Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-доброто време за вземане на тест за бременност?
Какво е оптималното съотношение между LH и FSH за репродуктивна способност?
Какво представлява имплантационният прозорец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-доброто време за вземане на тест за бременност?
-
Какво е оптималното съотношение между LH и FSH за репродуктивна способност?
-
Какво представлява имплантационният прозорец?
Имплантационният прозорец е периодът между 7-10 ден от цикъла, когато матката е готова да приеме имплантацията и хормоналния статус е подходящ. Обикновено имплантацията се случва на 8-9 ден и продължава 3-4 дни. Ако жълтото тяло загине и лутеалната фаза бъде прекъсната, имплантацията също ще бъде прекъсната, така че поне 11-12 дни са необходими за успешна имплантация.
-
Какво представлява имплантацията?
-
Как мога да кача снимка на тест за бременност във форум?
много се радвам за теб пожелавам ти една спокоина бременност
.А момичета за неуспелите този месец не се отчаиваи те нештата ще се случат тогава когато трябва а вие през ова време не го мислете толкова
и нештата от самосебеси ще се получат
Мисля да си купя 2 опаковки, че последните 2 месеца цикъла ми се удължи е към 13ти ден да започна през ден докато не видя, че започва да потъмнява чертичката! Та въпроса ми е към колко часа е най добре да се правят?