За обучението с любов! - петъчна

• 9 231
  • 226
  •   1
Отговори
# 210
  • на кого му пука
Нали за това сме се събрали тук любознателните та някой напреднал в дисциплината да ни просвети.

А таблицата за съвместимост какви вариации допуска?

# 211
Таблицата предупреждава, че с малък по-скоро не става. Също така комбинацията сърничка- кон се смята за проява на лош вкус.

# 212
  • София
А, таблицата съм я пропуснала май.....Къде е ?

# 213
Кама Сутра, издание на Penguin, но всеки може сам да си изработи комбинациите от трите типа мъже и трите типа жени. А и да прецени кои стават.

# 214
 hahaha Моята е същата.

# 215
И моята.  hahaha
Ама как си личим езиколюбителите, а.  Mr. Green

Да уточним, че в това издание няма картинки.  Laughing

# 216
Няма, да, но за сметка на това има обилни съвети за водене на добро домакинство и изграждане на крепка семейна единица.  hahaha

И моята.  hahaha
Ама как си личим езиколюбителите, а.  Mr. Green

Само Мамасита се цепи от колектива.  Mr. Green

# 217
  • на кого му пука
Ами поканете я на кафе де.

# 218
Е поканихме я, де.  Grinning И друго сервираме, не само кафе.

# 219
Чакай да прочета инструкциите как се държи благородната индийка, ама в Кама Сутра имаше няколко глави за това как жените се събират на кафе/чай/сок от манго за обмяна на сексуален опит.

Веднъж наблюдавах млада благородна индийка и мъжът й. Мацката сваляше целия грим, излизаше на тепиха и бой- айкидо до спукване, ама след това не идваше в общата женска съблекалня, телепортираше се в хотелската си стая и докато ние още се влачим с потни кимона, тя вече е със сари, точка на челото и звънчета на пръстите на краката. Съпругът й я гледаше като тигър...

# 220
  • Galaxy 13197853088
Част от Кама Сутра я има под формата на фрески по стените на един храм в Индия.
Скандализира ли са не един посетител от европейски произход преди време ...

# 221
  • Kопенхаген
Нали за това сме се събрали тук любознателните та някой напреднал в дисциплината да ни просвети.

Именно, и понеже усетих темата с хумористичен привкус, така и се отнесох към нея.
Въпреки любознателността ми по някои наложащи въпроси, преподавателското тяло ме отмина като Експрес малка гара.
Оттеглям се от курса на обучение, продължавайки по Метода на Пробата и Грешката  Laughing Laughing

# 222
Както е казал Мастър Йода, няма проби, тука търсим само грешки! Така де, за да сме грешници...

# 223

И послушни, и непослушни приемам. Ако си много послушна, ще те науча на непослушание, а после ще те подчиня. Игра да става...

О, колко хубаво ми стана Heart Eyes.....А може ли да взема и едно другарче - td? Много е спешен случаят!!! Flutter
Съгласен съм да ме вземете по всяко време от денонощието за такива велики Дела. Hug
Принципно съм на работа само в делнични дни от8 до17ч.
но стане ли въпрос за...Много  Спешни Случаи мога....
.....и от работа да изчезна за няколко часа Hug Grinning Hug

# 224
  • София

И послушни, и непослушни приемам. Ако си много послушна, ще те науча на непослушание, а после ще те подчиня. Игра да става...

О, колко хубаво ми стана Heart Eyes.....А може ли да взема и едно другарче - td? Много е спешен случаят!!! Flutter
Съгласен съм да ме вземете по всяко време от денонощието за такива велики Дела. Hug
Принципно съм на работа само в делнични дни от8 до17ч.
но стане ли въпрос за...Много  Спешни Случаи мога....
.....и от работа да изчезна за няколко часа Hug Grinning Hug

Eй..... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт