За обучението с любов! - петъчна

• 9 192
  • 226
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ноктенцата ми са изрязани до дъно, покрити с черен лак. Имам и фатална очна линия. Така че внимавайте!

Да кандидатствам при теб? Послушна съм дотолкова, че да не будя раздразнение с твърде огънат нрав, схващам бързо и умея да благодаря....М? Мога да поработя допълнително над кандидатстването си.... Laughing

И послушни, и непослушни приемам. Ако си много послушна, ще те науча на непослушание, а после ще те подчиня. Игра да става...

О, колко хубаво ми стана Heart Eyes.....А може ли да взема и едно другарче - td? Много е спешен случаят!!! Flutter

# 196
  • # супернатурална #
Я, мислих, че са я заключили...аулата.

Подпляскване в смисъл да се пляска нещо което се намира под например: под бикини линията или под опашката.

Подкрепям. Като миене и подмиване  Laughing

# 197
  • Kопенхаген
Я, мислих, че са я заключили...аулата.

Подпляскване в смисъл да се пляска нещо което се намира под например: под бикини линията или под опашката.

Подкрепям. Като миене и подмиване  Laughing

В интерес на истината подходящи за целта клипчета съм виждала да се подпляскват Там или по точно подпльокват за увеличаване на удоволствието  Crazy

# 198
В интерес на истината подходящи за целта клипчета съм виждала да се подпляскват Там или по точно подпльокват за увеличаване на удоволствието  Crazy
подмиването - част от еротичната игра? Rolling Eyes

# 199
Лелее, колко необразован народ имАло.......   Joy

# 200
  • out of space
Добра анкета! Браво, Лабрадор!  Simple Smile

# 201
  • София
От жегата е, пречи да мисля  Grinning
За всеки случай няма да се заигравам с нищо свързано с ванилия.

Ех, вие накъде забихте с тези нокти...аз пък се сетих за това:
Скрит текст:

ех, че хубавооооо... някога и аз го правех... на един светъл софийски субект

# 202
  • на кого му пука
Ване кат се замисля то аз на тъмни субекти не съм се пробвала.
Вдигам ръка с въпрос:
-Има ли разлика в качеството на учебния процес и вида на натрупаните познания,когато учителят е с произход различен от европеидната раса?

# 203
подмиването - част от еротичната игра? Rolling Eyes

Ако питаш Краули - и още как. И миенето на косата може да е част от нея, вервай ми, аз от нея го знам.  Mr. Green

# 204
  • Kопенхаген
Може ли да се яви многоуважаваната Даскалица Пена- Mamacita Bandida и да обясни на членовете и членките в тази аудитория:

Що е то ПодПичкаване и има ли почва за тренинг?  Laughing

МерсаЖ предварително!

# 205
Говорейки за други раси и хигиена, ето какво казват древните в Кама Сутра:

За целите на свалката следва девойката да измие косата на мъжа със шампоан, или обратното. Докато си мият един на друг краката, поканата за съзерцание на лунен жасмин се отправя, като заинтересованата партия плъзне пръстите си между пръстите на краката на партньора. Според това между кои пръсти е гъделичкането се дава кодиран древноиндийски сигнал за предпочитаните практики и размера на органите на двамата. След това могат да преминат към подпличкването, за да стане ясно дали мъжът е от типа заек, бик или кон, а жената- сърна, кобила или слоница. Сверява се с таблицата за съвместимост.

Ако такава е налице, се приготвя кана изстуден сок от манго, легло с червени чаршафи и телескоп, защото след секса цивилизованите хора говорят за астрономия. Жената да е със зелен копринен пояс, който да се развързва с малко съпротивление и сладострастно шумолене.

Свалката става и с думите, О, дъще на Кришна, искаш ли тази вечер да видиш Голямата мечка?

# 206
  • на кого му пука
Кофти ако я подведе че ще покаже Голямата , а си носи само малката.

# 207
Или Ралото.

# 208
защото след секса цивилизованите хора говорят за астрономия.

Confused Притесних се, астрономията не е силната ми страна. Дали не може да си говорим за история на средните векове, или в краен случай - за езикознание ( онова другото езикознание)?

# 209
Махни, аз вече се чудя какво да правя при покана за дискутиране на въпросите на приложната лингвистика...

Не е важно кое е съзвездието, важно е телескопът да е голям и да е на фокус.

Общи условия

Активация на акаунт