Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 22 999
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
И АЛЕКС ЧЕСТИТОООООО  Hugмного се радвам за теб пожелавам ти една спокоина бременност Grinning.А момичета за неуспелите този месец не се отчаиваи те нештата ще се случат тогава когато трябва а вие през ова време не го мислете толкова Hug а правете любов без да си натрапвате мисли newsm10 и нештата от самосебеси ще се получат Hug Hug.А сега за мен да ви кажа днес пак имах кафяво течение говорих и съм на лекар в 12.30 на обет дано да ми се размине лошото и всичко да е наред Praynig

# 691

Трой, а за тестовете за О какво ще кажеш  newsm78 Мисля да си купя 2 опаковки, че последните 2 месеца цикъла ми се удължи е към 13ти ден да започна през ден докато не видя, че започва да потъмнява чертичката! Та въпроса ми е към колко часа е най добре да се правят?

Aко не те затруднява финансово, хубаво е да направиш тестове за овулация за да видиш долу горе кога ти е овулацията. На опаковката на тестовете си пише как се правят и кога. Успех Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 10:43 от Troy

# 692
  • София

Трой, а за тестовете за О какво ще кажеш  newsm78 Мисля да си купя 2 опаковки, че последните 2 месеца цикъла ми се удължи е към 13ти ден да започна през ден докато не видя, че започва да потъмнява чертичката! Та въпроса ми е към колко часа е най добре да се правят?

Aко не те затруднява финансово, хубаво е да направиш тестове за овулация за да видиш дорлу горе кога ти е . На опаковката на тестовете си пише как се правят и кога. Усех Simple Smile
О ще си купя, ще си купя  Hug Благодаря за съветите, ако има нещо пак ще те питам   bouquet

# 693
  • София
Както казах, аз не съм се отчаяла, просто ми е малко криво, защото виждам как на другите момичета се случват хубави работи, а мен все ме подминават!
Поне съм спокойна, че ЛФ не ми е кратка. Просто при по-късна О. се удължава и цикъла. Мисля, че при О. на 24.07 е съвсем нормално да ми дойде днес.

# 694
Аз не позволявам да ми е гадно.Надявам се присто да се случи скоро..страх ме е от това въобще да не се случи,отколкото да е след няколко месеца.
Отрицателния тест го приемам като още време да сме си самички с моя мъж...да си правим разни глупости като двойка-импулсивни неща,пътувания...също така време да завърша последната година от висшето си образование,време да се радвам все още на фигурата си..и разни такива нещица.
Много искам дете,но в себе си имам известна доза егоизъм,който ме кара да пускам и една въздишка на облекчение при отрицателния тест.
Тъй че по-добре да виждаме и положотелните неща.Защото колкото и голяма да е радостта от детето..виждам приятелките си и сестра си-личните желания малко страдат...аз затова постоянно подкукоросвам сестра ми да си сложи някоя спирала,да си купи нова блуза...от раждането до сега съм и подарила повече козметика,дрехи...карта за фитнес,за масажи..отколкото бебешки дрехи и такива неща.
Та затова някак по-леко приемам отрицателните тестчета.

# 695
  • Бургас
Здравейте и от мен момичета, скоро не съм писала, защото почивните дни бях на село малко да разпусна, а вчера бях тръшната с 39 градуса температура, неможех да стана от леглото.Моята лелка все още я няма, закъснява само 2 дни за сега ... имам лек боцкания предимно в десния яйчник, кръста леко ме наболява, но само до там.Тази сутрин ми се случи нещо странно ,н о го отдавам на това, че вчера не бях яла и ми беше отпаднало, та отворих вратата на хладилника, замириса ми на гадно и ми се повдигна, почнах да се давя, а мъжа ми ми каза, че не мирише на нищо лошо ... може би аз се побърквам вече ...  newsm78

Алекс, честито мила, леко бременеене и пухво бебче на финала след 9 месеца!
Дай боже още късметлийки да видят  EFP Simple Smile

# 696
Алекс честито мила! Мноооого се радвам! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 697
Здравейте момичета.Днес съм много щастлива.Моят мъж ми звънна по скайп,хванал интернет и ме изненада.Каза,че ми купил някаква изненада и няколко неща френски,които  ми се хапваха.Но за другата изненада не казва и само се подхилва. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Simple Smile и сега се чудя какво може да е.
В четвъртък ми е първият воден ден от диетата и първият етап го приключвам.Много бързо мина 1 месец.Свалила съм досега 5кг,а след водния може и още.Във форума казват,че били малко някои,но аз си знам как съм ги свалила и колко трудно е било.
Зърната ме болят момичета,и кръста много.Понякога и леко корема.Зърната скоро не бяха ме боляли така.

# 698
Здравейте момичета.Днес съм много щастлива.Моят мъж ми звънна по скайп,хванал интернет и ме изненада.Каза,че ми купил някаква изненада и няколко неща френски,които  ми се хапваха.Но за другата изненада не казва и само се подхилва. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Simple Smile и сега се чудя какво може да е.
В четвъртък ми е първият воден ден от диетата и първият етап го приключвам.Много бързо мина 1 месец.Свалила съм досега 5кг,а след водния може и още.Във форума казват,че били малко някои,но аз си знам как съм ги свалила и колко трудно е било.
Зърната ме болят момичета,и кръста много.Понякога и леко корема.Зърната скоро не бяха ме боляли така.
Simple Smile Дано тези болки донесат  EFP newsm30

# 699
Здравейте момичета, не пиша често, но за сметка на това чета нашата темичка редовно. Честито на всички нови майчета! А на останалите бъдещи майчета успех и не губете вяра. Всичко ще си дойде на мястото Simple Smile

Искам да ви споделя нещо, за да ме посъветвате, ако на някоя от вас се е случвало. През месец юли ми дойде с 3 дни по-рано, т.е. вместо на 15-ти, започна на 12-ти късно вечерта. На 13-ти имах вече пълна картинка - обилно кървене и страшни коремни болки.. Simple Smile  Ние бебеправим от месец април и откакто си следя детайлно МЦ, винаги е бил 29 дни. А сега с тази аномалия не знам кога ще ми дойде. Убедена съм, че при някои момичета може и да се е случвало при редовен МЦ да имат такава аномалия, и в този случай след това искам да питам МЦ идва ли си по графика, както преди, т.е. редовния, който при мен на 29-ия ден (което ще рече 9-10 август)? Нямам никакви ПМС симптоми, но обикновено корема започва да ме боли точно в деня, в който трябва да ми дойде, нито ден по-рано..  newsm78

Ако и този месец не е станало, искам да отида на лекар, който да ми се следи О. От София съм, бих помолила ако може да ми препоръчате добър лекар за това. Благодаря на всички предварително!

Все едно чета за себе си- Бебеправим от Май месец и още от тогава ми се скъси цикъла. От 29-28 дни стана на 27-26 дни. Т.е. вече три месеца е така, а този ако дойде лелката ще видим, но най-вероятно пак ще се повтори

# 700

karityyy
Дано е така!!!Но се съмнявам.Ние бебеправихме на 01.08 когато ми беше 13 ден от М.А аз съм с 32 дни цикъл.Но знае ли се  Hug

# 701
Здраси, мацкии!
Върнах се току що от докттора-
свирете ОТБОЙ, защоо няма О
този месец.....
Факта, че тестовете заО ми отчитат с  втора
черта говорел за т.нар loop syndrome
или задържан фоликул с нормални нива
на лутеинизирашия хормон.
Доктора каза,че всяка жена има по един-два ановулаторни цикли
през годината и това е нормално. Иска да ме види на 12-тия
ден от новия цикъл....
Офффффф....да ви кажа опитвам се да съм много позтитивна, ама
вече не издържам.....
Благодаря ви.
Целувки

# 702
Здраси, мацкии!
Върнах се току що от докттора-
свирете ОТБОЙ, защоо няма О
този месец.....
Факта, че тестовете заО ми отчитат с  втора
черта говорел за т.нар loop syndrome
или задържан фоликул с нормални нива
на лутеинизирашия хормон.
Доктора каза,че всяка жена има по един-два ановулаторни цикли
през годината и това е нормално. Иска да ме види на 12-тия
ден от новия цикъл....
Офффффф....да ви кажа опитвам се да съм много позтитивна, ама
вече не издържам.....
Благодаря ви.
Целувки

Горе главата, без да се отказваш от позитивните мисли!!!  И аз мислех, че става бързо, но..... ще почакаме и съм сигурна, че ще е за добро   love001

# 703
Здравейте и от мен момичета, скоро не съм писала, защото почивните дни бях на село малко да разпусна, а вчера бях тръшната с 39 градуса температура, неможех да стана от леглото.Моята лелка все още я няма, закъснява само 2 дни за сега ... имам лек боцкания предимно в десния яйчник, кръста леко ме наболява, но само до там.Тази сутрин ми се случи нещо странно ,н о го отдавам на това, че вчера не бях яла и ми беше отпаднало, та отворих вратата на хладилника, замириса ми на гадно и ми се повдигна, почнах да се давя, а мъжа ми ми каза, че не мирише на нищо лошо ... може би аз се побърквам вече ...  newsm78

Алекс, честито мила, леко бременеене и пухво бебче на финала след 9 месеца!
Дай боже още късметлийки да видят  EFP Simple Smile

Дано и ти си от тези късметлийки още този месец  thumbsup

# 704
mila28, благодаря!
Наистина имам нужда от подкрепа сега...
Много ми е трудно......

Общи условия

Активация на акаунт