  Joy

Да, бе..и после бил лаконичен  Crazy

И аз гласувах. Ама изпуснах една от опциите от бързане. Тюх!

# 124
Гласувах и аз и да използвам темата да отбележа, че аватарът на случайна непозната ми прилича на облещен насреща ми инструмент за анализ(дупи). Пилето не го забелязвах дълго време, дори и сега ми е трудно да го открия.

# 125
  • на кого му пука
Как бее?Тази иначе толкова симпатична малка птичка тъй жадна за знания затова се блещи ,не за друго.

# 126

Лай му и ти!  Mr. Green

# 127
  • # супернатурална #
Завърших образованието си преди години. Имаше и добри, и лоши преподаватели. Някои от тях тепърва прохождаха, та процесът бе двупосочен. Открих призванието си, подписах договор и от тогава си работя само по специалността. Правим си фирмени обучения, тренинги, опитваме се да следим новостите в областта и да ги прилагаме с цел повишаване ефективността. Работодателят не е склонен да ме праща на курсове за преквалификация. Пък и аз не настоявам. Само за тези светила бих се жертвала

Да изкарам поне един семестър, да ме скъса този от дясно... Rolling Eyes

# 128
Само за тези светила бих се жертвала.

Чудесно, ще си го сложа в подпис да ти го напомням профилактично.  Mr. Green

# 129
  • # супернатурална #
Ако намекваш нещо за твойту-то не може ни да ме учи, ни да ме скъса  ppp Да мушне един молив в къдриците и да сяда да си води записки  Laughing

# 130
Именно! За кво ти е?  Mr. Green

# 131
  • # супернатурална #
А де! Алтруизъм, да не кажа благотворителност  Tired  Все пак не ме пускат да се обучавам, нямам забрана да сея зрънцата на познанието  Laughing

# 132
  • София

а на тоя от ляво кво му е? а? а? а?

# 133
  • # супернатурална #
О, и той е прелест. Ма не мож' ме скъса. Но ще му дам да опита  Flutter

# 134
А де! Алтруизъм, да не кажа благотворителност  Tired  Все пак не ме пускат да се обучавам, нямам забрана да сея зрънцата на познанието  Laughing

Немой се хаби, остави ме аз да се тормозя и измъчвам с образователна дейност. Толкова не ставам за учител, че направо свят ще ми се извие. Няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт