За обучението с любов! - петъчна

• 9 180
  • 226
  •   1
Отговори
# 150
  • Galaxy 13197853088
Бях в един голям магазин вчера и ми направи впечатление силния
аромат на ванилия малко преди касите,както и част от посетителите
обикалящи в кръг около щандовете с особено изражение на лицата.

# 151
  • Kопенхаген

случайна непозната и аз, но май всичко се върти около БДСеМето. Да вземем по една дръпка и ще ни светне тотално  Grinning

Labrador , това е превенция против натрапчивата миризма на пот излъчвана от част от посетителите  Grinning

# 152

Labrador , това е превенция против натрапчивата миризма на пот излъчвана от част от посетителите  Grinning

Надявам се да си права, иначе... По дяволите, знаех си, че не трябва да споменаваме името Пинхедово на публично място! Сега всички ще искат.  Crossing Arms

Случайна, прочети началото на темата. Май. Помня ли вече...

# 153
Спокойно, болка има за всички, няма свършване!

# 154
  • Galaxy 13197853088
Мисля, че аромата подготвя за удара в областта на кръста при преминаването през касите ...

# 155
  • Kопенхаген
Е в такъв случай трябва да не е аромат на ванилия а на Мери Джейн  Grinning

# 156
Няма значение, важното е да боли глава на сутринта, щото нали уважаваме болката.

Точно до касите се продават ванилийките, едно време като деца ни ги връщаха вместо стотинки и тогава се насмърквахме.

# 157
Веднъж бях разляла в чантата си течна ванилия и така отварям я аз на касата в банката и жената отсреща  " ммм .." , кой знае какви неща са и се завъртели в главата, а аз тогава помислих, че и се яде торта. 

# 158
  • Galaxy 13197853088
Яде и се ...

# 159
Ау, Лабрадор чак аватара си е сменил с обучителни цели. Внимавайте, колеги.  Mr. Green

# 160
  • Kопенхаген
Веднъж бях разляла в чантата си течна ванилия и така отварям я аз на касата в банката и жената отсреща  " ммм .." , кой знае какви неща са и се завъртели в главата, а аз тогава помислих, че и се яде торта. 

Добре, че не е било валериана, че щеше да събереш де що има маци  Grinning

# 161
  • Kопенхаген
Ау, Лабрадор чак аватара си е сменил с обучителни цели. Внимавайте, колеги.  Mr. Green

И аз го погъделичках за шибалчицата му, ама си остана твърд не се поддава  Grinning

# 162
  • Galaxy 13197853088
Следващия път, всички в тон с темата  Sunglasses

# 163
  • на кого му пука
Аз пък НИ я видЪ тая шибалчица. Crossing Arms

# 164
Е как бе, в ръцете Лабрадорови.

Общи условия

Активация на акаунт