Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 22 999
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • София
mila28, благодаря!
Наистина имам нужда от подкрепа сега...
Много ми е трудно......
От колко време пробвате, та си се отчаяла така?

# 706
macoranka ,няма място за отчаяние!Стискаме палци за следващия месец да си имаш О.С теб сме мила. Hug Hug Hug
donito81,дано се е получило...а и все пак имаш и закъснение!Стискам ти палци!
pretty_shineee ,може болката в зърната да е предвесник на нещо хубаво Praynig Браво за постигнатите резултати,ще стискам палци да устискаш на водния ден,че той нали е най-труден! Rolling Eyes Браво за подарачетата! Simple Smile
Пеперудчице,ти ходи ли на лекар? Rolling Eyes

# 707
mila28, благодаря!
Наистина имам нужда от подкрепа сега...
Много ми е трудно......
От колко време пробвате, та си се отчаяла така?

От една година вече. Изследваха ни
и майчиното мляко и излезе, че и на двамата
ни нама абсолютно нищо...
и не става, и не става.....

# 708
  • Пловдив
Няма да се отчайва никой!Точно когато се успокои жената и спре да мисли за бебе на всяка цена-точно тогава става.Стресираме се сами с всички тези тестове,постоянно мислене за болести,закъснение на МЦ и втренчване постоянно в собствения ни организъм.Не казвам да сме пълни непукисти,ама и да откачаме не е работа.А и хубави бебета стават с любов и желание.На вас винаги ли ви се прави секс като сте в овулация м/у другото?

# 709
Здравейте момичета как сте в този ужасно горещ ден?  Shocked аз в етвъртък започвам обикалянето да пускам молби за работа из целя град пък каквото стане каквото бог  е решил това ще е  Flutter и аз чакам в петък едвам се сдържам да не си направя тест  smile3508 днес за малко ама една приятелка ме отказа  #Crazy hahaha ще направя поне в деня на цикъла или на следващия  bowuu

# 710
Здравейте момичета, не пиша често, но за сметка на това чета нашата темичка редовно. Честито на всички нови майчета! А на останалите бъдещи майчета успех и не губете вяра. Всичко ще си дойде на мястото Simple Smile

Искам да ви споделя нещо, за да ме посъветвате, ако на някоя от вас се е случвало. През месец юли ми дойде с 3 дни по-рано, т.е. вместо на 15-ти, започна на 12-ти късно вечерта. На 13-ти имах вече пълна картинка - обилно кървене и страшни коремни болки.. Simple Smile  Ние бебеправим от месец април и откакто си следя детайлно МЦ, винаги е бил 29 дни. А сега с тази аномалия не знам кога ще ми дойде. Убедена съм, че при някои момичета може и да се е случвало при редовен МЦ да имат такава аномалия, и в този случай след това искам да питам МЦ идва ли си по графика, както преди, т.е. редовния, който при мен на 29-ия ден (което ще рече 9-10 август)? Нямам никакви ПМС симптоми, но обикновено корема започва да ме боли точно в деня, в който трябва да ми дойде, нито ден по-рано..  newsm78

Ако и този месец не е станало, искам да отида на лекар, който да ми се следи О. От София съм, бих помолила ако може да ми препоръчате добър лекар за това. Благодаря на всички предварително!

Все едно чета за себе си- Бебеправим от Май месец и още от тогава ми се скъси цикъла. От 29-28 дни стана на 27-26 дни. Т.е. вече три месеца е така, а този ако дойде лелката ще видим, но най-вероятно пак ще се повтори

И ние така! Първата кандидатура беше на 30-ти април Simple Smile Ако гледам последния цикъл 25 дни - е трябвало да ми дойде вчера или днес.. А ако гледам 29-дневния ми нормален цикъл - около 10-ти август.. А на теб промени ли ти се О. след като се промени дължината на целия МЦ? Или не си я следяла преди бебеправенето?

# 711
Здравейте момичета как сте в този ужасно горещ ден?  Shocked аз в етвъртък започвам обикалянето да пускам молби за работа из целя град пък каквото стане каквото бог  е решил това ще е  Flutter и аз чакам в петък едвам се сдържам да не си направя тест  smile3508 днес за малко ама една приятелка ме отказа  #Crazy hahaha ще направя поне в деня на цикъла или на следващия  bowuu

Палчета нагоре! Simple Smile

И аз съм уж за петък, ама да видим. Днес ме наболява корем толкова много, та чак ми се повръща..

# 712
Здравей те и от мен отново .Мина прегледа и ми исписаха ношпа и утрогестан по3 пъти на ден.Дано всичко да е наред. Praynig Simple Smile

# 713

Палчета нагоре! Simple Smile

И аз съм уж за петък, ама да видим. Днес ме наболява корем толкова много, та чак ми се повръща..
[/quote]

Мен нищо не ме боли освен гърдите ама ужасно ме болят особено зърната, но това си е и ПМЦ така, че гледам да не обръщам много внимание, а и онзи ден много ме боля стомаха ей така без нищо  newsm78

# 714
Алекс ,  супер много се радвам за теб! И аз подкрепям идеята другата тема пак ти да я "сготвиш" Simple Smile , дано ни донесе късмет на останалите НЕЧАКАЩИ .

Горе главата момичета!
Целувки от мен   love001

# 715

Момичета, аз днес пак бях на преглед, пуснах си прогестерон за всеки случай. Поне лекарят ми каза, че на 100% няма кисти и нищо, което би било проблем на този етап.

# 716
здравейте момичета   bouquet как сте днес? Аз се върнах от плаж преди малко и май  слънчасах доста..главата ще ми се пръсне  smile3515 да знаете лек срещу слънчасване?  newsm78

# 717
Здравейте момичета, не пиша често, но за сметка на това чета нашата темичка редовно. Честито на всички нови майчета! А на останалите бъдещи майчета успех и не губете вяра. Всичко ще си дойде на мястото Simple Smile

Искам да ви споделя нещо, за да ме посъветвате, ако на някоя от вас се е случвало. През месец юли ми дойде с 3 дни по-рано, т.е. вместо на 15-ти, започна на 12-ти късно вечерта. На 13-ти имах вече пълна картинка - обилно кървене и страшни коремни болки.. Simple Smile  Ние бебеправим от месец април и откакто си следя детайлно МЦ, винаги е бил 29 дни. А сега с тази аномалия не знам кога ще ми дойде. Убедена съм, че при някои момичета може и да се е случвало при редовен МЦ да имат такава аномалия, и в този случай след това искам да питам МЦ идва ли си по графика, както преди, т.е. редовния, който при мен на 29-ия ден (което ще рече 9-10 август)? Нямам никакви ПМС симптоми, но обикновено корема започва да ме боли точно в деня, в който трябва да ми дойде, нито ден по-рано..  newsm78

Ако и този месец не е станало, искам да отида на лекар, който да ми се следи О. От София съм, бих помолила ако може да ми препоръчате добър лекар за това. Благодаря на всички предварително!

Все едно чета за себе си- Бебеправим от Май месец и още от тогава ми се скъси цикъла. От 29-28 дни стана на 27-26 дни. Т.е. вече три месеца е така, а този ако дойде лелката ще видим, но най-вероятно пак ще се повтори

И ние така! Първата кандидатура беше на 30-ти април Simple Smile Ако гледам последния цикъл 25 дни - е трябвало да ми дойде вчера или днес.. А ако гледам 29-дневния ми нормален цикъл - около 10-ти август.. А на теб промени ли ти се О. след като се промени дължината на целия МЦ? Или не си я следяла преди бебеправенето?

Да ти кажа незнам- имала съм доста от познатите ми придръпвания, бодежи, цервилна слуз, но не ми е правило впечатление. Нещо нормално за всеки ден и сега и аз се чудя дали и в тези неща като дати има промени

# 718
Здравейте, включвам се с надежда при вас. Не ми се разказва моята лична история, защото е доста песимистична. Сега гледам напред и чакам 2 чертички. На 32, живея в софия.

# 719
Здравейте, включвам се с надежда при вас. Не ми се разказва моята лична история, защото е доста песимистична. Сега гледам напред и чакам 2 чертички. На 32, живея в софия.
Добре дошла, точно така трябва с  оптимизъм и вяра стават чудесата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт