За обучението с любов! - петъчна

• 9 178
  • 226
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ти плачеш за наказание - все не разбрала....

# 181
А за подпляскване изисква ли се изрязване на ноктите?

Неразбралите с ванилията да внимават, щото има случаи на неразбрали, заиграли се с този аромат и после се чудят защо някой се опитва да ги завлече в ада на неземните болко-удоволствия, а пък те имали предвид не тази ванилия, ами онази...

# 182
  • София
Абе няма нужда изрязани до дъно, но ако зърна едно нокътче на малкото пръстче.....
Ще отнесе класическа конфигурация от пет свити пръста заедно в областта на носната кухина...

# 183
  • на кого му пука
Нокътчето с цел чоплене на носа?

# 184
Абе няма нужда изрязани до дъно, но ако зърна едно нокътче на малкото пръстче.....
Ще отнесе класическа конфигурация от пет свити пръста заедно в областта на носната кухина...

О, защо говориш гнусотии сега, така хубаво вървеше разговора.  Laughing

# 185
  • София
Нокътчето с цел чоплене на носа?

Ми никога не съм питала.....Ама ми е любопитно....

Плясването звучи като еднократен жест......за мен....
Подпляскването ще да е в ритъм с възвратно-постъпателните движения или в пълен асинхрон с тях, за да запълват времевите пространства между основния ритъм....Плясването носи идеята за подчинение. Подпляскването - за игра....
А асинхронът действа като пълнител за всичко едновременно...така да се каже..... newsm78
Ако трябва, ще се съглася с критика.... Mr. Green

# 186
  • Galaxy 13197853088
За гнусотии, Мамасита ще ви пляска в мрачна ванилова среда ... внимавайте в картинката упс, схемите по дъската и се подплясквайте !

# 187
От жегата е, пречи да мисля  Grinning
За всеки случай няма да се заигравам с нищо свързано с ванилия.

Ех, вие накъде забихте с тези нокти...аз пък се сетих за това:
Скрит текст:

# 188
  • София
Sellene, тези ивици са награда за добре свършена работа - не всеки мъж се сдобива с тях...... Mr. Green

Аз не мога самичка да се справя с упражненията и наказанията. Моля да ми бъде назначен частен преподавател, без значение от пола.....Или да бъда изведена на индивидуален протокол с възможност за свободен избор за изпитващия...
Нося си белез....а-а, бележника.....

# 189
Ноктенцата ми са изрязани до дъно, покрити с черен лак. Имам и фатална очна линия. Така че внимавайте!

# 190
Абсолютно си права Mr. Green Но предвид обичайната дължина на ноктите ми, хич не е трудно да се сдобие с такива, че и по-дълбоки. Оплаквания досега не съм чула, по-скоро обратното.

# 191
  • София
Ноктенцата ми са изрязани до дъно, покрити с черен лак. Имам и фатална очна линия. Така че внимавайте!

Да кандидатствам при теб? Послушна съм дотолкова, че да не будя раздразнение с твърде огънат нрав, схващам бързо и умея да благодаря....М? Мога да поработя допълнително над кандидатстването си.... Laughing

# 192
  • Kопенхаген
Подпляскване в смисъл да се пляска нещо което се намира под например: под бикини линията или под опашката.

И внимавайте как си изрязвате ноктите. Липсата на нокът на среден пръст говори за провеждане на определен вид масажи.

# 193
Ти плачеш за наказание - все не разбрала....
и аз,и аз все не разбирам.
Ако трЕбва нЕкоя даскалица веднага да ме Накаже и то Жестоко Grinning

# 194

Да кандидатствам при теб? Послушна съм дотолкова, че да не будя раздразнение с твърде огънат нрав, схващам бързо и умея да благодаря....М? Мога да поработя допълнително над кандидатстването си.... Laughing

И послушни, и непослушни приемам. Ако си много послушна, ще те науча на непослушание, а после ще те подчиня. Игра да става...

Общи условия

Активация на акаунт