За обучението с любов! - петъчна

• 9 193
  • 226
  •   1
Отговори
# 135
  • # супернатурална #
Бе ти недей, че може да е взимал две за една, да е защитил докторантура и да се чудим от коя маза врата  да избягаме  Joy

# 136
Имам подобни подозрения, това католическите училища не прощават. Не ние, Краули, не ние, аз.  Mr. Green

# 137
  • # супернатурална #
Правилно, аз не. От ужас ми се подкосяват краката, блъскам се в стените и не мога да избягам  Tired Падам на колене и почвам да шептя "Аве Мария" или нещо подобно. О, не, сега пък му напомних за Сестра Беатрис. Господи помилуй, права беше за католическите училища  Shocked

# 138
Шибалки за теб! Mr. Green

# 139
Перфектни преподавателки имало тук?!?
С нетърпение чакам да започнат практическите занимания и стажът
и някоя да ме запише в нейния курс.
Обещавам да бъда най-прилежния ученик. Hug Grinning

# 140
Що не свиркате, че имало петъчна тема, бе! Едва сега ви видях.
Отивам да ви чета.

# 141
10. Ванилия - дефиниция, локация, местообитаване. Отговор на въпроса - Има ли тя шанс за оцеляване?

Ето това сграбчи погледа ми и го задържа, Мамасита знае защо. Може ли малко повече подробности и нужно ли е да се чете целия конспект? Инак и аз съм проста и неука.

Не, само да разрешиш пъзела с кутийката и да се оставиш на удоволствието:)

Ох, котьооо!

Надушвам интертекстуалност, която ми бяга поради апокрифност на библиографията. Може ли пояснение или линк(ове)?

# 142
За линкове ме мързи, но с три думи: Пинхед мирише на ванилия. Grinning

# 143
Не само Пинхед, ами и цялата весела команда извратени създания от другото измерение. Първо ти замирисва на ванилия, след това идват, награбват те и ти доставявт неземно удоволствие, което не само граничи с болката, ами и преминава границите й.

Сега съм се напръскала с едно парфюмче, дето е микс от сандалово дърво и ванилия.

Никога повече няма да мислите за кекса по същия начин, посягайки за пакетче ванилия...

# 144
Мерси за поясненията, дами. Сега ще се доразровя в Уики, че Хелрейзър не ми е силна страна.

# 145
Мамасита, мен единствено Пинхед ме вълнува.  Mr. Green Само от краткото ти описание ми стана хубаво.

# 146
  • Galaxy 13197853088
Напушихте ли се с ванилия уикенда, а?

# 147
  • Kопенхаген
Охо... Рект. на Академията се е обзавел с шибалчица... Я колко непослушни дупета са се наредили около него  Grinning

# 148
Напушихте ли се с ванилия уикенда, а?

До хрилете.  Mr. Green

# 149
  • на кого му пука
Обичам мириса на ванилия обаче явно съм пропуснала интересна дискусия/отново/,защото въобще не знам за какво говорите.

Общи условия

Активация на акаунт